49

Сега

преди 8 месеца

Баш майсторите да извадят доказателства,държавни тайни било,ха кажете на народа какво са вършили незаконно пазите,ама с доказателства.Не една Жена каза.

48

Тон

преди 8 месеца

Много е долно да сме папагали, и да се сравняваме с едни прости комплексари като македонците, който щом отричат да са българи, значи са или сърби или албанци!

47

Обективен

преди 8 месеца

Толкова неадекватни "събеседници ",че да се смее ли човек или да им тегли една..... Този "събеседник" казва,че храма е българска собственост. В другата статия ,в която Митрофанова "съдейства" за отварянето му , пише,че храма е на руското посолство и си имали нотариален акт. Хайде разберете се,че заблуждавате читателите.

46

Анонимен

преди 8 месеца

"Според него е най-добре в нея да служат български свещеници" - За кого е най-добре? За Русия ли? За руската собственост ли? Според него ..., а него кой го пита? Руският Патриарх пита ли го?

45

Анонимен

преди 8 месеца

Следя процесите и живите видеа на събитията в Украйна, още от тъй наречената "Оранжева революция" , гледах толкова страшни и жестоки неща, които не са дори за гледане , зомбизацията, нацизма , грабежа и хаоса по украински модел, са крайно опасни, невероятно опасни, стъпвате по стъкла, не по здрава повърхност и внимавайте на къде вървите, не прекалявайте! Внимавайте много! И други държави са в ЕС или желаят да останат в ЕС, но не преминават границата на нормалното, както правят някои в България

44

Анонимен

преди 8 месеца

Братята македонци имат все по голямо влияние в България .

43

До 39

преди 8 месеца

Ако нямаше 3-ти март, нямаше да има нито 24 май, нито 6 септември, нито 22 септември, ниго теб самия

42

Службите

преди 8 месеца

Не са помпозни, и не са имперски. Явно някой не е ходил на служба тито в българска нито в руска църква, за да прави разлика. Когато присъстваш на кръщане или погребение, или на помен ще се види разликата. Другото много от сегашните управляващи, тъй като не са от София, въпреки че имотите им са на пъпа на столицата, не познават историята на столицата си. Смятат, че летоброенето започва от тях и преди тях никой не е вършил нищо смислено. Само те са върха на сладоледа.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 39 - или си г*лупав или се правиш на такъв. В случая окова е употребено в друг смисъл - а именно - нещо за което да си благодарен от раждане до гроб на Русия. Само че, не просто благодарен а робски благодарен.

40

Анонимен

преди 8 месеца

До 40. Ще се изненадаш, но има, и то много.

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Не съм разбрал - не се вълнувай! Ще си тръгнат по възрастови причини. Това са в над 90% възрастни хора и пенсионери. Времето не работи за путинофилите. И млади путинофили няма - освен платените на Костадинов.

38

Анонимен

преди 8 месеца

До 36. И как ни е оковала Русия на 3-ти март 1878 г.? Би ли обяснил на нас, rлynaвите?

37

Анонимен

преди 8 месеца

До Църковните 35 - естествено, че ще се различават! По помпозни и надути са - някак - великоимперски! Въпроса не е в собствеността а в дейността на свещенниците.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, че от време на време се казва, че имаме национална сигурност. Иначе по нищо няма да разберем.

35

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 34 - я се успокой малко! Никой не ти пречи да си празнуваш 3 Март. Ако си забравил - да ти напомня - при социализъма това си беше обикновен ден. Национален празник стана през 1990 - за да замести другата руска окова - 9 Септември. Защо Хитлер да ти пречи? И защо любимине ти комунисти не го направиха национален 45 години докато бяха на власт? Не ти ли втръсна до пасиране да повтаряш едни и същи опори всеки ден?

34

Църковните

преди 8 месеца

Служби в руските църкви се различават от тези в нашите. Някак си по-тържествени са и са по-близо до църковния канон. Второ. Тази църква , до построяването на съветското посолство е част от двора на старото руско посолство от царско време. Трето преди да се предприемат някакви действия да се провери собственстта на имота.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Абе ей, даже Хитлер, който е нападнал, убивал, налапал и превзел почти цяла Европа, не е гонил руски посланици, нито нацистите са ни пречили да си празнуваме Освобождението на 3 Март, надминахте и Хитлер с лъжливата си пропаганда и диктатура, напълнихте България с чужди шпиони по всички институции, които ви командват и затова България пропадна, а обвинявате руснаците, които са също жертва като нас?! Я стига! Наглост!

32

Не съм разбрал

преди 8 месеца

Как може все още да има хора, които се представят за българи, а защитават идеологията на доказалия се хилядократно кремълски сатрап!!!??? Българи, опомнете се! България е европейска демократична Държава, не монголоидна провинция на руша!

31

Укpосценарий

преди 8 месеца

По украински сценарий започват да се гонят свещеници, отнемат се църкви, следва и да ни покатоличат и направо да затваряме държавата.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Абе можеше и по-зле. - това е "вярно". Едностранно си спряхме газ-а! Така беше, честно! Страната ни, ако си забравил - характерно за хора в напреднала възраст - е част от ЕС. А ЕС си има политика, която ние спазваме. Върно, че на теб ти се иска да сме част от т.н. фамозен БРИКС, ама за момента сме в ЕС!