11

Анонимен

преди 8 месеца

Значи когато асковската Сажда го ошамарят както си му е реда в бг медиите настава глобална ТИШИНА при положение че ден преди това са ми продънил и ушите за Неповторимя селски дис. Това е ПРОПАГАНДА другарЕ а не медиино отразяване!!!

10

Анонимен

преди 8 месеца

До Троя (10) Селянче, не ми дреме за балки провинциалисти като Асковски и като теб ноне приемам някой да се самопробутва за прошуто когато всъщност е развалена пачча.Знам че трудно четеш и съвсем не разбираш за какво иде реч но и затова не ми дреме.А междувременно Абоната от Асково пак го отвяха като стар вестник морски бриз.

9

Троя

преди 8 месеца

Бърка ли ви в аналното отверстие всеки негов успех? Дава ли ви стимул да продължите жалкия си животец изпълнен с омраза и жлъч към всеки успял сънародник? Олеква ли ви, когато бълвате негативните си коментари по форумите по всеки, който е съумял да постигне нещо с цената на много труд и пот, за разлика от вас?

8

Анонимен

преди 8 месеца

На футболен език този турнир е за играчи от Б групата на АТР.Толкова по темата.Точно като за Превъзходна Асковска.

7

Анонимен

преди 8 месеца

ОлИлййй, *** от Асково пак сЪ мята за някой лев.Егати нУвинЪтЪ.Откога градското първенство на Асково е събитие?!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Пишете като вземе ГШ.Ама това няма как да стане.Безмислените победи величаете, а иначе е поредният провален псевдо спортист.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Още с първата си победа на този турнир, Гришо си осигури изкачване с едно място в ранглистата. Силен турнир, по-силен отколкото се очаква от АТР250. Зверев с всички сили се катери нагоре в ранглистата след като се възстанови от контузията. Това са турнири за аклиматизация за големия турнир в Шанхай.

4

mda

преди 8 месеца

на мастърс 1000 и атп 500 като не може да стигне до финал, натиска на атп 250. дано да вземе някоя купа, дори и атп 250 че му спадна реномето доста последните години.

3

Програмист

преди 8 месеца

До 1 ей, мазохистче тебе май те кефи да те мачкат

2

Българин

преди 8 месеца

До 1 щото да ти е гадно ;)

1

Анонимен

преди 8 месеца

А защо не писахте как се изложиха 8те в Европа, лъвиците ни на олимпийската квалификация.Некадърници спортисти.