39

Мандраджия

преди 7 месеца

А като си купите бисквитки "Катеричка" да не ви изскача катеричка от кутията??

38

Анонимен

преди 7 месеца

В Блrpcтн работниците неквалифицирани, претенциозни но мързеливи, работодателите - мошеници, проверяващите - съчетават качествата на работниците и работодателите.

37

европейски индианец

преди 7 месеца

ами всеки плаща по веригата и им ачадър а консуматора се набутва с кеф -ако има стран а санкциите на нередовните производители ако са жестоки никой няма да се прави на расеян

36

Знаещ

преди 7 месеца

И киселото мляко е същото. Даже няма мляко. Частни изследвабия показват нагледно от какво се прави масово продаваният сурогат - палмово масло, креда, суроватъчни белтъци.

35

Армандо

преди 7 месеца

Аз съм от село Сигмен Карнобатско имаме мандра и там сиренето е 14.30 кравето и овчето 16 лв но е много хубаво значи под тия цени е нещо друго.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Дано фалират всички такива печелбари. Аз имам непоносимост към краве мляко и всичко произведено от него и се принуждавам да си купувам белгийски и холандски сирена от козе, овче или биволско мляко, защото наще не стават. Абсолютно във всичко слагат краве, защото е по-евтино, а го продават като оригинал.Липсват ми времената на бай Тошо, защото тогава поне имаше контрол и тия работи едва ли щяха да се случват.

33

Анонимен 11

преди 7 месеца

31 прав си но купувачите на прясно мляко,дават по 0.60лв на литър има картел между производителите на сирене и кашкавал,за изкупуване на пр.мляко на ниска цена,и животновъдите масово се отказват,от животновъдството,а хосле мандрите ,продават на високи цени,при сегашното икономическо състояние,1кг.кр.сирене,трябва да се продава за 8 лева,кашкавал максимум 11лв.за килограм.

32

БАБХ...

преди 7 месеца

НИЩО НЕ КОНТРОЛИРА--САМО ПЪЛНЯТ ТОРБИТЕ И ЛАПАТ РУШВЕТИТЕ!!!

31

Ще ядете ментета:

преди 7 месеца

ЗАЩОТО НЯМА СУРОВИНА---ВСИЧКИ ПАРИ ОТИВАТ ЗА ЗЪРНАРИТЕ---ТЕ ОГРАБВАТЗЕМЕДЕЛИЕТО И ЖИВОТНОВЪДСТВОТО!!!

30

В сиренето:

преди 7 месеца

НЯМА БЕЛТЪК И МАЗНИНА--добавя се суха суровата и лецитин!

29

Анонимен 11

преди 7 месеца

Стига само констатация, работете затворете мандрите които произвеждат и продават фалшива стока, така се прави в белите страни,да напиша нещо и за космическите цени на всичко,държавата се оправдава с това,че е пазарна икономика,как в други държави наказват необосновани високи цени по пазарите си

28

Това е истината:

преди 7 месеца

ЦЕЛОТО БЪЛГАРСКО СИРЕНЕЕ МЕНТЕ---не давам повече от 10лв. за кило!!!

27

Анонимен

преди 7 месеца

E как да има овче мляко в сиренето, като сеправи съ сухо мляко, а знаем че овче сухо мляко не внасяме.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Истинското сирене би трябвало да е скъпо заради труда на животновъда. Едно е да се излежаваш пред ТВ с цигара в уста, и питие на масата. Друго е да гледаш, *** по 24 часа 7 дни в седмицата.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Добро утро. Вие знаете ли колко сухо мляко и суроватка влизат в България всеки ден? Ама погледнете колко фирми вкарват "суровини" за хранителната промишленост и какви обороти правят. Който иска истинско да се прибира на село и да си сади и гледа ***. Който го мързи ще яде ла--на и това е. Даже има една тенденция да се възпрепятства отглеждането на домашни животни за консумация...

24

Тази статия е стара,

преди 7 месеца

И всъщност в сиренето и кашкавала, няма нито краве, нито овче мляко....И това е логично, защото някой задава ли си въпроса колко стада от крави и овце имаме и какъв е добивът на прясно мляко в България. И какъв процент сухо мляко внасяме и съответно се влага в млечните продукти...

23

Абе

преди 7 месеца

Щом поне са от мляко останалите, пак добре, но да ги задължат да оправят етикетите, след солидна глоба естествено !

22

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 7, за тези, които са го измислили закона и са платили да им го приемат в така нареченото "Народно" събрание закона си е перфектен. Те си мърсят и вдигат цените на *** си до небето, ония "неподкупните" от БАБХ ни лук яли ни лук мирисали, а управниците пълнят каси и чекмеджета. Ето това е закон, перфектен за тях.

21

Анонимен

преди 7 месеца

До До този с хляба Всяка есен след жътва веднага си купувам 4 чувала жито-200 кг!Отивам в малката мелница в Рогош и го меля заедно с ярмата,и става типово брашно!!За резерва си имам румънска мелничка!Отделно си имам румънска машинка от големите за месене!В нашето село в Балкана си имаме и овце,и кози и крави!Козе и краве сирене не обичам,много са постни!Ама чобанина май ще ги продава,че ще ходи в Англия при сина,и аз увисвам!Ще видим!

20

Анонимен

преди 7 месеца

След като не изтеглят ментетата и не казват кои са ,както и не казват кой е коректния производител,да се сърдят на себе си,че вече никой няма да купи овче продукти.При шанс 1 към 10 да улуча истинско овче,не си струва да опитвам.Сега и коректния производител ще загуби,а не го заслужава