23

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ли не се учудвам, че ги сърби липсата на ТЕХЕН контрол върху спец службите. Нали гелосания шмекер Карката го записаха как най-важната им задача била да овладеят службите, защото иначе няма да видят изборна победа? А изборите наближават и без поредните изборни измами, ще получат мощен шут от избирателите. А службите ако не им са подчинени, ще хващат изборните им измами и тежката им корупция.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да се издаде закон за всички живеещи презервативи в дебелото черво на управляващите да бъдат с орязана главичка, за да може леля Кичка, работеща като сестричка в болницата на комсомолците "Грипно-Ковидната спринцофка", да набоде съседката си Йофка, че не е орязала *** на детенцито си Петко, за да се моли на аллаха като отиде на тезгяха, за да няма заплаха за молещите се в парламента на аллаха!

21

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ИМА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ САМО ЧЕ ОТ КОЗЯК.

20

Анонимен

преди 7 месеца

на въпросния запад който се е опитал да извърши някакъв контрол на въпросните служби, никога не е оцелявал за да го направи...

19

Агент 00

преди 7 месеца

Президентът има мандат 5+5 години и е мажоритарно избран, всички служби трябва да са към президенството. От парламента да не се месят много, защото депутатите са основен обект на разследване, поне в белите държави е така.

18

Абе

преди 7 месеца

Важно е кво казва по телефона Галя от САЩ посолството след като го съгласува с Митрофанова.

17

Ха

преди 7 месеца

Сетила се Мара да се побара,и ДС-БКП ли ще ги наблюдава?

16

Анонимен

преди 7 месеца

По татово имаше контрол и над службите и над прокуратурата и над съдебната система и полицията. Навлизаме в франкенщайн-демокрация където фашистите са борци за свобода , както беше преставен в канадския парламент дъртака от SS Галичина

15

Чий контрол

преди 7 месеца

"Липсва контрол над службите" в прав текст си казва "искаме контрола над службите". Наглостта и лошотията ви няма граници и това ще ви изиграе лоша шега, защото, вярвате или не - всичко се връща, а вие много надробихте и искате още много да дробите. Спрете се ... не можете да върнете стореното и за него ще си платите неминуемо, но поне да не правите ДОПЪЛНИТЕЛНО за плащане... Наистина човешки и приятелски съвет!

14

Демокрация

преди 7 месеца

Вече няма спор дали масите трябва да се управляват,ТРЯБВА! Единствената цел на елитите днес е да станат недосегаеми. Това е мафия, при това СВЕТОВНА МАФИЯ и всичко това, защото, видите ли, масите са безумни, неуки и несгодни да се самоуправляват, а дали елитите могат да управляват?

13

ПОСОЛСТВОТО

преди 7 месеца

Липсвал контрол върху службите...за това с тази дейност се заемаме ние от КОЗЯК .

12

Анонимен

преди 7 месеца

По-скоро контролът се изразява в злоупотреба!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Контрол не е липсвал. Просто на Петков не му изнася, че не е изцяло негов

10

Йокин

преди 7 месеца

Туй се вика,мижи да те кажем!!!

9

Хрусто Христов

преди 7 месеца

Снощи ходих до Пазарджик да се съвокупляваме с ПроСоТо и като му го вкарах и усещам нещо ми боцка на паламарката. Ама боцка яко, направо ще скъса кондома. Оказа се, че имал зaпeк.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Къв контрол като то няма служби. Има разни дебелогъзи чичаци на държавна работа, но служби няма. За да имаш такива служби ти трябва и специфичен персонал, а той преди 30 години бе погубен. Сега в така наречените секретни служби има едни хора дето доработват до пенсия, пишат на компютъра с един пръст, знаят разговорно руски и прикриват едни татуирани момчета по границите и пред полицията срещу съответна такса.

7

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

Двама здрави, румени солдати от НАТО ще хванат за краката чучулото президент и ще го извлачат по стълбите да му лумба кратуната празна то стъпалата като тенекия от сиренье празна след нашествие на руски войници в българска мандра.

6

Анонимен

преди 7 месеца

ЛИПСВА БОЙ ЗА АНТИБЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, АРЕСТ И СЪД В ХАГА.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Липсва контрол върже антибългарското правителство на ппдбгербДПС?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Лично аз не виждам разлика между етатизъм, фашизъм и комунизъм относно контрола над социалния и икономическия живот в държавата. Нямам нищо против евроатлантическият свят да се самоубие освен единствено, че съм на тази територия. Как стигнахме от демокрация отново до нЕква форма на етатизъм?! Всъщност знам: егоцентричните общества в Европа никога няма да могат да направят онова, на което е способно едно конфуцианско общество.