283

Петров

преди 7 месеца

ЦЕЛТА НА ВСИЧКО ТОВА Е САМО ЕДНА: Да ни вкарат физически във война с Русия.Нашите деца трябва да паднат жертвен курбан за благоденствието на семейство Байдън и дружките им!

282

Положението е

преди 7 месеца

В моя собственост съм позволил богослужения. Лицата,които съм допуснал се оказва,че извършват дейност недопустима по закон. България ги гони и те оставят ключа на моя имот на трето лице..Мутрофанова. Ето типична руска наглост...

281

България над всичко

преди 7 месеца

Смърт на нацистка Русия

280

Анонимен

преди 7 месеца

Костя всяка вечер,след като преброи изкараните с толкова мъка в парламента и телевизиите рубли,сяда на дивана и с отворена уста без да диша изглежда цялата сводка с деянията на Путин за деня. Преди сън, задължително парад на Кимчо или речта на Радев пред пилона.

279

мдаа

преди 7 месеца

някои копейки се правят на разсеяни че руската църква беше против автокефалията на българската църква и стна до отвличане и убийство на български духовници борещи се за църковна независимост.Така че те изобщо нямат право на руска църква тук понеже няма руска малцинство!

278

8908

преди 7 месеца

Щеше да е много смешно, ако Копейката го изгонят и от тука, както го изгониха земеделците. Тоя се вре навсякъда за да прави скандал. Едно решение не е намерил на някой проблем, но скандала и руските интереси са му в кръвта.

277

Анонимен

преди 7 месеца

Руското посолсво вместо да затваря църквата да беше затворило президентството. При президентството поне е ясво под чия юрисдикция е, а за църквата е спорно.

276

Анонимен

преди 7 месеца

Малко са, изражданe са ги извикали

275

Анонимен

преди 7 месеца

До Тая църква еТая църква е изцяло РУСКА. Построена е вурху парцел на Руското посолство. От руски аритекти и майстори. Затова и е толкова красива! И затова толкова много злоба се лее към нея от бездарниците и продажниците

274

321

преди 7 месеца

Добре де, как винаги става така, когато Евгени Минчев и Копейкин са заедно, медиите все пропускат да го отбележат. Как само би звучало заглавието: " Евегени Минчев и Копейкин ЗАЕДНО бранят руската църква" или "Минчев пази гърба на Копейкин"

273

Българин

преди 7 месеца

Това не е руска църква, а филиал на КГБ в София.

272

хе хе хе

преди 7 месеца

По БНТ даваха двама богослови, които се изказаха срещу Русия. Единият бая оръфан, с наклонност към работа в контраразузнаването. Другият беше в стеснен кадър, вероятно да не се виждат празните бутилки около него, но видът, погледът и изказът му говореха достатъчно. Чудя се едно - дали само такива хора се изказват срещу Русия или медиите тънко се подиграват с глупостите на сглобката:)

271

Анонимен

преди 7 месеца

Спаси София ще дават ли изявление?

270

Анонимен

преди 7 месеца

Украинската партия ПП се чудят каква по голяма глупост да измислят сега поповете им виновни )

269

Анонимен

преди 7 месеца

бензина гони 4лв ОТНОВО при простокиро и асангейобразни а тука пак с шпиони ни разиграват

268

аз

преди 7 месеца

Браво, руската църква е на кгб. Руските духовници са агенти. Комунистите и без това вярват в другаря путин , а не в Бога, какво се оплакват?

267

Анонимен

преди 7 месеца

Въпрос: Българската Патриаршия (в лицто на Неофит) продала ли е "Руската" църква на Руската патриаршия и ако да Защо? Защото Българската църква "Успение Богородично" в Москва продължава да си е собственост на Руската Патриаршия. Има ли разследваща журналистика

266

Анонимен

преди 7 месеца

правило е когато про100 киро и хасан са на власт и цените на горивата растат с всеки изминал ден,вазното е да гоним руски попове хахаха

265

Данс

преди 7 месеца

Трябва да се снимат и да се проучат всички които участват в този митинг в подкрепа на неприятелската държава Русия. Ако това се беше случило в путиновият рай вече всичко да са в затвор , с обвинения..

264

Анонимен

преди 7 месеца

слава на Костадинов