30

За 33 доказвам лъжеш

преди 7 месеца

ЕС последно публикуван месец на 2023 г. https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/excess_mortality.gifОтново сменен формат със по-големи, по-грубо оцветени, групи за свръхсмъртността, по-неточни оцветявания, но изненадващо по-бедната източна Европа е по-благополучна, даже и Гърция е вече добре. Май новото оцветяване още по-ЯСНО потвърждава "ваксините" забавят,но не прощават.

29

мРНК състаряване

преди 7 месеца

Патолозите проф. Валтер Ланг и проф. Арне Буркхардт са доказали, че ковид ваксините често довеждат до непоправими увреждания на сърцето, на нервните клетки на мозъка и, както е показано в последната им публикация, дори на еластичните влакна което е ускорено състаряване и изхабяване на кръвоносните съдове, водещо до възможност за разкъсвания. И това засяга всички органи дори кожата, както е разгледано подробно в https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/08/Elastic_Fibre_Destruction_MDPI_-1.pdf

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 33 - ...Абе вие пропагандните евтини тролловеи поне капка срам нямате ли, като си съчинявате? Не бе объркал си се, не са умрели 150000 от ковиизмама в България, умрели са 3 милиона! Щото не се ваксинират с "ваксина", която НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ РАЗБОЛЯВАНЕ, НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ, НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ и НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ СМЪРТ! АКо се бяха "ваксинирали", сега щяхме да сме 14 милиона! Щяхме да се удвоим, не бе, сериозно!?

27

ЦИРК КОВИД

преди 7 месеца

температура, главоболие, болки в гърлото - казва се НАСТИНКА, минава за три дни, винаги го е имало, ТОВА Е НАСТИНКА, настинката не е страшна пандемия, настинка винаги ще има, срещу настинка няма вацини, оставете ни на мира бе! Пропадна ковид измамата! Пропадна измамата с вацините! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! НЕ ВЯРВАМЕ! НЯМА ДА МИНЕ ПОВЕЧЕ! НИКОГА!

26

Анонимен

преди 7 месеца

На Путин не му трябва война с България. Пропагандата руска машина против американски и европейски ваксини е хванала почва у нас и дава богат урожай. 150 000 жертви за 2 години, надвишена смъртност.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Стига с тези лъжи! На оръжие, братя и сестри! Време ни е за Възраждане!

24

ясн(к)о е

преди 7 месеца

Пръскат ни ! Американските самолети дойдоха и пак сме напръскани. Ако не изберем възраждане ще ни пръскат пак всеки ден по 5 пъти от сутрин до вечер

23

кокорчо

преди 7 месеца

Аз не се страхувам! Бойко ме е ваксинирал с 200 ;)

22

До 24

преди 7 месеца

Препоръчително е, и по един в ляво и дясно мъъъдо

21

Анонимен

преди 7 месеца

Чували има ли

20

Минетчийски

преди 7 месеца

Яко ще се мpe!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Aктивни случаи по света в момента 21 060 330, от тях в тежко състояние 38051 или 0.2 %. Който го е страх да си набие 5 бустера и да не излиза от къщи. Няма да допуснем останалите 99,8 % да ни тормозите!

18

Погледнете

преди 7 месеца

Небето и пак кажете че всичко е конспирация! Лятото беше спокойно,дойде септември и новото зяхранване е налице. Айде живи и здрави и да си отваряте очите.

17

Ношт

преди 7 месеца

Мисля, че време да се разкрият отново Ковид отделенията, че с 0 умрели се излагаме!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Никога не е имало такъв вирус стига вече сте лъгали

15

Анонимен

преди 7 месеца

Радка Аргирова не влезе ли в затвора?

14

До България надвсичк

преди 7 месеца

Във сградата на ВМА е пълно с такива ,,умни ,неграмотни и необразовани хора" като теб които клечат пред кабинетите или берат душа в операционните и реанимациите. Не се мисли за безсмъртен млади юнако ,явно не помирисвал още болница.....Точно такива като теб са най жалката картинка на 13 и 14 етаж с молещи се очи за спасяване на жалкият си животец....И точно ,,плешивия" и колегите му ги връщат от оня свят!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Пак ли почват новините колко човека са се заразили с грип на ден? Къде да регистрирам, че вчера се чувствах отпаднал? Може да е епидемия, трябва да се предпазим. Давайте статистика на всички болежки и проблеми на хората всеки ден, че да знаем!

12

До нормален

преди 7 месеца

Има хора които от дълги години се ваксинират преди зимният сезон против грип.Има други които не се ваксинират,разчитат на силен имунитет и спорт!.....Изборът е на всеки,хлапашките коментари са излишни .

11

ПорЦелан

преди 7 месеца

Бяхме се събрали колеги от Швейцария, Германия, Белгия, Украйна и България. За първи път от пет години. За една седмица в Пловдив. Като се прибрах и се събудих на другата сутрин имах болки в гърлото и не се чувствах добре. Жената и тя се оплака след 2-3 дена, дъщерята също. Тестовете бяха отрицателни, ние си го преболедувахме, нямаме ваксини. Доста колеги имаха подобни оплаквания. Само един от България каза че е положителен за Ковид. Той е ваксиниран.