84

Анонимен

преди 8 месеца

Киро Боккллука да заминава в родната Канада. Няколко шарлатани, финансирани от милиардери от Айти спекулантите, са решили да вземат властта в България като бащиния и да ни налагат извратените си от компютърна зависимост мозъци. Изпечените им от компютрите мозъци не са нормални. Те вече са милиардери и с тези изпечени от далавери и спекула мозъци ни налагат терор, репресии, фашизъм.

83

Дедо

преди 8 месеца

Те всички в Руското посолство са агенти от чистачката ,до посланика. Само чиновете и пагоните им са различни.

82

северозапад

преди 8 месеца

Киро ,че хич не фела ,ама малко изгони една влакова композиция хич няма стигне .

81

Анонимен

преди 8 месеца

Отдавна е ясно че Славчо е дете на леля Бойка и чичо Ахмед.

80

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен,к.90 Излиза,че ББ и К.П мелят в една воденица брашно и че ББ се готви пак да се връща на власт. ГЕРБ има две поколения млади хора в ръководството,ББ навърши не толкова скоро 60 години, а Делян Добрев, Сачева, Петкова, Вълчев, Захариева и т.н. вече могат да се справят и сами, време е вече старият водач да предаде юздите на тях и да стане почетен председател като Доган.Годините си казват думата, ББ остаря, натежа, мисълта се забавя, стана сприхав, приказлив. Време е да си гледа внуците

79

Анонимен

преди 8 месеца

БиБи от Банкя одъртя и вече е изперкал. Да вземе да стане или младите хора от ръководството на ГЕРБ да го накарат да стане почетен председател на ГЕРБ и да престане да се меси навсякъде. НС се напълни с хора нискообразовани, без необходимото културно и умствено ниво,които горят от желание те да управляват България. Депутатите имат за основна задача да коват закони и да следят за тяхното изпълнение.ББ докато беше премиер въобще не се мяркаше там, а сега се прави на бог.

78

Анонимен

преди 8 месеца

този е много обратно прочетено на път. Гуйло и руските служби не прощават, остава да имаме втори убит политик след Луканов. Кицата, ако е мъж, трябва да заведе дело срещу Гошко-чалгара. Има нужда от реформа първо на висшето образование, Гошко е завършил история и трябва да знае за особеностите на руската външна политика

77

И ти ли Тоше?

преди 8 месеца

И ти ли се продаде и ти ли стана руска подло_а? И за теб ли Русия стана родна майка?

76

Анонимен

преди 8 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки! Анатема!

75

Анонимен

преди 8 месеца

Факт е, че даже и македонците в Република Северна Македония изгониха същите хора преди нас. Щом дори и те в качеството си на слугинаж на Сърбия, следователно и на Русия, щом те успяха да ги хванат, че са шпиони, значи нашите по службите много са се бавили.

74

Анонимен

преди 8 месеца

В седем осми има поне 7-8 руски шпиони.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Много малко са руските агенти които изгони Кирил Петков. Трябва по-здрава метла за разпищоления руски шпионаж в България.

72

хаха

преди 8 месеца

Зехме се, зехме се ! Както се казваше във филмът "Опасен чар". ИТН+Копейкин=вечна либоф. Барем до изборите. То Слафчо и либовни песни на главните мутри от ВИС пя. И за комбайни пя. за ферарите и прочие. А сега си крие мощите по затворени комплекси, избива свои отворени комплекси. Страх го е от народната любоф.

71

Анонимен

преди 8 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

70

Анонимен

преди 8 месеца

Еми гонят ги... а вие ще ги приемете ли у вас?

69

Анонимен

преди 8 месеца

И как стана така, че сценариста вече 3 пъти е депутат? Ами гледай си сценариите. Правеше се на интересен с фланелката, вече сложи бялата ризка

68

Анонимен

преди 8 месеца

То е ясно ,че Киро Простото е престъпник,въпроса е защо още не е в затвора?

67

Анонимен

преди 8 месеца

Слави Трифонов канеше в шоуто само комунисти 20 години. Червен Кольо беше жури в конкурс за красота. Сега не трябва да има изненадани, че връщат услуга на спонсорите си.

66

Заблуден народ

преди 8 месеца

Ели Коен израелски агент представящ се за бизнесмен става министър на отбраната в Египет, когато Израел са в конфликт с Египет. По подобен начин един измамник рекламиращ си пробиотика с колаж на Опра Уинфри става министър прецедател на България във време на конфликт на две супер сили да изпълнява всички нареждания. Едната суперсила налага използването на професионални етични техники за убеждаващо въздействие с измислена Харвард диплома, а всъщност някакъв семпъл курс, но си свърши работата

65

Анонимен

преди 8 месеца

*** с претенции.