14

преди 15 години

Когато АТАКА говореха за лихвоточките, БСП казваше, че вече има предвидени обезщетения и даването на по-големи би довело до срив във финансите на държавата.Но ето, че се зададоха избори и мишката сергей излезе от дупката с чувала с лъжите

13

преди 15 години

Миналата годин ми казаха,че до края на годината ще може да се прехвърлят на наследници.Четох в пресата,че има предложение да се изплащат и при ремонт.Сега не съм ходил и незнам какви са промените.

12

HH

преди 15 години

Ако ставаше дума за реституция или връщане на земя, или друга далавера щеше да се приеме съответният правилен закон, но понеже потърпивши в случая са най-бедните слоеве от демоса тях кучета ги яли. Това което казва СС го казваше и царчока и ИвК, и другите *** преди тях.

11

Svako

преди 15 години

Е добре само на титуляра на точките, ама вече като се е сдобил с жилище това значи ли, че не е нуждаещ се и точките му изгарят??

10

bau

преди 15 години

ДО колкото аз рабрах от изказването на представителя от опозицията които иска да бъдат върнати парите на хората е че ,само тези които са ги плащали могат да си ги вземат обратно .Смисал ако бабави или маикави са давали тези пари , само те могат да си ги поискат ,децата им нямат право да ги теглят.Смисал че ако са умрели тези хора всичко остава за държавата няма право на наследници .

9

ja

преди 15 години

milia, 4e e kraino vreme da seosadi darjavata v Strasburg i mislia, 4e 6te polu4im pove4e ot 8 st. ... egati i opraviata ... tolkova godini ... za 20 godini otkakto sme v demokraciata po na 15 000 godi6no da biaxa predlagali da re6at vaprosa dosega 6te6e da se e priklu4ilo ... pak vseki si re6ava sa za sebe si dali da si vzeme parite ili eventualno da 4aka niakoga ne6to ... viatar rabota, am neise ...

8

simlim

преди 15 години

Аз се разплатих с държавата.

7

Svako

преди 15 години

А какви са условията, при които ти се изплащат тези лихвоточки...напр. родителите ми имат доста такива от спестяванията които са правили за жилище и накрая си купиха такова без точки...??

6

SD

преди 15 години

Аз пък получих по 3 ст и си искам разликата до 8 ст. Защо ще ме ощетяват?

5

преди 15 години

Купих си жилище и имам лихвоточки от 1989 година, съответно понеже съм го финансирала аз /сиреч ипотека/ държавата е длъжна да ми върне сумата, която съм и дала /в случая мой роднина, в моя полза/ и сумата е около 5000 лв. но се оказа че аз нямам право да ми върнат парите понеже се изплащат лихвоточки за влогове от 1990 г.Ще ми ги платят но друг път....

4

Bau

преди 15 години

Ей пак изкарахте че Сергейчо е дорбия ,това нещо него предложи премиера а един от членовете на опозицията .Сергейчо беше запитан кога и как ще бъдат компенсирани тези хора , но както винаги тои започна да разтяга лукуми и да говори за едни пари дет хората никога няма да ги получат ,защото с техните пари ще бъдат купени 2-ва военни кораба Корвети на обща стойност 1 милиард точно колкото са и нужни за да се плати на хората компенсацията .Изглежда някои е поърчал пак да се говори с добро запримиера .Точно преди около 1 час гледах народното събрание по ТВ то и там говореха затова.И както вече казах не Премиера предлови това а представител от опозицията.Премиера просто каза че няма откаде да излязат тези пари зада се върнат на хората защото вече били заделени за закопуване на военна техника кораби и др неща .

3

?

преди 15 години

изобщо не разбирам как разглеждат молбите - чакам вече две години, отговарям на вс.условия, сумата не е голяма, но.... явно и тука трябва да се плати нещо под масата!

2

побеснял

преди 15 години

Браво на опозицията. Да имаш жилище било химера. А като ми ползвахте парите химера ли беше? А като ги окрадохте всички дето управлявахте тази държава химера ли е или действителност? И ако това е опозиция здраве му кажи. За кого да гласувам бе глъмове?За дедо господ ли?

1

anonimna

преди 15 години

Аз лично през целият си живот не получих жилище и обезщетение.Живях при родителите си и по квартири претеснена,а имам от 1974 год. жилишна вноска!В същото време строяха с нашите пари и раздаваха на богопомазани и им дадоха да ги купят по стари цени.Би трябвало такива хора ,кото моето семейство,които нямат и сега жилище ,а са финасирали с влоговете си държавата да бъдат обезшатени.Но нещо ,като наближиха избори се сетиха за вложителите....