112

ЯА

преди 11 месеца

В Руzия има опозиция, тя е демократична държава! Само, че защо всички опозиционери имат странни хобита например да летят от балкони, да падат в пропасти, да пият отрови, да загиват във самолетни катастрофи, да ги боцкат със чадъри, милиардери убиват семействата си на почивка в Турция и куп други странни хобита. Странно....

111

Анонимен

преди 11 месеца

какво ни занимавате с някакви кифли

110

Татаробулгар

преди 11 месеца

За кеф на северо македонците се пиша татаробулгар. Макар че не съм Mypгaв като Тиквата или ленчemo&npocmoKupo. На проблема на руснаците: ми и яз съм кат тех: Не можах да остана под грижите на Tъnume кирчо и лена от Оная стая и Тиквоний. Те са дори под. дъното на Пymя Хирурга.

109

Татаробулгар

преди 11 месеца

За кеф на северо македонците се пиша татаробулгар. Макар *** не съм *** като Тиквата или кенчета&простоКиро. На проблема бна руските: ми и яз сън кат тех: Не можах да остана под грижите на Tъnume кирчо и лена от Оная стая и Тиквоний. Те са дори под. дъното на *** Хирурга.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

107

Анонимен

преди 11 месеца

В България и в останалите европейски страни да не би да няма опозиция на властта и управляващите. Има опозиция. Русия не е по различна от останалите страни в Европа. Има опозиция както навсякъде.

106

Анонимен

преди 11 месеца

Безполезна статия! Гола вербалистика! Който иска да бяга, който иска да се връща! Ето това е демокрация, а и както виждате Русия приема с отворени обятия всякакви решения!

105

Емииии

преди 11 месеца

Не учат БГ ,Възражсане закон прокара по въпроса!

104

гост

преди 11 месеца

Ами като свършат кинтите......

103

Големия памперс

преди 11 месеца

Робърт Менендес е името на корумпирания американски сенатор. Същият зад*ник, надал вой, че в БГ имало корупция. Впрочем, открили са в дома му златни кюлчета......

102

Големия памперс

преди 11 месеца

До анонимника 117: Престъпността и корупцията в СРАЩ са многократно по-високи от тези в Русия. След рухването на СССР беззаконието и анархията в Русия през 90-те постепенно отмират. Руснаците знаят как да решават проблеми, които са стратегическа заплаха за тях. В същото време в СРАЩ има огромни гета, където държавата отцъства (Някакви прилики с нашата действителност?) защото престъпността е извън контрол. Вчера излезе инфо за някакъв висш американски зад*ник че е корумпиран до ушите, но плюе по

101

Анонимен

преди 11 месеца

Видяха че запада пропада и се ислямизира и е в пъти по-зле от Русия. Скъпотия, безработица и гета от буклуци и наркомани.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Вероятно се връщат защото не са успели да се реализират в чужбина. А и отделно примерите са от страни които имат подобен или по нисък стандарт от Русия. Дали има много върнали се от Швейцария или Германия?

99

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпността в блатная както и корупцията са на доста високо ниво но това в една диктатура естествено се прикрива от властите за да не подриват авторитета на джуджака, не че не му се смее вече цял свят де, ама поне техните там да не мрънкат и да стоят като мирни азиатски оФчици. Но да правят кавото си искат, не знам нас какво ни интересува това като хора живеещи в Европа? Що не напишете и за някави хора от Еритрея нещо, те имат предполагам горе-долу еднакви житейски проблеми като чебурашките?

98

Анонимен

преди 11 месеца

Истината е,че чебурашките не ги искат никъде, третират ги като хора втора ръка. Не, че в блатная ги третират по-добре но поне им дават някава работа и имат някави сродни души. Иначе мизерията е посевместна там. Към курса на долара средната заплата в Москва е 1200лв. Всички вносни стоки са по скъпи от тук, местните стоки не струват като качество, но скоро и те ще поскъпнат. Факт е, че нито една тукашна копейка не иска да отиде там, в рая за таях за разлика от 2мил българи отишли в прогнилия запад

97

цайса

преди 11 месеца

От тази "статия" се изгражда психологически портрет на напусналите Русия и той е на психично нестабилни хора (нездрави) и неудачници. Също се обяснява и как тази дива диктаторска, азиатска страна както я наричат (не)умнокрасивите приема обратно тези заблудени души, дава им работа и по никакъв начин не ги преследва. Въпооса ми е как ли в демократична и либерална украйна биха приели украинци завърнали се от Русия?

96

Анонимен

преди 11 месеца

Истината е, че Русия и Беларус са най-добрите държави за живеене в момента. Най-малко престъпност, безплатно образование и здравеопазване, идеална инфраструктура, която се подобрява с всеки изминат ден, пълни магазини с качествени и относително ефтини стоки, всичко се прави за човека. В същото време в центъра на Париж са разпънали лагер за мигранти-*** се развихря в западна Европа. Ама проверете, не си говорете само по опорките.

95

Колю

преди 11 месеца

Не ме интересуват, да вървят където искат само не тук

94

Анонимен

преди 11 месеца

НСИ- БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2023Г- РУСИЯ- 105, В ЕВРОПА И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ НАД 800 000 - ЩО ТАКА?! АЗ ИМАМ ОТГОВОР А ТИ ЦАНИ....

93

Анонимен

преди 11 месеца

До Цани БНБ- ЗА 2022Г В БЪЛГАРИЯ СА ИЗПРАТЕНИ НАД 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ БЪЛГАРИТЕ РАБОТЕЩИ ЗАД ГРАНИЦА, КАТО НАЙ МНОГО СА ОТ ГЕРМАНИЯ, САЩ, АНГЛИЯ, ИСПАНИЯ, ЗА ТАЯ ГОДИНА СЕ ОЧАКВА ДА МИНАТ 3 МИЛИАРДА ЛЕВА. ГЛОБАЛЕН СВЯТ ГЛОБАЛНА ИКОНОМИКА ОТВОРЕНА ЗА БЪЛГАРИТЕ- И СЕГА ПИТАМ В ЕВРОПА ЛИ ЩЕ ОТИДИТЕ ДА РАБОТИТЕ ИЛИ В КОМИ ЗА 300/1400ЛВ.