196

Анонимен

преди 8 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки! Анатема!

195

Анонимен

преди 8 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

194

!!!!!!!! ДО 227

преди 8 месеца

ИЗГОНЕНОТО ПОПЧЕ С ЛЪСКАВАТА КИЛИМЯВКА Е ШПИОНИН И ДОЛЕН КГБ- ФАШИСТ !КОЙТО Е ЗАДЪЛЖАВАЛ СЛУЖИТЕЛКИТЕ СИ ДА НОСЯТ ЛИСТЧЕТАТА С ПРОШЕНИЯТА КЪМ "СВЕТИ СЕРАФИМ СОФИИСКИ" И ТОЗИ ШПИОНИН ГИ Е ЧЕЛ И ДОКЛАДВАЛ В МОСКВА -КАКВИ СА НАСТРОЕНИЯТА НА МИРЯНИТЕ!!!!

193

Анонимен

преди 8 месеца

Да де,щото само руски шпиони има в София! Американски и западни,хич! Хаха! Киро открито си призна чия е поръчката! Как може чуждо разузнаване да съветва и работи в България,че и да съобщава резултатите от работата си официално на нашите служби! Ами това си е скандал!

192

Анонимен

преди 8 месеца

Русенски митрополит Наум: "Считаме, че заключването на храм Св. Николай от странични лица е недопустимо, като следва Софийският митрополит веднага да се разпореди той да бъде отворен, като се възстановят своевременно и богослуженията в него."

191

Анонимен

преди 8 месеца

1. ДАНС се управлява от Денков и Кирил Петков 2. Храмът е на българска територия и ако американското посолство реши той няма да има вода и ток. 3. Руското посолство не може да отвори църква, в която няма свещеници. 4. Факт е, че ПП и ДБ под натиска на американците спряха достъпа до мощите на св. Серафим, което беше и една от техните цели - българите да разберат, че са никои и да не мигат да се съпротивляват срещу американската диктатура в България.

190

Анонимен

преди 8 месеца

Нито едно доказателство няма, че руските свещеници са правили риска пропаганда. По-скоро съм сигурен, е тези свещеници са работили в полза на България.

189

Анонимен

преди 8 месеца

Киро много държи да се прояви с грубо, невъзпитано поведение.Изрепчи се на Газпром без да има резервен вариант за доставка на газ и сетне купуваше от Гърция газ с 30-40% комисиона.Изгони 70 дипломати и купи газ от САЩ с танкери.Арестува ББ и след 2 месеци ГЕРБ,ИТН и ДПС го свалиха.Три пъти губеше изборите и се наложи да се коалира с ГЕРБ.Сега обвиниха свещениците на Руската черква в шпионаж,арестуваха ги,разкарва ха ги с арестантска кола да си вземат багажа и ги експулсираха.Очакваме нови сътрес

188

Анонимен

преди 8 месеца

Колкото затвориха пасольство, толкова и тая черква. Разберете, че руснаците ще се натискат за тука на всякаква цена. Не можем да ги изгоним. Това да нагли и безпардонни блаатници

187

Не само

преди 8 месеца

Не само руските свещеници от всички санове са шпиони и доносници. Такива бяха и са и българските свещеници. Жалко за религията ни превзета а сега и ползвана от фашизираните болшевики. Срамно е но е факт, всеки православен поп - лейтенант. По нагоре не зная до кой чин стигат. Но съсипаха вярата ни.

186

Анонимен

преди 8 месеца

Да обобщим:1. Това е акция на ДАНС, не на Денков или Петков2. Храмът се поддържа от руснаците и те държат ключовете за храма и криптата.3. Като имате оплаквания, че е затворен храмът - трябва да се обърнете към руското посолство.4. Кощунство е руснаците да затворят достъпа до криптата, където са мощите на св. Серафаим Софийски Чудотворец, който почитат и молят за помощ хиляди българи!

185

не смесвай нещата

преди 8 месеца

До Българите Как ... Да не обичам Америка и ЕС по ред причини изобщо не означава,че ще се влюбя във "великия Съветски съюз"!Ама русофилски мозък толкова си може!

184

Пак лъжете!

преди 8 месеца

Руското посолство било заявило, според заглавието, на материала, че църквата "Св. Николай Мирликийски чудотворец" не е затворена. Как може църквата да не е затворена, когато Правителството на Посолството е прогонило монасите, служещи в нея? Впрочем, монасите нямат дипломатически имунитет. Ако са толкова опасни шпиони, защо не са арестувани, както онези българи във Великобритания?

183

Анонимен

преди 8 месеца

Нито едно доказателство не видяхме за уж шпионската им дейност. По-скоро са работели за България и това е подразнило небългари като Денков и Кирил Петков, които са на хранилката на Америка за България и са обучавани да работят срещу българската държава.

182

Анонимен

преди 8 месеца

Голям срам за България. Макетата първи изгониха шпионите.

181

Анонимен

преди 8 месеца

Явочката не е затворена!

180

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде да наричаме нещата с истинските им имена. Не са били свещеници, а агенти. След гоненето на 70 "дипломата" от България, руската агентурата мрежа беше отслабена. Нормално (за русия) е руснаците да търсят всякакви пътища да продължат подривната си дейност на балканите. Още повече, че те принципно използват религията за всякакви абсурдни неща.

179

Анонимен

преди 8 месеца

До 123Руснаците държат ключа, те си я затвориха

178

123

преди 8 месеца

Позор за България! Да затворят църквата на нашите асвабадители!

177

Анонимен

преди 8 месеца

Типично руско лицемерие пълно с лъжи и заблуди , колкото щяха да затварят посолството , толкова и ще затварят църквата си . Уж и Украйна нямаше да нападат , ама я нападнаха и заграбиха половината . Руската пропаганда няма граници , но ние вече не се впечатляваме , всяка втора дума от тях е лъжа и измама!