28

Анонимен

преди 7 месеца

Как така неразрешими проблеми, г-жо Йотова? Я вижте как разрешиха бързо проблема с тримата свещеници от Руската църква-София: обвиниха ги в шпионаж,натовариха ги в арестантска кола да си вземат багажа от жилищата, оттам без чемодан директно на аеро порта и с еднопосочен билет в Москва! Та дори Киро се скара на ДАНС,че мудно действат. Премиерът мълчи, Мария Габриел и Б.Борисов и те мълчат. В медиите няма обяснение на шпионажа. А почеркът на акцията много напомня на ареста на експремиера м.г.

27

Анонимен

преди 7 месеца

алкохолът и дрогата не прощават на никой. За съжаление е невъзможно да се въведе тест преди поместване на коментари.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Като гледам надрусаните платени тpoлове на Кирчо пак са се развихрили с пропаганда хаха.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Е,те местните избори ще си ги вземат с ала бала и със свои хора.Всички чухме на онзи запис Кирчо и Кокорчо как обясняваха за изборите.

24

анонимен

преди 7 месеца

"Проблемите на кабинета са големи" И вие, Йотова, с така наречения обединител на нацията многооо активно внасяте своята лепта в това. Ръгате ли, ръгате прът в колелото, нямате спиране.

23

ВСИЧКиОБИЧАТ ВОЙНАТА

преди 7 месеца

ПРАВИТЕЛСТВОТО - ЧЕ ДОКАТО НЕ СВЪРШИ ВОЙНАТА НЕ БИЛО РАЗУМНО ДА СЕ РАЗВАЛЯ СГЛОБКАТА. СЛУЖБИТЕ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА НЯМА ДА ГИ РЕФОРМИРАТ. И СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ МОЛЯТ НА ПУТИН ДА НЕ СПИРА ВОЙНАТА ЗА ДА СА НА ВЛАСТ ЕДНИТЕ И ДА ЛАПАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ ДРУГИТЕ, А ЕФЕКТИВНОСТ И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ - НУЛА ! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ГЛАСЯТ Нова ДС под името Антикорупционната комисия - БУХАЛКА СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Другарката йотова и другаря радев са най-големия проблем за страната ни.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Харесвана е такава, каквато е!

20

Кур за русофилите

преди 7 месеца

Отслабни мис пиги

19

Анонимен

преди 7 месеца

Тази е толкова никаква, че незнам какво й слушат глупостите.

18

Петко

преди 7 месеца

Сливата открива Празника на сливата.

17

Внимавай Йотова

преди 7 месеца

Който сее ветрове, жъне бури ! Припомни го и на шефа си !

16

Како, како!

преди 7 месеца

Защо в ТВ-предаването "История.бг" чак в понеделник ще се говори нещо за Септемврийския метеж от 1923 г.? Това е следствие от някакъв проблем. Да не би да се отграничавате от този исторически факт? Защото не ви е изгодно предизборно да го споменете ли? Ама до 1990 г. изтъквахте, че имате дядовци или бащи, участвали в този метеж и получавахте привилегии за това! А днес забравихте за тази 100-годишнина! Големи лисици сте и ти, и кака Корни!

15

А,Йотова

преди 7 месеца

Най-добре знае как се печели от общините.Нали баща и беше кмет.

14

СВРАКА

преди 7 месеца

НО ПЪК СЛУЖЕБНИТЕ КЪФ СЛУГИНСКИ ПОКЛОН ПРАВЕХА НА РАША И НИ ПОДРИТВАХА КЪМ МИЗЕРИЯТА В РАША, ЖЕСТОКАТА МРЪСОТИЯ В ИНДИЯ, КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ С НАЙ ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА- НА ПЪРВО МЯСТО ПО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ И НА 80 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ НА ТРИ МЕСТА ПРЕДИ КУБА КЪМ ФАВЕЛИТЕ НА БРАЗИЛИЯ- АМИ НЕ ИСКАМЕ В МИЗЕРИЯТА ЗА РАБОТНИЦИТЕ В БРИКС И ЕВРАЗИЯ, КЪДЕТО ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ С МИЛИАРДИ А РАБОТНИЦИТЕ В КАЛТА- ИНДИЯ НА 130 МЯСТО ПО ИЧР ПО ООН.

13

Вин

преди 7 месеца

Сливнишката слива, била на фестивал на сливата в Троян и пак се "загрижила" за проблемите на правителството, които ако ги има са и на гражданите, а те ще си дадат оценката на едни избори! Демек, да си гледа сливите и зеления потник, дето му е надзирателка!

12

П. Дойчинов

преди 7 месеца

Тази жена заедно с президентът Радев са изключително вредни за държавата.Една добра дума не съм чул да кажат за гражданите на България. Какви хора са не знам.Такива политици не сме имали никога в нашата история.НИКОГА.

11

хгл

преди 7 месеца

Вече ми се повръща от руския слугинаж в президенството,говорещ всеки ден срещу българските институции и политическия дневен ред!Що за държава сме с президент сложен лично от Решетников????

10

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

ЗАЩО ИЗОБЩО ДАВАТЕ ДУМАТА НА ТАЗИ ДЪРТА ТЕКЕЗЕСАРСКА КОЗА НЕСПОСОБНА ДА МИСЛИ И ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?

9

До Драго

преди 7 месеца

ПО ДОБРЕ ДА ДОЙДЕ САМИЯТ ПУТИН С ТАНК ОТ ДУНАВА.