19

Да допълня...

преди 7 месеца

До Анонимен 11 И една седмица разпознаване, да не би втория пилот да лъже кой е летеца.Че и аутопсия.Заплатите на разследващите са гарантирани за една година.

18

Я па ти..

преди 7 месеца

До специалист 1 Какво значи ниско габаритен хеликоптер ?Поясни на нас невежите.

17

до Пилот

преди 7 месеца

Ей пилотчето, я кажи кат си пилот тренирал ли си авторотация? Колко пъти си се приземявал с авторотация а?

16

Пилот

преди 7 месеца

До Анонимен Ей *** , ще те намеря и ще ти завра всичко дето не си и представлявал в тъмният ти изход. Познаваш ли човека за да говориш такива глупости, той беше на светлинни години от такива парцали като теб. Егати сайта, някакви *** дето нямат какво да правят си изливат душевната мръсотия дето не трябва.

15

Алекс

преди 7 месеца

За съжаление пилотът грубо е нарушил правилата за безопасност.Излита в гъста мъгла и даже не си е закопчал колана.Тези правила са написани с кръв и трябва стриктно да се спазват.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Абе оглеждали с него местността за ниви с марихуана и за това, е това, разследване съмняват се да не е свален

13

Dani

преди 7 месеца

Вероятно е опитал да скочи непосредствено преди да се разбие машината.

12

Светозар

преди 7 месеца

Абе, колко да е трудно достъпна тая местност край Гърмен ? Това да не е северната стена на Еверест ? Какво е това дере ? Да не е на 100 метра от К2 ?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Бог да прости човека. Много жалко, че това се е случило.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Сякаш не е пилотирал на пресечена местност и не пръскал над ниви,гори в такива хълмисти местности с баири до 800 м. височина на най-високата му част,а вече се е прибирал от командировка и да не заобиколи хълма и върха как най-висок за тази местност около с. Гърмен,що се намирал 1-2 км. от игрището и той като излитащ в полети много пъти от туй място е знаел за този хълм и върха,че са наблизо и трябва да се издигне на по-голяма височина,а може да се види в дневника за извършени полети за пръскане.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Само планинските спасители си вършат работата съвестно.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Май нарочно ни снасят подобна объркана информация и за амнайсети път обясняват да не чакаме резултати от разследванията. И много бързи тия екипи по спасяване и разследване. Все им трябва половин ден да намерят нещо или да стигнат до него. И за дрона беше така сега и за хеликоптера. Какви са тия светкавини реакции бе ?

7

Анонимен

преди 7 месеца

С оборудване за планинско катерене ли са били в тая невероятна труднодостъпна местност ?

6

Anonimen

преди 7 месеца

Втори пилот . Тук да не замесена конкуренция.

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Колкото до името на загиналия: нормално е да не съобщават нищо докато не говорят с роднините. А и след това не виждам особен смисъл." - Никой не те пита, мршшъъъ!

4

Anonymous

преди 7 месеца

До АнонименИма си разследване за тези неща.Колкото до името на загиналия: нормално е да не съобщават нищо докато не говорят с роднините. А и след това не виждам особен смисъл. Ако те засяга, няма да научаваш през медиите и даже ще ти е неприятно да четеш името на свой близък там, ако не - нямаш полза от тази информация така или иначе.

3

Истината

преди 7 месеца

Имало мъгла....Така и всичко с разследването ще си остане в мъгла...дори след една година.Жалко за пилота.

2

Пурко

преди 7 месеца

От вчера едно и също! Това явно е най-труднодостъпното дере в света и никой не може да слезе в него! Мост не можем да сглобим, в дере да се спуснем с въжета, път да асфалтираме без да пропада. Уникална нация сме!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Кой е пилота? Колко е годишен? Нищо! Такъв тип хеликоптери са ниско габаритни! И освен това иска и подръжка! Но понеже е " частен", гаранция че правилата за сигурност,са били подценени!!! Както и да е,бог да прости човека пилотирал хеликоптера!