30

Някой

преди 7 месеца

Да се върнат ТКЗСтата,да се възстановят консервените фабрики.

29

Анонимен

преди 7 месеца

До BGexit (37)На крива ракета ЕС и пречи!!Или пък си руски троляк?!Май и двете.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Аман от продажници като Вътя Сатаната.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Спрете веднага всички субсидии за Зърнарите!!Същото важи и за Млекари, Краставичари и т.н.Продават ни фуражен хляб, сирене от сухо мляко и мешишки, месо бълано с антибиотици.Абе тровят ни по всички линии на фронта.А държавата ги подпомага ли подпомага за да сикупуват Майбаси и Ролсове.Баста!!!

26

Тон

преди 7 месеца

И ние като Соломон ще кажем майната на ЕС ,майната на НАТО ,направо ни сринаха, ако беше хубаво щяхме да сме доволни, а те си врът носа на всякъде и все по лошо!

25

Тон

преди 7 месеца

За Петков и компания народе съд ,писна ни под охлюва слон да търсят ,да живеят както искат ,но без нас!

24

BGexit

преди 7 месеца

ЕС смачка българското производство. Техните субсидии са в пъти повече и всички измислени евродирективи се гласуват в полза на производителите в големите страни-членки.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Европа да спрат субсидирането на зърнарите стига са давали пари на вятъра. Милиардите евро да отиват за построяване на заводи и фабрики А НЕ ДА ГИ ВЗИМАТ ЗЪРНАРИТЕ

22

Анонимен

преди 7 месеца

До 16: Аре нема нужда. Всичко трябва да е приоритет - и земеделието, щото утре като стане нещо, не дай боже, откъде ще внасяш? Ще има да ручаш асфалт и павета. Ама след 89 разбиха ТКЗС-тата, щото нали сме демокрация и всеки тичА да си вземе нивите, за да ги шитне за стотинки. И "инженер" беше *** дума, защото разграбиха и приватизираха предприятията. Сега има уж някакви инженери, но повечето са на ниво "програмистче". Само че само с писане на кодове за чужди компании става пак едно нищо

21

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

РАЗБИ РАСЕ, С ЧУШКИ И ДОМАТИ НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА.

20

Анонимен

преди 7 месеца

За мин.Вътев дойде време да се раздели с властта. Мотика-лопата, властолюбец, но сивото вещество между двете уши е малко, не достига. И не може да разбере, че прогресът и печалбата са в промишлеността, а не в земеделието. Дори що годе свестен и грамотен човек може да разсъди, че с физически труд няма да забогатееш. Да се поинтересува тези със стотиците хиляди дка как са ги придобили и какви помощи вземаха от ЕС и ББ.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Тези, които говорят, че зърнопроизводителите получавали много повече от другите сейтори, да обърнат гнева си кън Меглена Кунева, която ТАКА договори сектор "Земеделие". Разбирта се, защото така е било изгодно на друготе страни, които вече са били в ЕС, няма да сме им сериозни конкуренти. Меглена Кунева къде е сега? Кой и държи сметка за дисбалансите?

18

Анонимен

преди 7 месеца

Вссичко е важно. Земеделие не може без вода, енергия,пътища, пазари. Всичко е важно. И не на парче. Да отбележа: Умгария договаря още два атомни реактора с Русия, свръхново поколение. Въпреки ЕС-изгъъъъзици, те не се предават.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Нужно е обединение на всички кулаци в АПК - Аграрно-промишлен комплекс. Или Апашко-Престъпен Картел

16

Анонимен

преди 7 месеца

ТКЗС е спасението на Зрънчо Бентлиев. Тарикатско Картелно Зърнарско Стопанство.

15

ДО 17

преди 7 месеца

Ако си земеделец с аграрно мислене можеш да стигнеш само до този въпрос.Когато държавата се управлява не от земеделци и селски стопани а от индустриални производители на принадена стойност носеща печалба и от дребни и по-едри производители на всякакъв вид техника и технологии тогава селското стопанство ще получи нещо а от излишъци ще осъществи износ и то печеливш . Немска поговорка гласи - професията на индустриалния едноличен дребен производител има златно дъно ! ! И обясни айроплани самолети.

14

Всяка година

преди 7 месеца

Зърнопроизводителите получават лъвският пай от близо 1.6 млрд. лв. директни помощи за агросектора годишно.Чудя се ако сектора в който аз работя получава тези пари всяка година, къде ли щяхме да бъдем.Но ясно,.. всички знаем къде отиват парите и как хляба в БГ е по скъп от няколко от по-развитите съседни държави.И да Хляба в БГ не става. Той е пълен с някакви подобрители, и след 2 дни не става, защото се прави от най-евтините пшеници.Всеки ходил на море в Гърция ходи там и заради храната.

13

До 16

преди 7 месеца

Нямаме достатъчно акъл за индустрия! А то и хора няма вече. Младите останали в България са само 1 милион и половина са функционално неграмотни. Каква индустрия ще правим с такъв "матрял" ? Айде де не летим из облаците. България винаги е била селска държава. Такъв е манталитета на хората тук. Няма значение че сега повечето живеят в градовете. Мисленето им все още си е селско.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Съсипахте българските производители отдавна . Всичко се внася вече - месо,зеленчуци,плодове,мляко.Внасят се на безценица ,а се продават в пъти по-скъпо от европейските цени.Справка Германия.

11

Анонимен

преди 7 месеца

До НЕ !И КВО ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАШ БРЕ ИНДУСТРИАЛЕЦО! АЙРОПЛАНИ И САМОЛЕТИ ЛИ!