153

cazzo duro(7-ми път)

преди 7 месеца

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на жужето. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

152

Анонимен

преди 7 месеца

Поредната "статия" от серията промива4ки на мозъци (че то има ли други в нашите т.нар .медии ?!) .Лошото е ,че дават резултат , както личи от повечето коментари до тук . Както е казал народа :Про3д народ - слаба държава! Народът задължително трябва да се поддържа про3д чрез основната група платени ени4ари , за да се командва лесно ...

151

аог

преди 7 месеца

Това тук написано е така, но защо не се споменава за гей живота му, за връзката му с Шайгу. Всички знаят, че е руска к.улва, а те са много отмъстителни като ревниви жени.

150

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен162 аверче- когато има желание и един камък върши работа. Примери за това са от библейския Каин до Ал Капоне, започнал "кариерата" си с един чорап пълен с чакъл... ЧОВЕЧЕСТВОТО е измислило толкова начини да избива собствения си вид, че не е истина. Дали ще прашка или атомна бомба, на гушналия букета не му дреме

149

Анонимен

преди 7 месеца

Да вметна, че от редакцията имат опцията да си манипулират плюсчетата/минусчетата под статийките и нямат скрупули да я използват редовно...

148

Анонимен

преди 7 месеца

Въоръжените сили на РФ денацифицираха вицешампиона на Украйна по муай тай (тайландски бокс) Егор Рябенко, който се присъедини към полка "Азов" в самото начало на СВО.

147

Истината къде е

преди 7 месеца

Финландците днеска постнаха видео с Путин през 1990 г. как цъка тенис на маса в няква луксозна вила във Финландия със семейство и приятели. После някой ми разправя, че Путин бил от бедно семейство, едва доживявали и накрая сам се изградил като КГБ агент...и подобни небивалици. Това НИКОГА не е вярно за лидери на подобни диктатури. Залагайте просто на кого е гнусно малко к.0пeле Путин че да го издигнат за падишах?

146

САТАНА

преди 7 месеца

Още 15 млрд.мутантий в руската икономика !

145

Анонимен

преди 7 месеца

ДОБРЕ, тазбрахме, добре, че бяхте вие да разберем истината за писателя на речите на путин, сега мога да сглобя какво и защо русия нападна украйна, благодаря ви, 100% истинска и вярна, правова медия сте! ;)

144

Това го знаем

преди 7 месеца

На путин името му говори що за стока е.

143

Романтик?

преди 7 месеца

Един президент ако е романтик, значи е некадърен. Работата му е да е циничен и да гледа интереса на държавата си. Тоя когато описва, какво лично е видял, изглежда Путин е свестен. После не е видял нищо, не знае нищо, не разбира мотивите му и пише, че Путин е ужасен. Е, проблемът е в гледащия, който не е видял нищо и прави изводи не върху фактите, а върху емоциите. Тази статия е призвана да ни убеди, че Путин = Хитлер само въз основа на емоционален изблик на един човек, който нищо не знае.

142

арррр

преди 7 месеца

глупости написани от един мръсен евреин

141

Голяма

преди 7 месеца

пропаганда ср/у Путин, но истината е, че е човек с класа и отличен водач. Тези, които плюят ср/у него са откровени завистници.

140

Ненаивен

преди 7 месеца

1. Тоя тип статии - от "бивши приближени на Путин" - се пишат на килограм от изкуствен интелект. Написването отнема секунди 2. Само пълни гллупаци могат да ги взимат насериозно, да ги цитират, маркират и преписват. Това е просто пропаганда, пълни измислици, както и фейковете, с които заливат медиите. Пропаганда създадена преднамерено и напълно професионално според законите на психологическото въздействие (виждат се елементите) Със сегашната технология става бързо и лесно. Фейкове

139

99.9

преди 7 месеца

--------------""Христо ХристовТака е. Само не става ясно защо руснаците го преизбират."" --------------- . . .Ристо бе само на теб не ти става ясно защо го преизбират. Ти бай Тошо помниш ли как се преизбираше. 99.9

138

БГ

преди 7 месеца

Това очерка на един луд ли е ?!? *** пасквилите в тоя днес ?!?!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е единствиния президент в света която има енциклопидически знания по всички въпроси - равен няма и едва ли ще има !!!!!!!!!!!!

136

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е разработка на КГБ. Елцин му сдаде властта , защо нямаше избор. Досиетата говорят, но ако са живи.

135

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ, КИТАЙ и РУСИЯ се разпадат. Извънземните няма да позволят ядрен апокалипсис. Бог си знае работата. Обаче промените ще са трудни и свързани с лишения, страдания и жертви.

134

Анонимен

преди 7 месеца

Астрологията при путин работи така - огромин лъжец и манипулатор със завидно спокойствие и желание за личен комфорт = зодия везни. Свръхагресивен при заплаха = асцесент скорпион. За жалост при Байдън е почти същото. Две козлета ще счупят моста, на който се крепи настоящото човечество, ако не се намеси Бог чрез Природата.