24

Анонимен

преди 7 месеца

Почти всички около мен са ваксинирани и са здрави и прави и даже не се заразиха, а само двама ги е страх да се ваксинират и не бих ги определил като здрави, след като се заразиха с Ковид-19

23

Дълга аксина

преди 7 месеца

https://tkp.at/2023/09/02/endlich-hoffnung-fuer-impfgeschaedigte/Как да разграничим в лабораторията дългия ковид от постваксиналния синдром? Съдебномедицинското търсене води до пептида "двоен пролин". Хората, които страдат от последиците от инжектирането на трансфектиращи (модифицирани, вж. по-долу) модмРНК протеини (Moderna, Pfizer), изпитват особени трудности при изясняването на оплакванията си по съдебен път и чрез експертизи или дори при убеждаването на лекарите да го направят.

22

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

преди 7 месеца

https://onlinelibrary.wiley.Com/doi/epdf/10.1002/prca.202300048 И двете mRNA ваксини използват също стабилизиран spike, който се различава с двойна промяна на аминокиселините в позиции 986 и 987, K986P и V987P - аминокиселините лизин и валин са заменени с две пролинови аминокиселини, за да се стабилизира spike в неактивно префузионно състояние (PP или 2P -Spike). Така могат да разграничат естествения SARS-CoV-2 spike, който може да бъде разграден чрез триптично разграждане, от spike на ваксинат (PP-spike), който не може да бъде разграден (защото двойната промяна на аминокиселините елиминира м

21

Анонимен

преди 7 месеца

Последствията са дълго точене на касата чрез пътеки за "дълъг" ковид. Това обаче не го пишат в ежедневната стъкмистика, а го правят тихо да не бие на очи. Мафията в действие.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя цирк приключи.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Последствията от едно дълго нищо могат да бъдат само никакви.

18

Чичо

преди 7 месеца

Няма последствия. Виж ако се сдобиеш с Ковид последствията може да са да се озовеш 2 метра под земята. Не е драма...

17

Анонимен

преди 7 месеца

Конспитата като чуят за ковид и се на с и рат. Ха ха ха! Шушумиги

16

Пророк Антиваксарий

преди 7 месеца

В ада ще гният всички слуги на дяволските инжекции!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Ковидарката е като говедарката... стадото блее и мляко за без парички на Ковидарката в кофите лее, за да има тя парички за нови Ковидарски иглички.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Кат те тресне ковидарката, друга песен ще запееш.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Какви са последствията като влезеш в болниа? - трумна към гробищата с лекарска опявка! "Господ днес е Докторррр"!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Оглупяване от дълго носене на маска. Пардон: робски намордник

11

Xaxa

преди 7 месеца

Последствията от измислен вирус не знам какви са, но от отровите почти всеки вече е наясно. Така наречената "журналистка" Мира Добрева е най-пресния пример на внезапно и уж мистериозно починала.

10

Същите от бустера

преди 7 месеца

Утре ще заблеете: "Антиваксърите са знаели, ама злите гадини, не ни предупредиха за генетичната повърня дето ни Е П М" НЕ, КАЗАХМЕ го ХИЛЯДИ ПЪТИ! 1.Ама то е невероятно трудно, за осъзнаване, че най-токсичната и агресивна част от вируса 10% от генетичният му код за белтък на шипа ще е опасна, ако се внедри с мРНК; 2.БИГ ФАРМА ви прецака зловищо, чрез LNP нанолипидните частици, проникващи във всеки орган; 3.Освен това модРНК с псевдоуредин е свръхустойчив; 4.Белтъка антиген също е PP пролин пролин модифициран за неразградимост над 6 месеца. Подплашиха ви с дълъг Ковид, получете Дълга Ваксина,

9

Анонимен

преди 7 месеца

Последствията са че файзеровците търсят сега неваксинирани да си правят новите експерименти

8

ШиЗиО :

преди 7 месеца

Е как какви? Заграбихме стотици милиарди,набодохме и ограбихме стадото! Осигурихме си пациенти за години напред! Фармафията процъфтява!

7

Анонимен

преди 7 месеца

От много дългия ви наболват яйчниците, гърлото и дебелото черво.

6

Таковайте се

преди 7 месеца

Купихме ваксинки по план за 140 милиона лева с новия бюджет, а? Сега проагандата по медиите да задействаме. Я си...

5

Kovidiot

преди 7 месеца

А нещо за безсимптомния ковид да кажете?