14

Анонимен

преди 8 месеца

Подавай си оставката доброволно, иначе съд и затвор за предателство.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Който говори руски език да си отива в русия .

12

Анонимен

преди 8 месеца

Коква независимост празнува сглобщата на посолството? Не е 4ти юли

11

Анонимен

преди 8 месеца

Станали сме независими с помощта на Австро-Унгария, която заграбва Босна и Херцеговина.

10

ББ

преди 8 месеца

това е играта на доган-борисов...видяхте ли как САЩ и Свободният ви използват,как раша ще ви даде газ и нефт без пари!!!раша само ограбва...Германия стана жертва на този грабеж...еС стана жертва...Сащ И Свободният опитаха да ги предупреждават...те нямаха смелост и решения...и станаха зависими!!Света ни е манипулиран от руски агенти,водещи Света ни към...Гибел!!!...сИ...кИм...да го обяснят на децата им!!!Няма Правда Няма Мир!!!!

9

ББ

преди 8 месеца

уау...високопарен...Ентелектуален...не можещ да стигне до нАРОДА ВИ,КОГОТО НАЧАЛНИКА ТИ ЛИШИ ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И ЦЕННОСТИ,ависимият борисов и доган си "МЕЧТАЯТ"как ще минат и САЩ и Свободният....с 200...и с ограбеното ще си построят...бараки...ще свършат в затвора безкомпромисно...Бог да пази САЩ...САЩ им го гарантират!!!

8

Анонимен

преди 8 месеца

За България е обявяване на независимост, за Босна и Херцеговина е зависимост от Австро-Унгария. Окупираната от Австро-Унгария Босна е анексирана към империята. Сърбите в Босна и Херцеговина са недоволни от анексията и водят борба за освобождение от Австро-Унгария. След 6 години убиват престолонаследника на Австро-Унгария и започва Първата световна война. Нашите общи действия с Австро-Унгария довеждат до Първата световна война. България помага за загуба на независимост на Босна и Херцеговина.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Независимост... Веднага след освобождаването от турците България става зависима от Русия, защото управлението е руско.. После идват германски царе, после идва СССР.. После идва демокрация (мафията) и накрая идва ес, нато и краварите... Та кога е била независима..

6

Анонимен

преди 8 месеца

22 септември 1908 година е резултат от външни събития. Младотурската революция в Османската империя 1908 година създава вътрешни войни и отслабва централната власт на Османската империя. Австро-Унгарската империя желае да заграби Босна и Херцеговина от Османската империя. България и Австро-Унгария се разбират заедно и едновременно да нарушат Берлинския договор и България да обяви независимост, а Австро-Унгария да обяви анексиране на Босна и Херцеговина към Австро-Унгарската империя.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Каква независимост,какво себеуважение като някакви клечат пред Кeнeф Метен и Галя от посолствоТО...Тази година не празнуваме.Дано друга година сме незаеисими.

4

Посолството :

преди 8 месеца

"Каква независимост,бе мъпет?!?!? Да не си изял пицата с кристали на КирчУ? На колене! Сега целувай краката на посланика... Браво,пудел... Сега се претърколи... Махай радостно с опашчица... Браво!Заслужаваш си грантчето...Папкай,гербера3тче!"

3

Росен Железото

преди 8 месеца

Човек зависим от новия Бай Миле от Банкя говори за независимост.Евала!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Смешен провален кмет, ама пак е по-добре от ДС внуците!!!!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Най вероятно същият Росен е бил част от Тоталитарния Гнет!