11

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите туристи ходят с празни куфари и то до Одрин

10

Еееее

преди 8 месеца

Секви зализани и мазни култур, ресторант и прочееее трегери да се замислят къде са се усрали та българите пълнят чуждите курорти и бегат с 200 от техните съмнителни услуги

9

Do 5

преди 8 месеца

Само курорта Анталия има 650 000 леглова база - от май до септември, ако всеки турист там е бил по седмица са 14 000 000 туристи, само в Анталия. Като добавиш останалите курорти + Истанбул .... още ли те се струват невероятно 36 000 000 туристи за 8 месеца?

8

До 6

преди 8 месеца

Обаче транзитно преминаващи и влизащи в страната за час, два не се отчитат като туристи!Иначе България щеше да е на първо място по туристи в Турция, щото всеки ден влизат и излизат няколко хиляди човек на пазар в Одрин и Истанбул!

7

До 5

преди 8 месеца

Да бе умчо, 8 месеца 36 мил. са седяли постоянно в Турция!Страшна логика изкара!Къде ги били наврели!Айде смятай - 36 мил. за 8 месеца, всеки с престой средно 7 дни, каква леглова база е нужна на Турция, за да поеме толкова туристи и има ли я, няма ли я?! В случая не мисирките са мисирките!!! Като пишете кометари,поне осмисляйте под какво пишете!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Обаче да ходиш един път в месеца, за да купуваш основни хранителни продукти не е туризъм, а пазар!

5

до 1

преди 8 месеца

Не си ли виждал на меню по морето "sirene po shopski"? Или "вълча пица"? То Токио е 39 милиона. Тука в задача се пита 'Къде ги навряхте тия туристи?" 36 милиона били дошли? КЪДЕ??? Тия драскачи не съзнават колко народ са тия 36 милиона.

4

Да, де

преди 8 месеца

Обаче да ходиш в месеца, за да купуваш основни хранителни продукти не е туризъм, а пазар!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Mиcиpkaтa e. aлитepaт...

2

та така

преди 8 месеца

за журналистите в днеса правописните и граматически грешки са ежедневие ! убеден съм вече че там всички са роднини по един или друг начин , щом собственика ги държи на работа .

1

Моля

преди 8 месеца

Какво е това заглавие?? Егати Неграмотници те, които работят тука. Така ли няма и една сфера в панеленото гето хората да са професионалисти? Нещастната държавица