130

Мечкаро

преди 7 месеца

Парцела под църквата Св.Николай е на общината.Затова тя трябва да си вземе имота.Храма ще се преосвети срещу пребиваването на агенти и служители на Мамона.След това ще се отдаде на православните християни от Украйна,които са прокудени от Отечеството си.Няма проблем с гроба в криптата.Ще се допълни текста на плочата,че белогвардеецът е бил вербуван от НКВД още от 30 тте години,чрез руското посолство.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Със затварянето на църквата, руснаците правят същото, което направиха с Нагорни Карабах. Изоставят го. Отмъщават си на обикновените вярващи. Това няма да се приеме добре. Най-вече от светията, който е патрон на този храм.

128

Анонимен

преди 7 месеца

Ама много ще ми хареса рязко да сменим отборите и да се махнем от ЕС! Много ще е забавно- ще върнат в БГ, всички от ФАЩ и ЕС , пак ще сме 9 милиона! Ще ходим на море в Турция и Северна Корея....Ще има повече китайски ,турски и африкански стоки! И най- вече ,ще наричаме ромите както си искаме и се спират всички безплатни неща за тях!!!

127

Анонимен

преди 7 месеца

МИРЯНИТЕ ДА ИЗМИНАТ ОЩЕ 300М ТС 4 МИН И ДА ПОСЕТЯТ КАТЕДРАЛА АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ- СОРИ АМА КАКА КАЗА- ЗАТВАРЯМЕ- ЩО РАШИСТКАТА ДЪРЖАВА ОТВАРЯ И ЗАТВАРЯ НЕЗНАМ.

126

Алекс

преди 7 месеца

През Истамбул има полети за Москва.Катерина да хваща самолета и да се моли,колкото пожелае.Тук руски шпиони с расо не ни трябват.

125

Хан Тервел

преди 7 месеца

"РУСКИТЕ ЦЪРКВИпреди 6 часа 10 14СА ПАРТИЙНИ ДОМОВЕ И ЯВОЧНИ КВАРТИРИ..... "Е ти как разбра като не ходиш на църква???

124

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв Цар Симеон и русия я тресе тази даскалица? По времето на Цар Симеон русия не е съществувала. А докато тя тук целува дупето на русия, руснак няма да намерите който да знае, че кирилицата идва от България. Защото те това не го учат. За тях те са великата империя, а ние сме губерна населена със славяни.

123

Хан Тервел

преди 7 месеца

Няма правителство посегнало на Църквата което да не е паднало от власт!

122

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност могат да се събират пред църквата. За назидание на властите;

121

Котка

преди 7 месеца

До Хари Ооо, знае се! Нашите прод ажници настъпаха мотиката. Сега гледай как ще ни фрасне сичките.

120

Анонимен

преди 7 месеца

исус е българин не е крепостен

119

Жиката

преди 7 месеца

Да се забрани ,изучаването на английски език в училище.В момента е задължителен.

118

Анонимен

преди 7 месеца

СЛАВА НА РУСИЯ надявам се да ги посрещнем освободителите с хляб и соол

117

Хари

преди 7 месеца

НЕ МОЖЕ ДА ПОСЯГАШ НА ОТЕЦ СЕРАФИМ СОФИЙСКИ УЖАС УЖАС ДА ПОСЯГАШ НА СВЕТЕЦ В КОЙТО ВЯРВАТ ТОЛКОВА ХОРА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВА СИЛА ПРИТЕЖАВА ТОЗИ СВЕТЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

116

Башбашията

преди 7 месеца

За българските миряни,има Българска Църква.Какъв им е проблемът на тези ,,миряни".Нещо грешно ли има в БПЦ? Да кажат поне имената си тези миряни,които не желаят да посещават Български Храм,а вместо това искали руски такъв.Така и не разбрах доводите им.

115

Куку

преди 7 месеца

Това не са миряни а избирателите на Възраждане-най жалк..та част от българското общество,повечето от тях не са набожни,дори повече-мразят Господ!

114

Върл Левскар

преди 7 месеца

Всяка крива линия , успоредна на президендската е права линия .Анадъмно ?

113

Анонимен

преди 7 месеца

Патриархът защо мълчи!?

112

Анонимен

преди 7 месеца

Инфлация, цени, доходи, производство, инвестиции - с това коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ не се занимава. Интересуват ги празници и паметници, а сега и църкви.

111

Interesante

преди 7 месеца

Какви са тия българи миряни,на които им липсва руската църква.На такива се вика ,,чуждопоклоници" и разсипници на всичко родно.Пълни предатели са тия.Както и всеки един русолюбец.Лошото е че политици със такава захранка са във власта и разяждат българската държавност и устои като киселина от вътре.Това е най-лошото.