296

Анонимен

преди 11 месеца

Радев, NORDIC SEOUL пристигна ли в Мурманск с ценния ваенен дар от България?

295

Анонимен

преди 11 месеца

Радев: Аз служа единствено на Русия.

294

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя русороб откакто Зеленски го шамароса публично пред камерите съвсем откачи. По-нелеп и озлобен пРезидент България не е имала!

293

ОНЗИ

преди 11 месеца

Ето това е ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН - ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ !!! Всичко друго е американски *** !!!

292

Двуликия Аnuс

преди 11 месеца

Така е, като си поел ангажименти към много господари и сега не знаеш на Кой Господ да се кланяш.

291

Анонимен

преди 11 месеца

Радев постоянно говори за единение, но неговото единение е единение около Русия и безрезервно служене на Русия без никакво съобразяване с интересите на България. Висшия интерес на Радев е България да влезе в руската империя, а висшия интерес на България е унищожението на руската империя. Този антагонизъм за който работи Радев руши и разделя българската нация

290

Анонимен

преди 11 месеца

Радев сам си признава, че работи за Русия т.е. за чужди интереси и зависимости. Корабът с оръжие за Русия ще изяде глaвата на русофила "натовец" Радев.

289

ЬЬЬ

преди 11 месеца

радев,Ти,който разделяш обществото,противопоставяш партиите една на друга,Ти, който нееднократно наруши конституцията и си под влиянието на путин и гру,и ти да говориш за единение и чужди зависимости е неописуема доза нахалство и дебелоочие.Ти си вреден за държавата, за ЕС и НАТО.*** да си гледаш прасето на село и да му говориш каквото си искаш и то може би ще те разбере.

288

toti

преди 11 месеца

РАДЕВвввв...ходи си на село копай домати и остави умните мъже да извадят държвата от кашата и тръгне по нов път и няма ВРЪЩАНЕ НАЗАД,защото ХОРАТА ВИДЯХА ЧЕ ЖИВОТА НА ЗАПАД Е ДРУГ и КРАЙ НА РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ и УРА НА НЕЗАВИСИМОСТА !! Както някой казаха мие вече сме ЧАСТ ОТ ЕВРПОЕЙСКОТО СЕМЕЙСТВО !!!

287

НЕ В ЕВРАЗИЯ И БРИКС

преди 11 месеца

РУМБАТА БРИКСА НЯМА ДА УСПЕЕ ДА НИ ДОБУТА ДО МИЗЕРИЯТА В РАША, КИТАЙСКАТА ЕВТИНА РЪКА И ЛИПСА НА ПЕНСИОННА СИСТЕМА, ИНДИЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПЪТУВАЩИ ВЪРХУ ПОКРИВИТЕ НА ВЛАКОВЕ И АВТОБУСИ, ДО БРАЗИЛСКИТЕ ФАВЕЛИ- НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ДС С МИЛИОНИ А НИЕ В КАЛТА- АМИ НЕ...

286

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен300- Прокарващите англосакс пропаганда ще им дойде времето.

285

Анонимен

преди 11 месеца

Всички българи МРАЗЯТ РУСНАЦИТЕ това са лоши хора убийци . След руският ботуш трева не никне... Руснаците ни обявяват война 1944 г. и убиват десетки хиляди българи ...КОЙТО ГОВОРИ РУСКИ ЕЗИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ БЪЛГАРИЯ.

284

297 руски боклук

преди 11 месеца

не сте желани нито в България, още по малко във форума. Дадохме ви азбука преди векове и все не можете да пишете и говорите.

283

Минуващ

преди 11 месеца

За съжаление Радев не е единствения, който робува на руските интереси. Всеки да си отговори сам дали е предател главнокомандващ, който вее руско знаме по време на война срещу Русия.

282

обективен

преди 11 месеца

Поклон пред патриотизма и независимостта на президента ген.Радев.Единствения български политик ,който не робува на подлите кравари и техните прислужници!!!Страната ни се управлява от краварското Посолство.А където са стъпили краварите никнат само войни и конфликти.

281

ББ

преди 11 месеца

еее прав си Държавността отстъпва пред руските интереси които е..чари като теб насаждат на Народа ви...да ти вменяват,че кваса...било храна...да убиваш жени и деца...имащ всичко...е лудост...хитлер...убиващи манияци сте с путин...бОГ ДА ПАЗИ САЩ и Свободният!!!Света ни е надживявал и по големи злодеии,ще ви убием...и децата ви ще осъдим...ще им отнемем всичко...къде са наследниците на "хилядолетният"...това очаква и вашите!!!

280

2321

преди 11 месеца

Радев да не се прави че празнува днес, щото е ЗАВИСИМ

279

Позорен зелен чорап

преди 11 месеца

Румен-пилоня руzката марионетка ще бъде запомнен като овехтяло кремълско плашило. Заедно с ромът копейкин се борят за най-жалък слуга на военнопрестъпника Путин.

278

Грозната истина

преди 11 месеца

Преди 1989 та , по история не съм учил кой е ген. Колев, ген. Вазов, за царска България учехме само че е "монархо фашизъм", не знаехме кой е кап. Списаревски, всичко в историята ни преди 1944та беше оплюто, освен партизаните . Учихме История на КПСС и за ръководната роля на Партията. Не сме учили че Съединението ни е въпреки Русия, Днешния празник също не се изучаваше, за да не се наруши мита, че Русия ни е освободила. И сега някакъв руски шпиони ми обяснява, че се подменяла история. Цинизъм!

277

Честит Празник!

преди 11 месеца

Честит Празник на всички Българи! Не по гражданство, а по самосъзнание - в сърцето и душата! Казаното от Президента е безспорен факт. Всяка дума. Една част-за съжаление, друга-за добро. Ако осъзнаем, че България е не само земята ни, историята ни, културата ни, НО най-вече - всеки един Българин, а политиците ни са наши СЛУЖИТЕЛИ, ще осъзнаем, че имаме отговорност за всичко, което се случва и ще се случва. С действие или бездействие! Всеки един я носи! Иска или не! Всеки да мисли как да допринесе!