19

Нов бустер за над 65

преди 7 месеца

Главният хирург на Флорида д-р Джоузеф Ладапо заяви в изявление, чеваксините "не са подкрепени от клинични доказателства, а само от сляпа вяра с НУЛЕВО зачитане на широко разпространения имунитет". https://floridahealthcovid19.gov/wp-content/uploads/2023/09/20230913-booster-guidance-final.pdf"Въз основа на високия процент на глобален имунитет и наличните към момента данни,главният хирург на щата препоръчва да не се прилага бустер на COVID-19 при лица под 65 години. Лицата на 65 и повече години трябва да обсъдят тази информация със своя доставчик на здравни услуги, включително потенциални

18

за плешиви ваксъри

преди 7 месеца

Алопеция ареата (петниста плешивост) след ваксините COVID-19 mRNA на Pfizer и Moderna. 12 изследвани случая, но Pfizer разработва вече ново лекарство за лечение на причинената от него алопеция От д-р Уилям Макисhttps://globalresearch.ca/alopecia-areata-after-pfizer-moderna-covid-19-mrna-vaccines/5833136 снимките в статията не са подходящи за силно впечатлителни 12+.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Понятие ваксър не съществува. Нормалните хора се ваксинират. Затова пък има понятие антиваксър и това е психиатрично заболяване. Има си буква и номер в психиатрията.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Сополи за два дни....новият кромид. Смешни сте

15

Анонимен

преди 7 месеца

зафлавие на днешна статия:"Ситуацията с Ковид-19 в Гърция става тревожна, 39 починали за една седмица". Та се запитах, абе тия не бяха ли доста по-ваксинирани със спасяващата ваксина от нас? Що тъй толкова починали?

14

Анонимен

преди 7 месеца

То кой ходи да се тества, пак се шмекерува. И как са ги излекували тия "болни"- просто им е минала двудневната обикновена настинка.

13

гошо

преди 7 месеца

В строй към пънктовете за ваксинация, защото предната е изтекла и сте без имунитет

12

Ваксър

преди 7 месеца

Веднага тичам да си купя новата ваксина за 130 евро. Понеже съм умен и красив.

11

х

преди 7 месеца

Мога ли да отида в парка или да приготвям 5000 лева?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Ц-ц-ц-циииииирк! хи хи хи

9

Ядрен вампир Z

преди 7 месеца

Всеки ден пишете толкова и толкова хора.Че то няма общо толкова в българия бе.Нали уж бяхме ваксинирани с по 5 бустера?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Предварително каза Бай Дрън,че ще има,защото трябвали пари.Грях им е на душата.

7

Никога отново

преди 7 месеца

https://technocracy.news/the-tyranny-of-technocracy-and-the-religion-of-masking/Какво е общото между бурките, тичелите, ямурлуците, хиджабите, капсите, фесовете, дуките и хирургическите маски? Религиозните култури налагат или силно насърчават тези покривала на главата, за да се съобразят с догмите. Въпреки че повечето от тях се коренят в етническите и религиозните традиции на всяко вероизповедание, за да отразяват смирението пред Бог и скромността пред човека, хирургическите маски се превърнаха в морална тенденция на западния свят за онези, които се страхуват от Науката, преди да се стр

6

Скоро в нова истерия

преди 7 месеца

Ваксъри утре ще заблеете нова песен: "Антиваксърите са знаели, ама злите гадини не ни казаха, не ни предупредиха за генетичната повърня дето ни ***". НЕ КАЗАХМЕ ВИ ХИЛЯДИ ПЪТИ! 1.Ама то е невероятно трудно, за осъзнаване, че най-токсичната част от вируса 10% от генетичният му код за белтък на шипа ще е опасна, ако се внедри с мРНК. 2.БИГ ФАРМА ви прецака зловищо, чрез LNP нанолипидните частици, проникващи във всеки орган. 3.Освен това модРНК с псевдоуредин е свръхустойчив. 4.Белтъка антиген също е PP пролин пролин модифициран за неразградимост над 6 месеца. Подплашиха ви с дълъг Ковид, но ви в

5

Анонимен

преди 7 месеца

ей забравихте чувалите в Италия и Испания,3 автиваксърки съседки умряха от Ковид,едната се лекуваше с чайчета и умря като д-р Тошков..хайде бъдете здрави,не се ваксинирайте,не правете тестове,направо в пещерите ходете..

4

Мухаха

преди 7 месеца

Кога най-после ще се въведат задължителни маски? И на открито. Не мога повече да дишам вируси с метрото.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Не им ли писна с тия фалшиви тестове?!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Добре

1

Някой

преди 7 месеца

Колко много болни от грип. Психясвай народа а овцете бягайте за 36 бустер.