47

Анонимен

преди 8 месеца

Ясно е защо веригите стоят тук, добър пазар е. Е тука много зарази имаше, избиха се и без това малкото прасета, няма кой да ги гледа при цените на фуражите и газа, частниците вече не могат да гледат, сложно е да има домашно прасе. Сега и преживните /въпреки малкия си брой/, отиват в забравата. Е ще има и мляко и млечни и месни продукти, но какви и на каква цена, е ясно е. Всичко внос.:))

46

тя

преди 8 месеца

Най-скъпо е ,защото е 20 годишно - отлежало !

45

НикогаВечеСДС-Чума

преди 8 месеца

Мислех,че да стигнем чак до тук,заслугата е на Драгалевският гърбав Ай дук

44

Александър

преди 8 месеца

Господи? Някой празноглави и нашмъркани и за държава ни броят! БОЖЕ, БОЖЕ!

43

Анонимен

преди 9 месеца

До бл.134 в Zап. парк-Добре ли сте?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Иван Костов е виновен.....

41

бл.134 в Zап. парк

преди 9 месеца

Защото сте мързеливи! По лесно е да изтеглиш поредния заем и да си купиш 5-10 празни апартамента

40

Шанел

преди 9 месеца

Защото Българите сме най богатите в ЕС и затова ровиме по кофите...

39

Шанел

преди 9 месеца

Та относно въпроса ,,Защо ядем най скъпото свинско месо в ЕС,,Ами защото имаме ( Най умните управляващи в целия ЕС )

38

Защото е скъп

преди 9 месеца

3Д принтера за месо! Елементарно Уотсън!!!

37

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Защото предишните предатели които целуваха усилено ръка на Баба Меркел, когато не ги галеха по *** , послушно закриха свиневъдството в България по нареждане от горе преди няколко години! Други държави не се подчиниха на измислената свинска 4ума и сега им е по-евтино! Честито! Сега ще закрият и зърнодобива и сме готови!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Експерте ако говорим за дълбоко по няколко пъти замразявано месо, каквото тук в Германия взимат за кучетата може и да си прав!

35

Анонимен

преди 9 месеца

В Европа прясното, охладено свинско е доста по - скъпо от колкото в България! Друг е въпросът дали вече такова има у нас.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Ами ние основно ядем свинско на над 25г., че то родно не остана.

33

пффф

преди 9 месеца

И тоя и той ги говори колкото да не заспи.На доста места в Европа съм виждал свинско месо по-скъпо от това в България.Верно е че има и по-евтино, ама да кажеш че в България е най-скъпо си е чиста доза популизъм.И другия път тоя не го назовавайте финансов експерт щото си е чист популист.

32

Анонимен

преди 9 месеца

До 34 Ми те държавните институции освен да се ползват за маша на нашите хора срещу неудобните им за друго не стават.

31

Анонимен

преди 9 месеца

До 35 Ако на теб ти е евтин тока, то на 90 процента от хората и в момента ни е скъп. А иначе за съсипването на АЕЦ си прав.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Цената на тока няма как да падне защото е евтина, което значи че ще се увеличи. Ако сега при тези цени падне цената значи трябва да получаваме ток безплатно или да ни плащат че го ползваме. Не е сериозно да се говори че тока ще поевтинее при положение че се изваждат мощности като ядрена енергия и въглища. Турция правят няколко атомни централи и усещам как ще се наложи да внасяме ток от там както сме тръгнали.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Отскоро живея в краен квартал на Пловдив и на 100м. от мен има малка ферма на човек който е пенсионер и от 25г. е отглеждал там животни. Преди около 1.5г. в съседство до него се появява фирма на пещерска и започват да строят някакъв цех, който отдават под наем и проблемите на този убит от работа човек започват. Въпросните собственици и наематели като новобогаташи решават, че фермата им пречи и съсипват човека чрез държавните институции, които чрез системен тормоз почти са го приключили.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Преди Мутри вън унищожиха от Африканска чума или скриха как заровени в ями много,а *** много прасета от големи ферми за отглеждане,от по-малки като лични и малки лични стопанства като общата бройка е около 200000,защото само от 1 голяма ферма изчезнаха към 100000 и колко още по 20000 броя и много други,които трябва да ги имат на списък от времето когато ги заграждаха като зони на зараза увеличаващи ги от 2-10-20 км. от намерените трупове на диви прасета предимно в горски лесовъдни стопанства.