15

ХоХо

преди 7 месеца

До ЯМБОЛИЯНете знам кой си иколко разбираш от енергртика и в частност от ВЕИ , но казаното от теб е мнение на лаик ! За да си наясно за моята експертиза , в областта на ВЕИ и ЕЕ работя от 1977 г.

14

Васил Иванов

преди 7 месеца

Този синдикалист защо не се обръсне поне един път? Щото мяза на ром или ако се обръсне всички ще видят, че си е жив ром

13

Анонимен

преди 7 месеца

Този синдикатите, Димитър Манолов, все повече ми заприлича на фолкаджийката Галена. Каквото и да пее Галена, няма , няма и си вдигне полата да е видят, че е забравила да си нахлузи прашките. Та така и наш Димитър, Няма , няма и си отвори алчните уста да ги напълнят политиците и работодателите с пари..Този път Димитър да внимава като си отвори устата да не ги напълни някой л***йновоз от чистота

12

DR

преди 7 месеца

А това, че времето ви е отминало, досещате ли се?

11

ТАКА

преди 7 месеца

Въглеродният диоксит ли ви е проблема? Засаждайте дървета и те ще превръщат въглеродния диоксит в кислород!

10

ТАКА

преди 7 месеца

Знаете ли какаво са пелети? Поизсушени попрепечени дървени стърготини - остатък от дървообработването и мебелната промишленост. Пелетите са екологични! От тях не се отказваме! Тях ги рекламираме и дори раздаваме безплатни печки за пелети на малцинствата.А каксво са въглищата на мариците? Те са почти дървени въглища, т.е. почти пелети, но много запрашени. За разлика от немските въглища, от които като горят се отделят десетки вредни газове, от нашите се отделя само пепел. Улавяйте я тази пепел!!!

9

ЯМБОЛИЯ

преди 7 месеца

Ако бяха по-интелигентни и разумни,хората от енергиен комплекс ,,Марица Изток,, щаха да разберат,че тяхната дейност е обречена. ВЕИ е бъдещето. Все още имат възможност дасе преквалифицират,за което Европейския Съюз дава средства. Поетапно закриване,не е болезнено,а се дават също капитали за трансформация на комплекса във ВЕИ мощности,индустриални паркове. Но те се инатят и губят от това,а всяка година глобите за вредни емисии растат и губим всички.

8

Пан Володиовски - 2

преди 7 месеца

безогледната разсипия и грабеж! Сега, Димитре, се подигравате и със хилядите семейства, работещи в Комплекса МАРИЦА ИЗТОК! Май всички изтърпяли тези тъжни 33 години и доведени до просяшка тояга, заради шепа КОМУНИСТИ, ДНЕС КАПИТАЛИСТИ, трябва да стоварят своето недоволство първо върху вас, Димитре, върху др.Нинова и БСП-БКП-то, а после наред! СКЪПИ ЕНЕРГЕТИЦИ ОТ ЕНЕРГИЙНОТО СЪРЦЕ НА БЪЛГАРИЯ, СЪБУДЕТЕ СЕ!!! ТЕЗИ ДНИ СЕ РЕШАВА КОГА НАЙ-СКОРО ТОВА СЪРЦЕ ДА СПРЕ ДА ТУПТИ! НЕ ЧАКАЙТЕ ПОКРЕПА ОТ "ПОДКРЕПА" и "КНСБ!!!САМИ СТЕ!!!С УВАЖЕНИЕ!Пан Володиовски, член на СОЛИДАРНОСТ

7

Пан Володиовски

преди 7 месеца

Димитре, Димитре-ей, синдикатът Подкрепа е жалка пародия на полския синдикат Солидарност, Димитре! През тези 33 години кого защитихте, кого опазихте от крадливите и корумпирани правителства и депутати?! От на Иван Костов?! От Симеоннезнамкой си 2 и Тройната Коалиция?! От Герб?! А сега и от т.нар. НЕКОАЛИЦИЯ?! С дружките ти на народна ясла от КНСБ посочете един работник, една бригада, една фабрика, един завод, един отрасъл да сте защитили, спасили от безогледно разграбване и тотална разруха?! Със безхаберие, пълзене и мълчаливо удобрение на произвола, оставихте "своите членове" сами срещу

6

Анонимен

преди 7 месеца

Ври и кипи простата му синдикална глава!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам кой още членува в тези измислени синдикати.

4

за Витков

преди 7 месеца

Жалвайте се на бойче и протежето му добрев които ви лъгаха години наред и забиха последния пирон в българската енергетика, а когато правителството на Петков трябваше д вади горещия картоф вие го освирквахте и обвинявхте. Сега си сърбайте попарата, популисти възползващи се от хората. Казва ви го енергетик!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Докато Боко ви пълнеше гушите никакви не се чувахте,а последните 2-3 години станахте много активни.Май поизгладняхте и се разбесняхте.

2

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

НА ТОЗИ СКАПАН АНТИБЪЛГАРИН МУ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЛЪЖЕ РАБОТНИЦИТЕ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ КОГАТО ТРЯБВА ДА ИМ ЗАТВОРЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА.

1

БЪЛГАРИН

преди 7 месеца

Там всяка вечер ври и кипи, а през нощта почва бавната ферментация в червата на пияните работници.