27

Анонимен

преди 1 година

Поредния безгръбначен и нарочно "сляп" лакей на посолството му дали възможност да ни пропагандира пак разни глупости за Украйна. Ами като толкова му харесва, чудно защо виси тука да ни облъчва а не иде там при укро-фашистите, където със сигурност ще му е по-добре? Признавам, тази поредна пропагандистка статийка не е по грубия шаблон с дебелите лъжи, които ни пробутвахте до сега, но пак си е бълвоч.

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна е най пробута държава в света...... защо толкова чоплеше запада там?!?

25

Анонимен

преди 1 година

Има ли филм за Домбас?!? Там кой ги бомбеше 8години?!? Забравих просто......

24

СВОЙ

преди 1 година

Този велик режисьор,дали е отразил Грузинските снайперистите,които стреляха и по двете страни.Дали е отразил 5мрд дадени от САЩ за преврата.Украинският народ сега се крие по мазета и вили,за да него хванат кучетата на бандита Зеленаски и да ги закарат в месомелачката.

23

Анонимен

преди 1 година

Културната революция в Китай от времето на Мао дзе Дун ряпа да яде пред евроатлантическите ценности и украинизацията която тече. Обаче и Оскар да дадете на клоуните няма да мирясат.

22

Анонимен

преди 1 година

Лайковете не работят освен на русофобите и хората затова и не пишат мнения.

21

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще постигнете обратен ефект. Цял свят ще възненавиди укрите ще ги гонят отвсякъде с камъне и дръве.

20

1

преди 1 година

Пак на нашите и вашите по партийна линия набутан за награждаване. Като онзи тъпчо с м а л о умна та си книга с награда бикът и държата Българска която му плаща за всичко. Така е то. Българското висше общество през 1945 беше заместено от шумкари, Свинаров, говедар, затворници хора от народа... болшевишкият народ де не от Българският.

19

Анонимен

преди 1 година

Не знам за кого и за какво е номиниран този , но ми писна от цялата укронациска пасмина и не искам нито да ги виждам нито да ги чувам нито да им гледам гадните противни краварски физиономии. Всички беди са от тях.

18

Анонимен

преди 1 година

Ти си предател, син на комунисти.

17

Анонимен

преди 1 година

Надявам се този предател скоро да бъде арестуван и изпратен в сибир, там природата е прекрасна.

16

Гошо

преди 1 година

До Анонимен13Народният театър откри сезона с много талантлива пиеса " Хага" от администрацията са наели най малко две счетоводни фирми да броят парите от продажбите на билетитеТака че правилно и Оскар и Нобелова награда и там разните му златни Орфеии Мечки ...Всички всички награди заслужава ,ама най вече златна малинка

15

Анонимен

преди 1 година

ТИя оплюха Полша и искат да я съдят дето не им купувала житото... Нагли до мега-порядък.. Давайте им всички награди че иначе ще съдят и вас

14

Реалност

преди 1 година

Те тия дето идват в България ги вижте какви наглеци са и си представете какво е там .

13

Анонимен

преди 1 година

Отворете им границите и никой няма да остане там.Войната е точно,защото не са били чути и нямат опозиция.Насила ги мобилизират.На всички ни се гади вече от вашите пропаганди.Самите украинци ще се изповръщат от вашите съчинения вече...

12

Анонимен

преди 1 година

Па щом е украйнец, той направо си го е спечелил оскара. Дайте му и нобелова награда

11

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече рекламирате всичко украинско в България, толкова повече ни писва и не ги харесваме. Така че не се хабете повече.

10

Анонимен

преди 1 година

До Гошо Гошо, разпространяваш дезинформация. Българите в Украйна масово подкрепят Украйна. Даже имаше интервю където разказаха как Копейкин отишъл при тях, те му казали че подкрепят Украйна, той се върнал в България и разказал всичко на 180 градуса. Дискриминацията срещу Българите се случва точно в русия, а не в Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

За Одеса и Донбас на вас информацията ви е само от руската пропаганда и от руската телевизия. В Одеса на антимайдана бяха хора с ножове, бухалки, мачетета, огнестрелно оръжие и молотовки. Всичко е записано на камери. Има видео записи колкото искаш.

8

Анонимен

преди 1 година

Смеят ли да не му дадат Оскар и Украйна да ги съди?