48

мисиркини премреждия

преди 8 месеца

Абе що не му цитирахте някои заявления? :) По-слаб и инфантилен говорител не сте чували нали? :):) И не смеете да цитирате нищо ще тука ще изпопадаме от смях!

47

тия обещания -

преди 8 месеца

Тия обещания да ги пробутва на Горбачов!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Малиииии. Комунистическата с. Г. а. Н кв и чи на умряло и плюе та плюе. Същите номера и лъжи не минават пак а? ХА ха ха ха ха ха ха. Хайде цъкайте минусчета че рублички падат да има за спирт.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Ами те преди двайсетина години увериха русия,че няма да се разширяват на изток и след това започнаха да го правят,приемайки бивши членки на ссср.Смятам ги за хронични лъжци,не може да им се има вяра,опитват да наложат диктат

44

Анонимен

преди 8 месеца

Защо така -- някой ви отряза крилцата ? Австралия не иска да се конфронтира с Китай, защото няма шансове ?

43

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаха, то е ясно защо го казва това Столтенберг за да успокои китаеца Си който напълни гaщите като разбра че Япония иска да влиза в НАТО.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Някога това беше отбранителен съюз, преди САЩ да нападне Близкия Изток. Днес не знам какво е. Прилича на организация, която слугува на САЩ и се мъчи да пази лидерския и статут в света с цената на войни.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Столтенберг казал в САЩ че нато е регионален съюз в Европа . Столтенберг да не би да мисли че САЩ е европейска държава ? Кой клас има завършен тоя ? нато това е долара . Долара скоро няма да падне но все някога и това ще се случи и кво ще стане после с нато ? Ако другите не са толкова разделени отдавна да са наложили други начини за разплащане а Европа влася все повече ресурси срещу долари .

40

Анонимен

преди 8 месеца

Само под Земята!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Маккарти не позволи на Зеленски да говори пред Конгреса на сащ.. Той припомни, че украинският президент вече е говорил. Президентът на Украйна Володимир Зеленски не получи право да говори на съвместното заседание на горната и долната камара на Конгреса на Съединените щати, съобщи NBC News.

38

Лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Йенси изглежда дементен, Тони - направо депресар. Ем искате да кютечите русите, ем алката не ви държи. Кепек гютине - О.

37

Арменския

преди 8 месеца

Геноцид не е признат.

36

Да се разшири

преди 8 месеца

На Запад. Мексико, Колумбия, Аржентина, Хавай

35

Анонимен

преди 8 месеца

До 30:Е,нали наскоро имаше статия,че арменците били на обучение с натовски войски?Явно са тренирали бързо отдаване на територия на съседите.Те сами са се отказали от помощта на руснаците,а сега руснаците им криви.Какво е това безумие?

34

Анонимен

преди 8 месеца

Пашинян ще спре достъпа на арменците които бягат от Нагорни Карабах в Армения, не са арменски граждани Пашинян подписа, че Нагорни Карабах е теротория на Азербайджан. Те не са арменци.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Концерт на американският рапър Снуп Дог, посланик на наркотиците, ще се проведе в Ереван. Въпреки масовите протести пред сградата на правителството и капитулацията на Карабах, подготовката за концерта е в разгара си. Властите в Ереван са отпуснали 6 млн. долара за организирането на събитието.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Блестяща антитерористична операция на Алиев. Впечатляващ успех. Нагорни Карабах е изличен от картата на Армения. Честито на победителите.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Луксозна къща с басейн в LA за Пашинян и семейството му. Пашинян подписа че Нагорни Карабах е част от Азербайджан. Честито на печелившите! Същото ги чака и нашите хубавци от Киро и компания.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Алиев потвърди в разговор пред Путин, че лично се ангажира с правата на арменците в Нагорни Карабах, а руските миротворци остават като гаранти.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Е, както изглежда, скоро ще трябва да приемем Армения, която беше безочливо изоставена от Расиа, въпреки че е член на Договора за колективна сигурност, който уж трябваше да е аналог на НАТО! Видяхме колко струва руската "гаранция за сигурност"!