146

Анонимен

преди 7 месеца

До 140: Ние сме не само най-болната нация,но и най-тъъъпата,до такава степен,че не само си избираме краваристанските "избраници",но и непрекъснато си ги преизбираме,в някакво генетично умопомрачение!Заслужаваме си съдбата,която "ковем" неуморно!Крайно време ни е ,краят ни,като нация да дойде - като стадо уфЪсе,ще продължи малко по-дълго,но и той ще дойде неизбежно.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Целият този юроспийски кокошарник е за затриване,с няколко изключения,между който твърдо НЕ Е булга..РИ...стания!Даже тя трябва да бъде начело на затриваните,нали от толкова години е обявена негласно за изтривалката на другите бо..клуци и съвсем успешно се справи с тази си роля!

144

Анонимен

преди 7 месеца

Да накажеш Полша, която сред страните с най-голямо население в ЕС и хъбът на оръжие, включително тежко такова , Украйна, Словакия и Унгария за отказ да купуват украинска земеделска продукция си е малко, за да не кажа - много трудно. Виж, за Румъния и България такава репресивна мярка може - те са смятани с пренебрежение за обора на ЕС... Затова САЩ се ориентира към директен диктат спрямо нас и Румъния.

143

Щом ще разрешаваме

преди 7 месеца

вноса(ще отваряме границите),да го направим и за мигрантите,да ги пуснем свободно да влизат в обетованата земя(ха,ха,няма предвид БГ,ние сме транзитна спирка).Хем не ни пускат в Шенген,хем искат да ги пазим от мигранти.А и искат да ни нареждат какво зърно да ядем,Украинците дали изнасят картофи за Германия?

142

Анонимен

преди 7 месеца

Не са наказания, а репресии. Гнясссажжии, наричайте нещата с истинските им имена! Всяка страна трябва да е свободна да избира какво да прави.

141

Поляците

преди 7 месеца

Са изследвали украинското зърно. Пълно е с тежки метали, включва и олово, желязо. Те са в пъти над допустимото. Това решение все повече прилича за ваксините и ваксинирането. Тогава не можаха да се справят с нас, но сега с тези продажници - сигурно.

140

баба мара

преди 7 месеца

референдум за нато и ес

139

Лудото Ленче

преди 7 месеца

Майната и на ЕК !!! Да се разпада по- бързо тоя сатанистки съюз !!! Калинката Мара Габриелова и тя " мозък" ръси .... все едно съм в наказва антиутопия !!!

138

Анонимен

преди 7 месеца

Ми какво от това?!? Решенията са им правилни въпреки това!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Истинските държавници, като тези в Унгария, Полша, Словения и Румъния, са пресметнали, че дори и при наличие на глоби и наказания от страна на тоталитарната комунистическа европейска комисия, оглавена от дружинната ѝ ръководителка Урсула, ползите за държавата и обществото надвишават загубите. Нашите псевдо управници са пресметнали, че собствените им загуби биха надвишили собствените им ползи, т.е., биха ги порицали и евентуално биха се разделили с някой пост.

136

Анонимен

преди 7 месеца

А наказания за тези,които не спазват решението на ЕС за приемане на България и Румъния в Шенген кога?!?!?Или това е друго нещо?!?!?Или това са от другите държави?!?!?Щеше да е много смешно всичкото това безумие,ако не беше тъжно

135

Анонимен

преди 7 месеца

Фитосанитарния сертификат в украина го издават млади мъже с автомати срещу 50 долара на ТИР беа да правят никакви изследвания,а нашите митничари се бият в гърдите,че пускали стока от усраина само срещу оригинален фитосертификат.Такъв контрол за качеството се извършва.И народа си яде радиоактивни и отровни храни и после се оплакваме,че сме най-болната нация

134

Анонимен

преди 7 месеца

Кой е гласувал ЕС да се превърне в шпиц команда?

133

Анонимен

преди 7 месеца

Сега наказания ,за който не купува радиоактивните и отровни храни,след това наказание за който не подарява оръжия,после наказания за който не изпраща доброволци да воюват.срамота е ,фашистите не са наказвали толкова навремето,явно потомците им са по-лоши

132

Анонимен

преди 7 месеца

Какви наказания,ще отварят концлагерите ли,или ще започнат да разстрелват несъгласните,както навремето са го правили дядовците на Урсулата и Шолц?

131

IQ 3.14

преди 7 месеца

и са като се почне с "връщайте парите за тракторите" и ше требва да се продават апартаменти по софето и биткойни да се избиват парите

130

мак

преди 7 месеца

Повечето страни в ес са срещу забрана, какво пречи няколко държави да не пускат у дома укр. продукти? Но не, диктаторски съюз иска пълно подчинение във всичко и обезличаване на всички. Освен това, германия имаше право едностранно да реши да зелее Европа с нелегални, а последствията ги чувстваме и до днес и никой не я заплашваше с наказания. Едните могат сами да решат, другите са глобявани. За какво ни е ес тогава?

129

долу

преди 7 месеца

Долу ЕС! Съсипа българското земеделие, захрани и укрепи олигархията, корумпира цели слоеве он населението, застрашава сигурността ни, превърна се във филиал на НАТО.......

128

Абе

преди 7 месеца

ЕК заедно с Украйна, която НЕ е член на ЕС действа против интересите на държавите членки на Съюза.

127

НЯКОЙ

преди 7 месеца

Ще има наказания ама друг път, щото после наказаните ще наложат вето на помощите за Украйна.