68

ДО 67

преди 8 месеца

УКРАЙНА НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА И СЕ НАДЯВАМ ИСКРЕННО ТЕЗИ МЪРЗЕЛИВИ ЖАЛКИ *** ДА ГИ ЗАЛИЧАТ ЗАВИНАГИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА

67

Анонимен

преди 8 месеца

Как изчезна ковид ами нали бомбардираха Биолабораторийте в Украйна на Хазарската мафия Управляваща Сащ. колко хора измряха от тез отрови уж ваксини. Ще си сложим ваксини когато Осъдят Сорос и конфискуват имуществото му и на марионетките му за Терористична дейност. Сорос заслужава всички африкански бежанци който вкара в Европа да му теглят един голям.... В ... А. Съдебната система в САЩ, ЕС обслужва частни глобалистки интереси,тя не е реална.

66

Фики

преди 8 месеца

Ами прав е Костадинов всичко откраднаха тези бандити и оставиха бедния народ без средстваА как така се получи covid-19 изчезна след като Русия направи специалната операция в Украйна Излиза че Костадинов е прав

65

ББ

преди 8 месеца

Този руски роб,ял хляба на украйнците,образован в Украйна,агент на раша,ен.ч.р руски ще ви доведе да убиват и вашите деца,Украйниските служби задължително трябва да го елиминират!!!Украйна е Фактор!!!Война е...убиват децата на Украйна...Украйна ще отговаря реципрочно на всякъде по Света!!!

64

Вьзмутен

преди 8 месеца

Но за пачките газа през посредници нищо - жалка история

63

teo

преди 8 месеца

НАЙ-ПОСЛЕ ЕДИН ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК ПОЛИТИК, ДЕПУТАТ И РУСОФИЛ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН !!!

62

ЕСГЕЙСКИТЕ

преди 8 месеца

Пумияри МРАЗЯТ КАТО ИМ СЪСИПВАТ ПЛАНОВЕТЕ!!!! ЗА ТОВА СА ЗАПРЕТНАЛИ РАКАВИ ДА НИ ИЗБИЯТ ПЪРВО НАС НЕ ПУТИН НЕЩАСТНИЦИ ЖАЛКИ ВИ ХРАНИ С РАДИАЦИЯ ОТ 20ГОДИНИ!!!

61

такова

преди 8 месеца

БЕЗОТГОВОРНО ГОВОРЕНЕ ИСКА ОБЯСНЕНИЕ ПРЕД СЪДА-ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ГО ГЛЕДАТ ТОЯ,НЕКА ОТГОВАРЯ ЗА ВСИЧКО,ТОЙ НЕ Е ЗА ПАРЛАМЕНТА

60

Свой

преди 8 месеца

Коце с теб сме!

59

Сашо

преди 8 месеца

Да кромид е пропаганда ,лъжа и хората бяха вкарани в мелачницата на биг фарма да ги набодът сЕсперименталки с Нано частици.Има го в съдържанието на известна марка.В Германия има топла телефонна линия за пострадали от ваксините.Вече нямаш право на мнение срещу нещо диктувано от САЩ и Укрите.

58

Щеше да го арестуват

преди 8 месеца

Вчера зърнарите щяха да го арестуват на полето. Бързо разбра, че не желан от българските земеделци и днес се върна при Руския паметник, при корените си

57

Анонимен

преди 8 месеца

Успех на Възраждане! Бивш избирател съм на друга голяма партия, сега сме за тях.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Искате или не, Възраждане скоро ще ви смачка.

55

Хайде бе

преди 8 месеца

И Президента, и другарите от БСП- сума ти време се пънаха срещу мерките и дрънкаха как нямало пандемия, после че нас Българите специално БЦЖ- то ни опазило, как едва ли не Господ в българин. Едва като се изпоразболяха генералите от едно сборище, малко се пообраха от глупостите. А руските хибридчици усетиха колко им е акълът на конспиролозите и ни заляха с лъжи и внушения, особено им мина номерът с при ромите. Какво ги облъчиха, до един, даже в Германия ,са антиваксъри. А в самата Русия се ваксин

54

Анонимен

преди 8 месеца

Егати демокрацията!Праеиш протест и веднага заплахи започват.Те и зърнарите са заплашвали.Това не е демокрация.По-зле е отколкото през комунизма и фашизма,взети заедно.

53

ПроСоТо

преди 8 месеца

Чиста проба "мек" фашизъм в действие!!!!...НЕМАШ ПРАВО НА АЛТЕРНАТИВНО МНЕНИЕ ....Всичко различно от твърденията на "Министерството на истината" се обявява ЗА ПРЕСТЪПНО..

52

Анонимен

преди 8 месеца

Реално ако погледнеш цифрите ще се хванеш за главата колко е зле България. В Израел при население от 9,5 милиона души, умират по 50 хиляди на година. И ти си тръгнал да даваш акъл на държави като Израел. *** им обясни, че те нищо не разбират, и че са ба лъ ци, че се ваксинираха по 3 пъти. Обясни им защо у тях при 9,5 милиона умират по 50 хиляди на година, а у нас при 6,5 милиона умират по 119 хиляди на година. Затова България е най-бедната държава в ЕС и никога няма да настигне запада.

51

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Защото лъжеш, ей затова. Твърдиш, че САМО във ваксинираните държави смъртността била над нивото от 2019, но това не е вярно. В България 2019 при население от 6 милиона 975 хиляди умират 108 хиляди. А 2022 при население от 6 милиона 448 хиляди умират 119 хиляди. Тоест 2019 умират 0,015 от населението, а 2022 умират 0,018 от населението.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Абе вие гражданска война ли търсите бе?

49

Анонимен

преди 8 месеца

След като е затихнала пандемията, защо САМО във ваксинираните държави има свръх смъртност!? В целия свят либерастите сте един дол дренки. Безопасни и ефективни, вервайте на науката, ах, не, само на избраната наука, мъжете могат да раждат, украйна победи и т.н. Либерастията е мозъчно увреждане.