9

Анонимен

преди 7 месеца

Малкото ДПС или малкия ГЕРБ?

8

Рендету

преди 7 месеца

ПП-ДБ, Герб и ДПС..., новата евро атлантическата "Триглава Ламя" у Бг! Честита "Промяна"!

7

Анонимен

преди 7 месеца

ВСИЧКИ МНОГО РАЗУМНО ЩЕ ОТИДЕТЕ НА СЕЛО

6

баба мара

преди 7 месеца

нищо да не гласува което е одобрено от дпс това не е полит субект на които даимаш доверие те разпределят порциите това не го забравяите боико рашков да гипогне сега за купуването на гласове сечта и дървата

5

Радослав

преди 7 месеца

Сливането на службите ще намали с 1/3 персонала защото няма да има нужда от 2 счетоводства, ТРЗ-та и административен персонал, но това ще доведе до съкращаване на зълвата на балдъзата на шурея по брадчедена линия и загуба на гарантирани гласове за правилната партия, за това са против, а не заради друго. Преди избори съкращения не се правят защото ще се загубят гласове. Преди избори се правят нови и нови дублиращи се агенции и комисии за да се назначат наши хора и да знаят за кой да гласуват.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде сега да се вразумят и за трети март и нещата ще приемат положителен облик. Впрочем - промени в Конституцията без ДПС не могат да станат. 26 от депутатите им са етнически турци. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дразнещо би било те да гласуват кой да е националният ни празник. Неетично и неумно.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Ти не разбираш много неща,но пък аз добре те разбирам и знам,че от поезия не се печели,но пък от депутатстване,яко.Пък и друго самочувствие има човек.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Аааа,да си дойдем на думата.Подкрепата ви за ГЕРБ и ДПС от тайна,стана явна.А това,че не сте разбрали нещо,не ви е за първи път.Вие от нищо не разбирате,но мат'ряла ви вкара вътре,щото много ви се кефи на чалгата.Заради което ще страдаме всички.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е, как да е иначе, ве. Само разумно мои да бъди от разумно ора.