155

АмериканскиПодмазвач

преди 8 месеца

Албанският премиер е говорител на САЩ и всеки го знае! Албанците изпадат в екстаз и едва ли не целуват земята под краката на американските президенти когато престигнат на официални визити в Албания, видео клипове навсякъде могат да се намерят така, че хич не ме учудва смелостта и наглоста с която говори албанският премиер! Американците пък от своя страна им подариха Косово и натискат Европа да ги приеме в ЕС

154

Анонимен

преди 8 месеца

Do 7 e kuko sasto ne si pies hapzetata redevno

153

Itso

преди 8 месеца

Хубава работа ама ... албанска.

152

Банкеръ

преди 8 месеца

Албанеца прави четки на Вова,защото знае,че истинския съюзник на Русия е Сърбия и ако ушанките минат и през бивша Югославия с плановете за велика Албания е свършено.То не,че Сърбите ще му позволят,но надеждите умират последни .

151

Истината

преди 8 месеца

Украинците на какъв език ще говорят нали там всички били корумпирани от руските капитали и само руски разбират, а пък има ембарго за всичко руско и следователно са му отнели думата преди да я поиска. Единствения език на койтосе сещам да може да говори и да е разбран най сетне е на глухонемите белкем го разберат.

150

Истината

преди 8 месеца

Тази статия наподобява филма /Междузвездни войни/

149

Говорилня

преди 8 месеца

Нищо повече. Задължителни са само решенията на Съвета за сигурност, а там Русия и Китай имат право на вето.

148

Анонимен

преди 8 месеца

Ми какво ще стане ако само Зеленски говори и Русия излезе и го остави да си говори, но Русия не излезе от Украйна?!?

147

ООНе

преди 8 месеца

До Анонимен 141 И къде е сега ОН след като изключиха СССР? Натам ще отиде и ООН

146

Анонимен

преди 8 месеца

Уркопитеците заслужават Албания да ги оправи.... и без това са по-напред от тях та и Украйна да дръпне малко та да цъфне като Албания

145

Анонимен

преди 8 месеца

Кво беше това ООН уа? Някаква полза ли имаше от него.... не помня уа... щом Албания оправя света........ ще цъфнем!!!!

144

Анонимен

преди 8 месеца

Кво беше това ООН уа? Някаква ползвали имаше от него.... не помня уа...

143

Точно обратното

преди 8 месеца

До Анонимен 145: Дребосъци като Албания могат да приказват много, но от тях нищо не зависи.

142

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя съвсем изтрещя, да се откажат от добре РАЗВИВАЩА СВО, заради една нищо не струва ща и глупава реч... клоуна си джавка, а СВО си върви...

141

Анонимен

преди 8 месеца

До 145... Така е.. Като се наведеш и хванеш за палците а сащ са те хванали здраво за кръста не ти остава друго освен да се репчиш на другите..

140

Анонимен

преди 8 месеца

Мнозинството не иска САЩ да дават оръжия на Украйна. 55% смятат, че Конгресът на САЩ не трябва да разрешава допълнително финансиране в подкрепа на Украйна.

139

Анонимен

преди 8 месеца

*** се нервят, че в днешните времена малки държави като Албания и се репчат. Това ако беше преди 200 години, сибирците щяха да се обидят и да нападнат Албания за да я накажат за думите на премиера и. Ама днес нищо не могат да направят дори и на албанците, защото са в НАТО.

138

Алекс

преди 8 месеца

Премиерът на малка Албания нарита Мечката.Браво.

137

САЩ световен агресор

преди 8 месеца

До Анонимен 140: Ако говорим за държава, която е бомбардирала къде ли не по света, по това никой не може да задмине САЩ. И не само това. Те са единствената държава, която е използвала атомно оръжие. Само заплахата от взаимно унищожение е спасила света от повторната употреба на атомно оръжие от САЩ в Корея и Виетнам.

136

Анонимен

преди 8 месеца

СССР го изключиха 1939 година от ОН, сега ще изключим и РФ от ООН за същия повод - непровокирана война със съседна държава.