25

въй

преди 7 месеца

Много е просто, някой и е купил апартамент в съседство, изхвърлил е старите мебели/очевидно от времето преди Тодор Живков/, и сега прави ремонт. Лесно е да се установи къде се вихри ремонт, там е нарушителя, дал 100 000 евро поне за жилището, но решил да спести 150 лева за контейнер.

24

Боби

преди 7 месеца

Ами няма реакция от оправомощените от общината, защото там, а и не само, са турени орди от еничари, които да ни тъпчат и мачкат, че и заплати да им плащаме!

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Invaders Must Die Ей, как не се вгледа в себе си, а все някоя Русия ти е крива. То на кририя .. и косъма му пречи - такава е твоята работа.

22

Гуфу

преди 7 месеца

До 24, Толкова си *** та чак вдълбнат. Комплексиран "софиянец", взели му най-ценното в живота, софийското жителство, приравнили го с прованса а той Софиянец.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Три поколения са Плащали Хиляди лв. за такса смет,е кво пък веднъж си изхвърлили старите вещи . А пък Симеоново си е село драги ми новософианци , хората си горят шумата ,правят си зимнина ,гледат си прасета и кокошки . Вчера надошли от селата ,новобогаташи с Накрадени милиони ,настроиха палати ,без канализация,но с претенции .

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тава не са ора! Тава са свинье у човешки дреи!!

19

Itso

преди 7 месеца

За един са буклуци а за други съкровище. Това не са буклуци а дарение за бездомните хора.

18

Анонимен

преди 7 месеца

И в Симеоново горят бoклyцu на двора, при това го правят всеки уикенд??? Че там има ли население от защитения вид?!

17

Анонимен

преди 7 месеца

КАК КОЙ? *** Митова разбира се!!! хахаха

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 10Стига с тия бели държави бе,Германия е черна та се не трае като ти харесва заминавай и си остани там.Много се дразня като ми говорите за някакви бели държави лапнали сте тази глупост ама ето такива с белите държави ни докарахте до разпад,нали всичко зло и разпад дойде от тези "бели държави"

15

Анонимен

преди 7 месеца

Ами като няма къде да ги изхвърлят!Така е навсякъде в БГ,защо няма някакви сметища заградени например в края на града някъде навътре не до пътя и хората да отидат там и да си хвърлят *** а после общините да си ги прибират и карат където трябва.Не стига че плащаме безбожни данъци ами ако искам да дойдат от общината в нас да ми вземат ***,трябва да пусна молба и да платя за този процес.Значи плащам 2 пъти-грабеж.

14

Sof14

преди 7 месеца

Голяма мода стана това с тези ремонти, които не престават вече целогодишно, както и съпроводеното с тях опразване на апартамента от всичко старо, за да може "бедният" нашенец да си подмени всичко с чисто ново. Няма лошо, само че начинът не трябва да е изхвърляне през прозорците на мебелите, нито даването им на съмнителна сметоизвозваща фирма, която ги изхвърля 3 преки по-надолу. Трябват мерки, защото някои хора се самозабравиха, кой гори отпадъци, кой изхвърля някъде си, кой вдига купони до зори

13

нафърфорий

преди 7 месеца

Г-ньо, от Горну-Нанадолнище, от голямото "Добро утро"!!!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Какво значение има,кой и къде е изхвърлил,вече ненужни вещи? Та било то и до " детска градина"? Просто там живее човека!

11

От Испания

преди 7 месеца

Тука през ден два минава бусче заедно с камиона за *** и обира едрите *** оставени до казана.Мебели Кашони от телевизори стара техника.Бай ГaH.ьо не е виждал такос нещо никогаш

10

Анонимен

преди 7 месеца

В белите държави..визирам Германия защото съм живял и работил там ...има определен ден за по едрогабаритни неща,....които се оставят на улицата...минават хората и почистват всичко...да повторя...в белите държави...

9

Щерю

преди 7 месеца

Свинщина...

8

Анонимен

преди 7 месеца

До 5 На чистота се плаща за битов *** в кофите. А за такива сметище общината организира отделен превоз,който се заплаща от нашите данъци по някоя съмнително скъпа тарифа

7

Реално Погледнато

преди 7 месеца

Бирниците като дойдат и ти вземат жилището,какво ще ги правиш мебелите? То ако имаше пари за сметище и превоз,нямаше да се изземват жилищата на нещастниците.Това е само началото.Такива гледки ще зачестяват повече и повече.Никой да не се учудва.Това е срам за българската държавност.Но нали най-важното е трактористите да си взимат субсидийките,а гладния народ да купува нереално скъп хляб.Това е истинската реалност.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Не е важно кой е хвърлил бoклука, а кой не го извозва.