10

Анонимен

преди 1 година

Ае тоо пък, у БГ лапета праят и нищо.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 .... Така беше по времето на Мао. Сега такива публични екзекуции на стадион се практикуват в Северна Корея.

8

Анонимен

преди 1 година

Преди време пък в САЩ имаше случай на импийчмънт на президент, пак заради любовна афера. В Абсурдистан обаче го имат за голяма чест и слава, ако цялата държава знае, че демонстративно въртят любовни връзки, макар че са семейни и децата им са по-възрастни от любовниците им. Това е един от методите да разпознаеш парвенюто.

7

на Теслата дръжката

преди 1 година

Maй прекалено силно е възприел американската култура ;))

6

Рендету

преди 1 година

Малко му е!!!! Такъв като този щеше е готов "агент на чуждо влияние" защото щеше да е лесно манипулируем от спец службите на Щатите! А, може и да е било спец операция на някоя от службите на Щатите!

5

Анонимен

преди 1 година

Топил си е чушката в меда.

4

1984

преди 1 година

Видяхте ли новото въведние в Оруелвския ККП? Слагат устройства на децата в училище като диадема на главичките която сканира мозъчната активност в реално време. Редом с активността системата разчита и графите с центровете на мозъка свързани с концентрация и усвояване на информация. Това е абсолютната крачка към 1984 - Престъп-мисъл. Бъдещето е сега.

3

Гуг-Лена :

преди 1 година

А у наш'та демократична евроатлантическа държава съпругът ми,благородния елен Миро отглежда малкия парапетко на Киро... Даже и го преизбраха!

2

Киро Парапета

преди 1 година

Киро Парапета кога ще го махнат заради любовните му афери и всички други глупости които надроби? Тук за простотии ги правим министри, за наказание на нормалните граждани.

1

Анонимен

преди 1 година

Добре и какво?