5

Вършец

преди 8 месеца

Евала на Петя ,точно от такива хора има нужда градчето!Късмет и успех!....а хейтърите обикновенно мразят работата си, мразят работодателя си, мразят когато някой успява, мразят и завиждат !

4

Анонимен

преди 8 месеца

Само да не ви се налага да си купувате нещо от тая "пекарна". Не знам какво са ги учили и колко са успешни. То по логиката тука всеки неграмотен, неучил и избягал да бачка общак и да се развъжда като знаете кои в чужбина, е много успешен.

3

Нова

преди 8 месеца

Да са живи и здрави! Който търси - намира и място под слънцето и да прави нещо, което му/ й е приятно да прави и печели. Преди време тортичките ми бяха слабост. Сега с тези отровни оцветители не ги кусвам. Наблягам на сезонни плодове в неограничени количества. Сладкишите вече не ме блазнят. Слънцето произвежда най-сладките плодове - пълни с полезните за тялото витамини, минерали и т.н. подмладяват и подхранват тялото

2

хахаха

преди 8 месеца

като прочета за такива *успешни* завърнали се в България единствената ми реакция е силен смях :)

1

Анонимен

преди 8 месеца

Така е , и е истина. Маята е "откраднала "от Запада. Добре , че е избегала от чакалнята на Б. Б. Ако си седеше тука. Трябваше да е в схема на ОПГ .И сега да се чуди как да върже двата края.