33

Минувач

преди 7 месеца

Сега путиновите пудели дружно ще залаят, че демокрацията е виновна. И краварите, разбира се.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Ами и тъй става. Минаха от полупроводници на цели проводници, и след това ***.

31

Истанбул

преди 7 месеца

Сега кoзяшкo-copocняшките шaнтoнepки групово ще изxpaчат, че Путин, Песков и Митрофанова са виновни.

30

Моряка

преди 7 месеца

Естествено пак Путин е виновен.И Митрофанова,къде без нея.

29

Моряка

преди 7 месеца

Уестингхауз нали се натиска да ни строи АЕЦ,без никакъв опит.Добри са в приборостроенето,ама нерде волтметър,нерде АЕЦ.Но Кирчо ко му пука,ще го погалят по ***.От посолството.

28

Читател

преди 7 месеца

То за края на тази ЕРА не са ли виновни Путин и Митрофанова? Как тъй, я веднага напишете статия и ще ви погалят по главите от ПОСОЛСТВОТО.

27

Отново

преди 7 месеца

Се потвърждава тезата, че който се е хванал с американците(Уестингхаус) изчезва в небитието. Сега ние сме наред.

26

То...шиба

преди 7 месеца

Не я спасиха дори милиардните поръчки от американския ВПК.Дълго време те произвеждаха авиониката на американските самолети.Но,всяко нещо си има край.

25

Ибн ебн Ал камил

преди 7 месеца

Гигант??????...ХАХАХАХА....ХАХАХАХА.....гигант е ЛУКОЙЛ,гигант е ГАЗПРОМ.......,гигант е БОЙЙКО......НЯМАТ ФАЛИРАНЕ И МАХАНЕ ОТ СВЕТА....ХАХАХАХА.....ТОШИБААААА???? ХАХАХАХА....ХАХАХАХА......И ТЕ ДАДОХА ФИРА КАТО ХИРОШИМА И НАГЪЪЪЗЗЗЗАКИ....ХАХАХАХА.....БУММММММ....

24

Т

преди 7 месеца

Но Toshiba има голям принос за развитието на домашни употреба телевизори, магнетофони и други през годините(естествено не и в територията на големият конслагер СССР) но е изостанал в някои неща. Телевизорът които те произвеждат е с софтуер на Android и е леща. Но всичко друго си е на ниво. Телевизорите се оказаха трудна пътека за модерните най вече в софтуерен дизайн. Както и да е това си е една велика фирма.

23

Т

преди 7 месеца

Имам телевизор Toshiba от 1983 в мазето и го включих след 15 години в праха. Нищо му няма и си работи перфектно. Купих си телевизор Toshiba 2023 абсолютна смехория. Отидох и си купих втори Samsung и Toshiba-та го преместих в друга стая като за гости. Тоши спря да хваща Bluetooth и WiFi както и кофти връзка с IR на собственото си дистанционно. Дори флашка и кабел от телефон с HDMI не работи. Просто един смешен телевизор. Ще трябва да го върна че има гаранция.

22

Тошиба

преди 7 месеца

Имам лед телевизор на тази марка от повече от 15 години , не е мръднал като качество на картина и звук , jvc модел от 1-2 години , с много повече екстри не може да доближи същото качество !

21

Истината е

преди 7 месеца

Сигурен съм че марката "Toshiba" ще надживее РФ, така както надживя СССР, НРБ, СФРЮ...и т.н.

20

До 18

преди 7 месеца

Смешно е жители на една васална държава да коментират свободата на Германия и Япония!!!

19

Навремето бе

преди 7 месеца

лукс да имаш телевизор с кинескоп Тошиба!! Сега лед телевизорите им ги подминавам без никакъв интерес.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Япония (както и Германия) е една окупирана държава без суверенитет!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Сони ми смениха гаранционно почти всичко вътре в телефона на на втората година когато едно дете навря спагети в порта за зареждане.Изпратих го по пощата и ми го върнаха след 3 дни.Разбира се това се случва в друга държава.

16

Анонимен

преди 7 месеца

До 7 сони няма никакво бъдеще. Отиди на сайта им и на поддръжка да видиш за какво става въпрос. Хората се оплакват и търсят решение а няма. Купуваш примерно смарт телевизор хвалят ти 50 функциии, след два месеца ги няма. Условията се били промениши нам си кво. А между другото пробутват аксесоари които са за тези функции.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Само дето никой не казва че реакторите на централата Фукушима бяха половината Тошиба, а другата половина на другата американска коропорация - дженерал електрик. Янките знаеха че са с грешен дизайн и лоша поддръжка но не ги изтеглиха и не развалиха споразумението. Сега винят японците при положение че имат военна база там и командват всичко. Включително и това да купуват американски дълг при положение че самата Япония има огромен дълг.

14

до 11

преди 7 месеца

зависи какво имаш в предвид под "изчезне". След "оптимизирането" на работен персонал и дейности на компанията и пренасочване и евентуално "партньорство" с други компании, сигурно ще е още там ама като един мъничък спомен...