195

С две думи

преди 6 месеца

Този пасквил, с претенциите да бъде "геополитически прочит на конфликта в Украйна" издава само ярко изразените Про-Руски позиции на автора и е далеч от всякаква обективност.Това автоматично води до отказ от всякакви по-нататъшни коментари поради гореизложените причини!

194

Ламбо

преди 7 месеца

Добре написано.

193

Свобода на словото

преди 7 месеца

Когато публикацията е русофобска, шовинистите Анисия и Александър от dnes.bg си слагат имената. Но ако публикацията е неутрална, подписът е "Екипът". Страхливци сте, "екипът".

192

Анонимен

преди 7 месеца

Металният статус на дедо Груйо напълно съответства на името му. *** то бива да сте толкова ограничен ама все пак трябва да има някакви граници. Справка анализа на МВФ за икономическото състояние на ЕС и Русия. Кой точно се гръмна в крака? Някак си трябва да се вложи и малко обективизъм.

191

WC пасквилче

преди 7 месеца

Става за сутрешно облекчение...

190

кеш

преди 7 месеца

4000 лв

189

дедо Груйо

преди 7 месеца

Тъжната истина за Раша е, че настъпиха мотиката и се самопребиха. Западът им сложи капан и те бяха толкова смотани, че сами паднаха в него. Следващия път да си сложат за лидер някой, който не бели картофи и не е шофьор на такси.

188

Анонимен

преди 7 месеца

Яков Кедми е перфектното олицетворение на путинофил, съветофил и си е чист руснак. вижте му автобиографията, Израел са му отказали виза, понеже са го смятали за агент на КГБ. А миналата година ЕС му е наложил санкции заради руско нацистки възгледи. Въобще не говорим за безпристрастен анализатор, а за пропагандист.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Отличен анализ!

186

х

преди 7 месеца

хахахах, как сами си слагате плюсчета, смешни пропагандисти... Нищо не е одобрил Конгреса, напротив - точно вчера се провали приемането на тази помощ. Все повече хора виждат, че украинците са жертва първо на собствените си политици и чак след това на Путин. И изобщо няма нужда да харесваш едните или другите, за да можеш да осъзнаеш тия прости факти

185

Анонимен

преди 7 месеца

Конгресът на САЩ вече е одобрил помощ за Украйна в размер на нови 100 млрд. долара, включително 43 млрд. долара за въоръжение.

184

Анонимен

преди 7 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки!Анатема!

183

Богомил Трайков

преди 7 месеца

Явно г-н Вилиян Кръстев е на ти с *** посланик на РФ в София. Колега докторската степен по всяка вероятност сте получили в някой от Московските "патриотични" за Вас вузове. Добре са Ви дресирали.

182

Анонимен

преди 7 месеца

та кога ще им подаряваме реактора от Белене,тихомълсом ли...

181

Анонимен

преди 7 месеца

Бъдещето не се гради по инерция, нито слепешката, а с много усилия. България се проваля да изгради богата пазарна икономика. Въпреки всички жертви и лишения нас ни провалят отвън защото следваме чужди интереси. Когато страната излезе на правия път, Западът сменя модела.

180

Анал Лютви

преди 7 месеца

Путин беше притиснат отзаде от Ердоган. Машала

179

Дядо Соци

преди 7 месеца

До Анонимен 178 Е , щом в Русия се използват хартиени пликове , аз съм за войната. Развита държава.

178

Анонимен

преди 7 месеца

"Фашистка Украйна" заплашвала русия......е нема такова простотии.....

177

РУСИЯ

преди 7 месеца

Се страхувала от Украйна и затова я нападнала.....

176

IQ 3.14

преди 7 месеца

тоо явно праи докторантура, и му искат да е публикувал налево надесно некви глупости. в случая, в читалището на мсат