34

Реалист

преди 7 месеца

Баси кpeнeтиятa! Те още не са махнали колите от тротоарите, а ще гонят тротинетките от парковете!? Уж работят, а нищо не вършат..

33

Анонимен

преди 7 месеца

До По лошо от забранаеми ако не може, няма да я кара, никой не го е задължавал, нито ще умре, ако не е на тротинетка. То човек по принцип върви с 4-5 км/ч

32

Анонимен

преди 7 месеца

Много е лесно на хартия да се пишат правила. Проблемът е в контрола. И по Витошка по принцип е забранено да се кара велосипед, но направете един тигел и ще видите реалността. На пъпа на София. Какво остава за парковете....

31

По лошо от забрана

преди 7 месеца

Тротинетка с 5кмч е опасна за каращия, защото е неустойчива. Ще има повече пострадали. Закона май не се съобразява с физическите закони. Те хората са си го измислили: алея за тротинетки.

30

анонимен

преди 7 месеца

Ми те от време на време се взривяват , ама който си има късмет си има.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва и за свръхтегло да се плаща!

28

значи

преди 7 месеца

сега ше плащате повече защото тротинетките цакат на време. Не е случайно

27

тротинеткаджия

преди 7 месеца

Ъхъъъъ, доообре......

26

Анонимен

преди 7 месеца

Циркаджиии! И как ще засичате скоростта?

25

КАТЕГОРИЯ "В&qu

преди 7 месеца

Реално нищо няма да се промени. РЕШЕНИЕТО е просто - изискване за категория "В" за тротинетка - така ще може да има контрол, ще има отговорност, санкции. Сега всеки се качил на тротинетка и хвърчи по пътищата и никой не може да го барне. Просто закона за движение по пътищата не важи за тротинетките, официално не важи тях.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Желая на тези, които са приели тази глупост, и на родата им, да станат първите жертви на бесни паркови и тротоарни тротинеткаджии. Това заслужават за глупостите си, с които ни тровят ежедневно.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Тротинетките изобщо нямат място в пешеходни зони. Никой няма да следи за скоростта им. Това решение е половинчато и сакато от самото начало.

22

Black Metal

преди 7 месеца

Докато в нормалните държави в ЕС, хората реално оценяват колко опасни са тротинетките и се стремят да ги ограничават, в Чалгаристан видиш ли, им ограничили скоростта до 5 км/ч. И кой ще следи за ограничението? То, полицаи за пътищата няма, те по парковете искат! Хубава работа, ама българска, както се казва. А в Париж даже, след референдум, забраниха тротинетките! Но, българите нали са толерантни и умнокрасиви...

21

D

преди 7 месеца

И как ще стане това? Вие не може да намалите катастрофите по пътя и да ограничите скоростта на колите убийци, камо ли с тротинетките да се оправите.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Браво бе, борци с престъпността, добре че сте вие, иначе недай си Боже някой ще ви го набута без вазелин с 25кмч

19

Пълна пародия

преди 7 месеца

И какво, ще им вземат книжката за тротинетка.Те шофьорска нямат 99 процента.Ужас.Пълна пародия.

18

Анонимен

преди 7 месеца

При катастрофа - наказания като за автомобил!

17

Дрън дрън

преди 7 месеца

Я само ми обяснете тази хоредна дрън дрън новина и дрън дрън решение с какво и как щег изасичат ако са със 10 примерно и как точн още ги санкционират.Ще вкарат радари на парко алеите.Хора, незнам какви сте и колко ви е сивото вещество но Ви правят на пълни ***.йму.ни.

16

5км/ч?

преди 7 месеца

Това е скоростта на пешеходец бе, господа! :D

15

ТРОТИНЕТКАТА

преди 7 месеца

На тротинетки се качват и деца, и пияни, и друсани. С тротинетки по пътното платно се движат всякакви хора, вкл. такива без шофьорски книжки, без да знаят правилата за движение (не говоря само за София, тротинетки вече има навсякъде). И за тях няма правила, няма пътни знаци, няма контрол, няма санкции. Не е нормално и безопасно млажеж на 16 години да движи с 50 км на тротинетка в града, заедно с автомобилите.