21

Анонимен

преди 7 месеца

Мартин се мота сума ти години, сега че някой му дописал романа се съди. Ами сериала къде го забрави? Там не става ли пак за дописване.

20

Света ства

преди 7 месеца

Все по фалшив от Запада най-много!

19

Анонимен

преди 7 месеца

У нас ChatGPT се позва най-често за "молба за децки", "лютеница айвар без варене" и "напиши суицидна книга за временно убежище".

18

Анонимен

преди 7 месеца

" тия които управляват света разполага със истински изкуствен интелект още от 2000г." - Създаден и работещ на КАКВО? Мега чип от преди 25 години, дето и днес не може да го направят в Тайван? Като си ги изеципиш енди такива "недоказуеми" е мнгоо лесно, да се правиш на умен.

17

Тъпанар

преди 7 месеца

Мартин да не се прави на ощипана невеста. Вече и на най-верните му фенове им е ясно, че може и да излезе някога 6-та книга, но 7-мата никога няма да се появи. Последните 15-20 г. се занимава с всякакви други проекти, само и само да не довърши тази сага. Като не иска да му дописват книгите, да си ги пише сам.

16

Найт Кинг

преди 7 месеца

Жив съм! Ще сакам Данчето за булка и туй ще бъде хепиенда

15

Анонимен

преди 7 месеца

РР Мартинчо, така и няма да приключи книгите защото го е страх как ще се преме финала. Ако се окака както серияла репутацията му е свършена. Така че по-добре Chat GPT да му свърши работата.

14

Анонимен

преди 7 месеца

И какво като са ги написали? Ако не ги продават няма проблем, аз мога да си пиша и публикувам каквото искам, не нарушавам авторско право освен ако не го продавам. Дебелия мързел да си беше седнал на дирника да беше поработил малко последните 12 години.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Да би чинно написало, не би чуждо продължение видяло. 20 години го чакаме мистър Мартин да си завърши поредицата.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Да го беше написал Джордж Р. Р. Мартин, не е като да нямаше бая години на разположение

11

Анонимен

преди 7 месеца

При поредиците рядко след третата книга нещо става за четене.

10

Анонимен

преди 7 месеца

ChatGPT вече е достатъчно осакатен от забраните които му поставиха. Предполагам, че е сътворил някоя боза, на база бързо кръстосване из нета. Но за масовката - толкоз! От друга страна, откакто има интернет, за авторски права спокойно може да се забрави.

9

До 7

преди 7 месеца

Тука важното е да дефинираш "НИЕ". Това че аз и ти не разполагаме със последното поколение AI не значи абсолютно нищо. Технологиите които са достъпни за масите обикновено са около 15-20 години назад спрямо това с което разполагат тези по върховете. и повярвай ми, тия които управляват света разполага със истински изкуствен интелект още от 2000г. Защо мислите че инвестират в супер компютри и сървърни ферми със милиони процесорни ядра? Това не го правят от вчера а още от 90-те години.

8

Ами

преди 7 месеца

Мартин знае, че след толкова години чакане, каквото и да напише, феновете ще са разочаровани. Трябваше на времето да си довърши работата, сега това ще си остане една история с отворен край.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Изкуство изградено върху бизнес стратегия не е изкуство, а продукт.

6

...

преди 7 месеца

ми то е ясно! дето се вика АI може да ни замести във всичко! То дори може да е и по-човече от човека и по жесток от човека! Та сега въпроса е колко време след като се появи истински AI ще просъществува човечеството! Не за друго ами сега ние нямаме реално AI!

5

Анонимен

преди 7 месеца

И 1000% се е справил по-добре, защото Мартин се *** с последния сезон. А книги от него едва ли ще видим, от 10 години говори за тях и нищо не прави.

4

Анонимен

преди 7 месеца

След като 12 години стават от последната му книга от поредицата е напълно нормално феновете да си измислят продължение чрез ИИ. Да не ламти за пари заради филмовите продукции ами да си седне на големия Г и да пише, не да търси другаде откъде да измъкне сухо.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Да се оплачат на арменският поп! Няма връщане назад. Няма и вече такова нещо като авторски права. Щом си пуснал нещо в пространството то вече е не е твое. Изкуственият интелект тепърва ще разбива всички граници, бариери и защити направени с цел запазване на печалбата. Следващата стъпка е да може AI свободно да декомпилира всеки един софтуер и да му чете сорс кода.

2

Анонимен

преди 7 месеца

И какъв е проблема? Някой седнал и написал? Било то със или без чатГПТ? Или никой няма право да пише, освен ако не е член на гилдия? Аз сега, като пиша - ще ме съдят ли? А някой да не е патентовал някоя буква, че да ме съди, че я ползвам сега?