205

ДЯДО КОЛЕДА

преди 7 месеца

НАД 1 000 000 Българи нямаме никакви доходи... ГОДИНИ наред. Нагли престъпници на власт ограбват ,источват прахосват десетки милиарди годишно по отработени схеми през доказано престъпни министерства и ведомства в съучастие с областни управи и общини..Стотици хиляди издържани сограбвнаи милиарди от народа чиновници участват в мръсни сделки ограбващи источващи прахосващи милиарди НАГЛО..ДА СЕ ОСТАВЯТ НА СОЦИАЛНИ ПЕНСИИ. НЕ ИМ СЕ ПРИЗНАВА СТАЖА като служители в министерства,ведомства,области..

204

Богат

преди 7 месеца

Най-бедните в Европа се оказаха най-богати... "За младото поколение щастието на работното място е по-важно от възнаграждението" хахах да ще им е спокойно без възможност да си купят жилище с тези цени и заплати и ще се радват на студентска диета дълги години...Да се родиш като човек е късмет, да се родиш човек и в БГ с отрицателен прираст си е късметлийски сървайвър.

203

Анонимен

преди 7 месеца

Изпреварваме, защото Европа дава яко назад, не защото сме станали много по-добри.

202

До Мен

преди 7 месеца

Пич аз съм с 6000лв заплата и нямам деца. Сега се чудя какво да ги правя тия пари и в какво да ги инвестирам. Смени или професията или града. Възможности и шанс има. Недей мизерства и недей обрича децата на мизерия.

201

Мен

преди 7 месеца

Днес е 22 на 10 взех 840 лева с дете и жена съм и съм 22 дена на работа по 8 часа и минавам по 40 км защото не е в моя град работата и днес имам 5 лева в джоба.Толкова съм задминал европееца ,че се чудя тези 5 лева остатък какво да ги правя и в коя държава да ги похарча ,че за тука ще останат няма да мога до другата заплата.Държавна работа без заплащане на гориво,на храна,няма работни дрехи няма нищо.Срам и позор,а съм на 35 години мизерия и простотия.Такива статии си ги набийте знаете къде.

200

IQ 3.14

преди 7 месеца

експерт проучване на заплатите в консултантска компания. тоест, освен кафета и онова другото, звъни на некви хора по телефона да ги пита колко вземат?

199

Анонимен

преди 7 месеца

При 25% годишна реална инфлация и в пъти по ниски доходи, увеличението трябва не да е 10%, а да расте с по 50-60% в следващите 7-8 години.

198

КОГА

преди 7 месеца

СЕ Е СЛУЧИЛО , ЯЗЪК , ПАК СЪМ ПРОПУСНАЛ !

197

до 202

преди 7 месеца

Ами явно толкова си можеш. Относно висшето ти, Ами то всички селяни вече са с висше.

196

Мен

преди 7 месеца

Преди 3 дни си взех заплатата. 204 часа труд за месец септември.1360 лева заплата.Висше образование.Град Варна.

195

Анонимен

преди 7 месеца

От скапани продажби медии , политици и всякаквапаплач има само фалшиви новини, лъжи, измами

194

Хахаха

преди 7 месеца

Щеше да е смешно, ако не беше жалко

193

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 201, браво :) Значи сме на един акъл! Успех!

192

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 196 : Къде има бонуси - питай Ицо Стоичков :) Писна ми да му слушам за бонусите вече с години.

191

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 197, точно по няколко часа работят :) Идея си нямаш колко свобода имат :) Добре се ориентираш!

190

...

преди 7 месеца

Описах технологиите за да могат форумните мрънкачи да проверят за какво иде реч и колко много трябва да се знае за да се получват тези хиляди левове. Момичетата и момчетата от ИТ сферата трябва да притежават много знания и умения за да получават такива заплати. Дано някое мрънкало си направи труда да захване 3 от технологиите и се опита да понаучи нещо. Със сигурност ще се върне да коментира с друго мнение. И гарантирам ще е положително! просто масата не знае какво реално правят ИТ-тата!

189

Анонимен

преди 7 месеца

Заглавието "Ръстът на заплатите у нас изпреварил европейския, българинът имал и бонуси" е силно манипулативно. Например навсякъде има и бонуси, а не само в България, както ни се внушава. А 10% ръст на заплатите в България при 12% инфлация, дали е повече от 6% ръст на заплатите при 5% инфлация в други държави?

188

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 194, и мен никой не ме е държал за ръката. При нас е така. Знаеш нещо. Минаваш си интервюто и после те хвърлят на дълбокото. Не всички оцеляват. Ама за 10К все трябва нещичко да поназнайват, нали?

187

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 193 : Ами мен така ме хвърлиха преди години. Учих се в движение. Колкото да си логват времето и да си ъпдейтват статусите могат да се научат на онбординга. Останалото си зависи от технологията и проекта.

186

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 192, не бе. нали трябва да знаят в какво ги въвличаме. Не иска никой да управляват проекти. Искам да знат какво е Скръм, Канбан и горе долу какво се случва. Нали не си предтсавяш, че ще ги хвърля в някакви процеси без да знаят какво е дейли или ретро? Хайде малко по-сериозно! Лигавите се повече отколкото да свършите нещо смислено.