25

Анонимен

преди 8 месеца

Ама как излъгаха ваксърите като камилчета, а? В наччалото казаха, че една ваксина щеше да даде пълен имунитет, а за 3 години вече колко бустера им набиха. Сега ще си ги купуват по 130 евро, защото иначе няма да са сигурни и здрави. Какви наивитетчета са това ваксърите, хаха :)))

24

Ваксър

преди 8 месеца

Бърза, бързам да си слагам новия бустер за 130 евро! Нали съм си умен и красив!!

23

Анонимен

преди 8 месеца

От много време България е сред най-слабо засегнатите държави по нови случаи и по починали. Нещо за ваксините .....

22

Анонимен

преди 8 месеца

От много време България е сред най-засегнатите държави по нови случаи и по починали. Нещо за ваксините .....

21

Анонимен

преди 8 месеца

Някой знае ли кога ще ги пуснат актуализираните бустери в БГ - да не свършат! Не искам да ги изпусна.

20

До 18 анонимен

преди 8 месеца

Виж брато, ако искаш си слагай 10 бустеряка,но не натрапвайте вашите намерения на хората! Всеки който иска да си слага! Бъди живи е здрав,но спрете с тази пропаганда!

19

Анонимен

преди 8 месеца

За последната седмица 5 пъти повече починали на глава от населението в Германия и 10 пъти повече починали на глава от населението в Нова Зеландия в сравнение с България. Ваксините действат, вервайте ми.

18

Абе

преди 8 месеца

Вие в нар комани ли се превърнахте бе?! А не се излагайте! Не мислите ли че вместо да ви бодът трябваше първо лекарство да измислят?! Ами направо абокат да ви сложат по-добре....

17

Анонимен

преди 8 месеца

Миналия октомври си направих бустер с актуализирана ваксина. Не съм имал дори "настинка" досега. А край мене капят като круши с ковид. Другият месец ще си направя бустер с още по-новата. И пей сърце! А вие си конспирирайте, колкото искате, шушумиги!

16

Анонимен

преди 8 месеца

а вярно - те затова почти нищо не казват по телевизията и вестниците -сега се сдържат - белким премине без много шум - и после бастията

15

Анонимен

преди 8 месеца

Само да минат изборите и купона е гарантиран!

14

Анонимен

преди 8 месеца

има лекарство за новия щам Paxslovir струва 60 евро,срещу рецепта и потвърден тест за Ковид.,тук в BG не се внася,говедата не им" требе..... "

13

Анонимен

преди 8 месеца

Аз лично се чувствам СУПЕР и нямам търпение след като новите бустери са пристигнали България, да ги пуснат и директно отивам на опашката да взема(ми поставят) - дано няма големи опашки. А другите да си боледуват тежко колкото искат и да пълнят поликлиниките - и лекарите хляб ядат и искат да си купят по-хубава кола -дзън-дзън - "секи сам си преценя"!

12

за Брейй

преди 8 месеца

Как се чуствате, като мършата в родното стадо? Само в България ваксърихе сте жалко малцинство.

11

за 2-3% с нов бустер

преди 8 месеца

мРНК ваксинацията е присъединяване към сектата "Свидетели на КОВИД". Протича на два етапа с интервал от три седмици - две дози мРНК гени с кодиране на шипа на Ковид19. Първата доза често е принудителна за да се запази работата или за правата да пътува, или посещава заведения, молове и др. Втората доза е доброволна жертвите на генната терапия, вече са се примирили и подчинили Стокхолмски синдром, в България само 1/3 от населението. Поради масови пробиви и заразявания на ваксинирани с "новити вярианти", 1/3 само най-верващите сектанти взимат и третото посвещение - бустер около 12%.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Бреййй - започна работния ден в 09:00 на конспиратора антиваксър - давай с пързалките и измислиците премислици - сега се прехвърли и по другите сайтове

9

Само за над 65устер

преди 8 месеца

Лицата на 65 и повече години трябва да обсъдят тази информация със своя доставчик на здравни услуги, включително потенциалните опасения, изложени в настоящото ръководство."Това е в пряко противоречие с указанията на Белия дом (всички да се подновят) и на CDC и FDA (одобряващи новите ваксини за всички над 6-месечна възраст):"Продължаваме да живеем в свят, в който CDC и [Агенцията по храните и лекарствата], поне що се отнася до COVID, просто си пробиват път в посока, която е необяснима от гледна точка на мисленето за данните и на здравия разум", казва Ладапо.

8

Флорида само над 65

преди 8 месеца

Главният хирург на Флорида д-р Джоузеф Ладапо заяви в изявление, чеваксините "не са подкрепени от клинични доказателства, а само от сляпа вяра с НУЛЕВО зачитане на широко разпространения имунитет". https://floridahealthcovid19.gov/wp-content/uploads/2023/09/20230913-booster-guidance-final.pdf"Въз основа на високия процент на глобален имунитет и наличните към момента данни,главният хирург на щата препоръчва да не се прилага бустер на COVID-19 при лица под 65 години.

7

Ха Наздраве!

преди 8 месеца

Експертът по геномика на рака д-р Филип Бакхолтс свидетелства пред Сената на щата Северна Каролина за ДНК замърсяването, открито във ваксините COVID с мРНК https://globalresearch.ca/pfizer-mrna-vaccine-plasmid-dna-200-billion-pieces-dna-each-vax-dose/5832789 "Ваксината на Pfizer е замърсена с плазмидна ДНК, не е само мРНК... Може да причини някои от редките, но сериозни странични ефекти като смърт от сърдечен арест...Тази ДНК може да се интегрира и вероятно ще се интегрира в геномната ДНК на клетките, които са били трансфектирани със сместа от ваксини... Тя се различава от РНК, защото мож

6

РНКВаксодемия СЕПСИС

преди 8 месеца

COVID-19 mRNA Vaccines Are Destroying Young Peoples Immune Systems and Each Dose Makes It Worse 12 Sepsis cases By Dr. William Makis https://globalresearch.ca/sepsis-many-young-people-damaged-immune-systems-covid-19-mrna-vaccines/5833207 МРНК ваксините COVID-19 сериозно увреждат имунната система. Ето защо ваксинираните постоянно се разболяват - те се заразяват отново с COVID-19, многократно боледуват от грип и т.н. Увредената имунна система трудно се справя с всякакъв вид инфекции, а когато е бактериална инфекция, тя може да се разпространи в кръвта и да предизвика сепсис.