51

анонимен

преди 8 месеца

Държавата,хората,трябва да защитят полицая,който достойно си изпълни дълга,за неутрализиране на нагла *** банда,от крадци,бандити

50

Тихомир

преди 8 месеца

Наградете полицая и да се свършва. Най-вероятно с двата си изстрела е спасил повече от две жени от смърт или тежки травми. На такива Светльовци мястото им е на два метра под земята. В щатите полицая щеше да получи награда и отпуск!

49

Иво

преди 8 месеца

Браво на полицая, не може само да бият и убиват българските пенсионери, да грабят и правят каквото си искат. И вместо да завежда дело да си възпита децата, ако моят син който е на същите години разбера, че е бил момичета с тръба и се е опитвал да краде така ще го бия, че ще му се иска полицая да го застреля. Възпитавайте си децата или си носете последствията.

48

Иван

преди 8 месеца

И във Франция полицията стреля по престъпници, които отказват да спрат, да си покажат личните документи. Често се случва. Да си престъпник е смъртоносно занимание. Сега фамилията на крадеца ще съди държавата за пари. Не ме учудва.

47

иванов има

преди 8 месеца

двоен стандарт . за убийство в гръб с незаконно оръжие - ни да е отбрана, ни да е законен арест и задържане за правото за съд и присъда . Отстреля ли Иванов през годините от малцинствата някой . Асан, Мустафа, Хасан, ами не е . Иначе няма да е даскал, а убиец .

46

за един два

преди 8 месеца

чимбера и 50 лева Смърт . Страсбург отваря голямата уста .едни олигарси за тежки престъпления спец прокурора ги пусна без нищо . двоен стандарт . кръвнина и наказания за патрула .

45

хахаха

преди 8 месеца

работил в мол,къде,на улицата ли,да напада и краде,всички подобни това ги чака,а на защитата му,да се отнемат правата.

44

Мандо

преди 8 месеца

Близките на застреляния престъпник , трябва да се разпитат и да се провери цялата им покъщина произхода на всички вещи , апаратура и тн. Все пак синът им е бил насилник и крадец

43

Анонимен

преди 8 месеца

Наистина е необходима награда за полицая! Двадесет години в панделата!

42

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 56 - Не е вярно, точно обратното е. Сега масово хората защитават полицая, изпълнил служебния си дълг, а по-рано искаха възмездие заради нападението срещу Дебора. Няма да ти мине номерът, злобно интригантче.

41

Необходимото дело

преди 8 месеца

Прокурорът самосезира ли се вече, за да бъде заведено дело СРЕЩУ РОДИТЕЛИТЕ, оставили без надзор своите 15-17-годишни деца и сега се чудят как да оневинят "дечицата" си заради това, че всяка нощ са трошили глави и са душили хора с кабели, за да им вземат дребните джобни пари? Кога ще бъде заведено дело и срещу НПО-тата, амбицирани да наемат адвокати и да подвеждат общественото мнение, защитавайки престъпниците и адмирирайки заличаването на изконните български нравствени устои?

40

Кк

преди 8 месеца

Не мога да подкрепя непрофесионален полицай. Та да видим какво става: полицията спира рейс, за да хване трима пътници. Но полицията не успява да задържи тримата, те избягват. Полицията не може да ги догони... Това си е слаба физическа подготовка. При гоненето полицайката, загубва служебният си пистолет. Дисциплинарно. И вади личен. Пак дисциплинарно нарушение. Стреля по бягащ в гръб, без да има опасност за живота или здравето на трето лице. Чл.87, Ал 6. Не го обездвижва а убива, лоша стрелба.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Предлагам да съберем по 5 лева за награда на полицая.София е 2 милиона. Ако 200 000 дадем по 5 лева са 1 милион.За да няма повече такива случаи.И за да имат стимул полицаите да работят спокойно.Защото оцелелият престъпник е свободен престъпник.Не го осъждат и не лежи в затвор.Вилнее си на свобода.Ей ги вижте ги какво правят сега-погнали са полицая!Срам и позор!Спомнете си,че никъде в интернет не може да се намери името на оня съдия,дето оневини Максим Ставийски! Няма правосъдие у нас!

38

Алекс

преди 8 месеца

Момичетата,които получиха удар с метална тръба по главата са против.Един вредител на обществото по-малко.Пълна подкрепа за полицая.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Ми могат, завеждат дело. Сега трябва и жертвите на нападенията да заведат дела срещу тях. Така ще стигнем американците, при които всеки съди всеки за каквото може. Няма лошо. И адвокатите трябва да ядат.

36

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 47 - Престъпниците са трима, а полицаят е на работа. Огромна разлика има.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Големият бизнес плаща на големите медии да хвалят криминални елементи. Целта е скапване максимално на обществото с цел по лесно да бъде крадено, да го приема за нормално и да не предприема кой знае какви.

34

Анонимен

преди 8 месеца

И както винаги либералните медии раздухват фалшиво съчувствие към престъпника и не показват никакво такова към жертвата на престъпление. Затова първо да почнем от журналистите, за да сменим обществените нагласи.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Не бих дал думата на майката на такъв нагъл и опасен престъпник, пребиващ невинни жени на улицата с тръба в главата за да ги обере и после бягащ без да спре на полицейски повиквания и предупредителни изстрели. Всички трябва да станем и да защитим полицайката, изпълнила достойно дълга си към нас като общество. Майката на тоя има само право да скърби и нищо повече не може да говори глупенията жалка.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Срамота е да показвате майката на престъпник по телевизията. Тя няма право на обществено мнение. Има право да скърби. Синът й е опасен въоръжен нападател и грабител, който не се е подчинил на полицейско разпореждане при опит да бъде задържан. При предварително налични данни, че е заплашвал с пистолет жертвите си, е бръкнал в чантата си при предупредителните викове и изстрели на полицайката. За смъртта му няма виновни, освен самият той.