36

Спорт

преди 9 месеца

Тия двамата старци могат да сбият като се замерват с насраните си и опикани *** !

35

Кравар (т.е. каубой)

преди 9 месеца

Омразата в САЩ е най-лесно разрешимия проблем - имат си оръжия ! Има човек - има проблем ! Няма човек - няма проблем !

34

аноним

преди 9 месеца

Това старче не е ли по-дърто от Тръмп??? Не се знае кой-кого!!!!!

33

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Анонимен39 кви интервюта, американския соловьов водеше коментарна рубрика... и след като са го свалили от ефир са го гледали не стотици а милиарди милиони зрители. сега му висят едни дела, дето ако се измъкне сух от водата никой няма да чуе повече за него. ако не се измъкне, ше разбере на кво миришат рублите.

32

Христо Христов

преди 9 месеца

Е и?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Мърдк го пере съчмата ... Изрита Тъкър Карлсон, при положение, че имаш 4 милиона души, да го гледат всяка вечер. Сега интервютата му са гледани от СТОТИЦИ милиони.

30

IQ 3.14

преди 9 месеца

До не вервам за това руския елит са евреи на осемдесет процента.

29

не вервам

преди 9 месеца

евреите са добри хора, не мразят никой

28

IQ 3.14

преди 9 месеца

До aZ-ът то идеята за тая статия е, че преди 2 дена рупърт мърдок сдаде, и излезе в пенсия. само че тия гламаци чакат да им се каже кво да пишат и пропуснаха най голямата новина за медийния сектор откак руснаците правиха максуел водолаз

27

Анонимен

преди 9 месеца

Байгън още ли се ръкува с въздуха?? Човека е тежко болен, а пък сина му е мошеник и наркозависим..трегедия.

26

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Глупости основен момент в кампанията на тръмп когато спечели беше, че ще намери "работа" за костващите милиарди долари железа на склад, останали след като социалистите в генералния щаб "реформираха" американската армия. по скоро може да се очаква доставка на апачи и вайпъри, отколко някой да заколи кокошката дето снася златни яйца.

25

Глупости

преди 9 месеца

На тези по-долу, които си мислят че ако Тръмп дойде на власт помощта за Украйна ще спре само ще напомня че най-голямото превъоръжаване на Украйна се случи точно докато Тръмп беше на власт. Тръмп е в опозиция. Нормално е да критикува това, което прави текущата власт.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги на Наш национален празник от чуждите медии не се е разбирало. Промиват ни главите и ни правят част от една хомогенна смес на послушно стадо, лесно за манипулиране и управление.

23

читалище заря

преди 9 месеца

без да имате новина, че мърдок сваля флага, имате новина за биография на мърдок, в която искал да трепе тръмп. чудничко. намалете пиенето, тотална излагация сте

22

Анонимен

преди 9 месеца

Не е нормално такава мощна държава като САЩ да има тъкъв изку..ал президент. Мъск, Безос , Айгър... вярно, че са хора от бизнеса , но са и визионери и виждат как може да върви бъдещето, а това е по-добре от изперкали старчета даващи бизнес на оръжейните производители.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Успех на Тръмп!

20

Факт

преди 9 месеца

Единствените правилни решения на Байдън са да продължи някои от политиките на Тръмп. Какво повече да кажем... Впрочем, Тръмп е в пъти по-адекватен от дементния дядка, който освен да следва заповедите на шефа си Сорос друго не може.

19

Мдааа

преди 9 месеца

То и аз толкова мразя Рупърт Мърдок, че често желая смъртта му.

18

я се смири!

преди 9 месеца

Какво значи да мразиш и желаеш смърт в края на живот, какви хора има!

17

ЬЬЬ

преди 9 месеца

Не съм 100% сигурен,но все ми се струва,че тръмп,стане ли президент,Украйна ще бъде унищожена,а властта на путин и войната-легитимирани.