317

Доктора

преди 8 месеца

Полицай или полицайка , няма значение , свършили са си пефектно работата ! Тежък грабеж с опит за убийство , кво да почерпи Ромът с бонбони ?! *** от затвор не ги е страх , три пъти храна на ден , баня ,кино те живеят по добре вътре . За да се изкоренят тежките ромски извръщения трябва стрелба от полицаи и потърпевши .

316

Анонимен

преди 8 месеца

А после да не ревете като почнат масово да ви обират чаветата на великата мечка

315

Анонимен

преди 8 месеца

Ако сме народ, а не ***, трябва да подкрепим полицая! Този полицай е герой! Ликвидирал е един изключително опасен престъпник и с това е спасил от нагли нападения много момичета и жени! Престъпниците трябва да са в затвора или в гроба! Братя и сестри българи, нека се обединим и да подкрепим смелият полицай!

314

Анонимен

преди 8 месеца

Бойчев, Петре. Въртиш, сучеш и уж и на двете страни съчувстваш, уж от двете страни разглеждаш фактите и неистините, пък някак си тези в плюс на ПРЕСТЪПНИКА са в голяяямо мнозинство. Абе направо си кажи - искаш полицаят (-йката) да бъде осъден за УБИЙСТВО - както лаете всички правилни, евроатлантически, хелзинкскокомитетки, соросоидногрантаджийски медии и медийчета. А пък "трагедията" е такава, защото "детенцето" само млаткало момичета с тръби по главичките, ама не заслужавало и по него същото?

313

Анонимен

преди 8 месеца

До авторът - Не е, ама е крайно лева гега ...

312

Анонимен

преди 8 месеца

До Чадър - Супер си прави човечеца ...

311

Чадър

преди 8 месеца

От мвр крият името на полицая,защото най-вероятно не му е пръв случай и 100 на 100 съм сигурен ,че е сериен убиец,а дядо му по бащина линия е бил палач в някой от концлагерите по комунистическо време.Готов съм да се обзаложа ,че ако му разкриете името ,поне 10 осакатени или близки на застрелян ще го познаят.Ама,на,ядец,до следващата му жертва.Браво Цветанов!!!Създаде поколение ренегати!!!!!!

310

авторът

преди 8 месеца

да не е адвокат на застреляния? Точно така трябва да действа полицията. А ако имаше и свободно притежание на оръжие - нямаше да има такива с тръби и кабели...

309

Оловчо

преди 8 месеца

На такива като тоя престъпник трябва и контролен да се пусне .....

308

Справедливост!

преди 8 месеца

За подобни новоизпечени бандюги единственото подходящо място е в гробищата !!! Докато не се въдвори истинско правосъдие - стрелба по всеки престъпник , без значие дали е мъж, жена , дете - стрелба !!! Имаме поговорка : "Страх лозе пази!"

307

Анонимен

преди 8 месеца

Автора на статията да се поуспокой малко.Във всички държави при такива случай полицайте щяха да действат още по радикално.

306

Истина ви казвам!

преди 8 месеца

*** търсят сензация това е! Е няма сензация успокойте се малко и намерете нещо друго ПОЛИТКОРЕКТНО с което да се занимавате!!!

305

Откровение

преди 8 месеца

1. Имаме преследване на заподозрян,който не се е подчинил на многобройните заповеди на полицията. 2. В такива случай може да се употреби и оръжие,стига да не се застрашава живота на други хора. 3. Имаме превишаване на пределите на неизбежната отбрана. 4. А в света допустимо ли е да грабиш,да бягаш,да не спираш след няколко предупреждения...5.лично мнение...представителите на този катун известно време..няма да грабят.

304

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам кой кого прави на малоу*мен, ама определено начина по който е написана статията си личи, че авторът я има завършено начално училище, я не... пич, ако го четеш това, моля те напусни редакцията на днес.бг и ходи да цепиш дърва някъде, успех!!!

303

Анонимен

преди 8 месеца

Е това е станало,*** крадни удряй момичета със метална тръба и ще видиш какво ще стане.Пробвай боклок.

302

Кокоши трън

преди 8 месеца

Хипотетично нищо ценно не е загубено.

301

Иван

преди 8 месеца

Предлагам Метър Пройчев да бъде уволнен, за да няма повече такива излияния. Който е ЗА да цъкне плюс.

300

Анти Бойчев

преди 8 месеца

обикновен клакьор и псевдо журналист

299

Анонимен

преди 8 месеца

Трупният бръмбар още каканиже!

298

Анонимен

преди 8 месеца

А защо мислите, че това за тръбите и пр. е вярно, а не поредната лъжа.