8

Анонимен

преди 7 месеца

До мнениеКолко по-различен аршин за някой, който е изгубил живота си в сравнение с тези, загубили покъщнината си? Човешкият живот на пералня и телевизор ли го приравнявате?

7

Анонимен

преди 7 месеца

По-добре изтрийте тая новина, че озлобявате хората към робовладелците си.

6

мнение

преди 7 месеца

Извинете, но дали тези помощи не трябва да се дават само на нуждаещи се!? Хората в карловските села получиха по 200-300 лева, още са по фургони без нищо. За тях - среден пръст! Дали семействата на шеф, съдия в на Районен съд с огромна заплата и ветеринарна лекарка с голяма клиентела и добри доходи наистина са нуждаещи се!? Нека да има някаква социална справедливост, все пак, а не да мерим с различни аршини хората!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Виж каква далавера. Крадеш милиарди, последици са лоша инфраструктура, която убива хора. 15хил на човек плащаш. Бая трябва да избиеш преди да си на минус. Евала бизнес.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Кабинетът с днешно решение увеличава стартовата заплата на преподавателите във висшите училища. И пак ще е по-ниска от учителската. Приказките на Денков, Петков и глутницата им, че 24-май показвла по-добре българщината и ценностите ни, се материализират в ниски заплати във ВУ, съответно липса на интерес от младите да се занимават с наука в България, Фактът е отдавна и полазва истинското лице на евроатланитическите ни правителства.

3

Ловджия

преди 7 месеца

Че то по-евтино отколкото да отстреляш мечка.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Да знаете като умрете в България, защото някои е решил да краде с протекция от кметове, общини, политици, съдии, съдилища. После тия същите хора ще ви сложат цена на живота ЕДНА министерска заплата. Не се блъскайте, а побързайте! Гавра....

1

15 е

преди 7 месеца

добре .