68

Анонимен

преди 7 месеца

Защо плашите модерните хора? Дъгички са излезли на гащите.

67

Хистори ченъл

преди 7 месеца

Никога немски офицери не са изглеждали така размъкнати. Карнавал за британци. И един се почувствал застрашен от антисемитизъм?

66

Атос

преди 7 месеца

До кога ще разграничават фашисткият режим в Русия от националсоциалистическия в Германия.Ето го резултата.Всички стоят и пръскат,а Русия си развява байрака.Точно като по времето на Хитлер

65

Слава на героите

преди 7 месеца

Които са се цели срещу червената болшевишка чума

64

Анонимен

преди 7 месеца

"Атмосферата беще прекрасна, семейна и приятелска, когато внезапно от нищото се появиха 10-15 мъже, облечени в автентични униформи на SS, буквално маршируващи в унисон", разказа той. "Беше изключително обидно. Тези мъже не се мотаеха и не се смесваха с хората. Те маршируваха и правеха демонстрации. Беше плашещо". Облечените в нацистки униформи демонстрирали живата история на Източния фронт.

63

Художника от Браунау

преди 7 месеца

Скоро пак!

62

до 66

преди 7 месеца

Ако са автентични униформи са по на 65-70 години, нали не очакваш да изглеждат като току-що излезли от склада?

61

Анонимен

преди 7 месеца

Минали покрай нацистите. Вижте ги какви са с неизгладени дрехи. Приличат по скоро на болшевики.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Новата униформа на нато...

59

д-р Йосифов

преди 7 месеца

Не психолози,психиятри са по-нужни..

58

Роза

преди 7 месеца

Униформите са хитлеристки,но някак си по лицата на мъжете си личи,че са други хора,от друго време ,и че не са от хитлеровата армия!Това е мое лично впечатление,може би не всички ще се съгласят с мен,но...нали всеки може да сподели мислите си!

57

Радослав

преди 7 месеца

55: по твоята логика на Бузлуджа тряба да се организира най големият отстрел на вреден дивеч в България. А и пред кулите на Мордор, че да не остане нито един престъпник в тази държава.

56

Hh

преди 7 месеца

Евала на пичовете

55

Анонимен

преди 7 месеца

Когато идват тука комунистите са избили всички фашисти до крак и сега в България няма фашизъм. Но пък има много комунизъм, което пак не е яко.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Щом хората още се афектират, значи фашизма още е жив, защо не се палят така за униформите на Наполеон например. Дето пак е бил злокобно малко човече. Или пък тези на червената армия, дето са изнасилвали и избивали всичко наред.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Трепане,трепане и само трепане на хора в такива униформи!!!

52

Анонимен

преди 7 месеца

56 Май че Ти самият се " кефиш" а?

51

Анонимен

преди 7 месеца

Кафявата чума,е най страшното е света! Кара те да настръхваш и ако имаш оръжие,стреляш,стреляш и стреляш срещу мъже в такива военни униформи! Те не минават при никакви маскаради!!! Куршуми истински и само куршуми срещу тези " униформи"!!!!!

50

Анонимен

преди 7 месеца

До 48, и кое точно е фантасмагория бе копека? Че Хитлер е воювал срещу Русия? Или че е избил милиони руски войници и цивилни граждани? Ти въобще знаеш ли на кой свят си? А я *** в любимата си Русия, и отречи престъпленията на Хитлер, да видиш какво ще ти се случи?

49

Радослав

преди 7 месеца

До 49: ако можеше да четеш, а не да рецитираш каквото Митрофанова ти е набила в тиквата, можеше и да станеш човек, но ти си комунист. Комуниста да го вариш, да го печеш, той си знае само лъжата и ще си я повтаря до гроб. Нали и за клането в Катинската гора бяла виновни нацистите, а то какво стана? Оказа се, че дори *** си призна, е 70 години по късно, но все пак. Та чети драго комунопитекче, чети нещо различно от просийска пропаганда, че СССР бил кацнал на слънцето през нощта!