29

Анонимен

преди 7 месеца

До 30: кажи сега необразовани некадърнико защо Германия напада СССР? Ще ти го кажа аз но едва ли ще влезне нещо в празната ти комунистическа тиква. руzия по заповед на сталин заграбва зърното на Украйна и 7 милиона души умират от глад. След това струпват 100 хилядна армия и стотици танкови девизии по източната граница на Украйна която граничи с Германия. Аааа да те за мир и любов го правят това а?

28

Христо Христов

преди 7 месеца

До 40 "Вкарват ни във война. Осъзнайте се...." - сами се вкарвате, ама сте про'с'ти да го осъзнаете.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Значи след инвазиите на САЩ, като се започне от Корея, през Виетнам и се стигне до Ирак, Либия, Сърбия, Афганистан, Сирия, не беше проблем. Тия от Луната ли падат? Къде са живеели последните 20 години? Само през 21-ви век могат да се изброят поне 10 инвазии на САЩ. Защо мозъците им са ампутирани от тези спомени или им е наредено да не говорят за това?

26

Я па ти..

преди 7 месеца

До Анонимен 39 Че как да хвалим Русия , която предизвикаха война и убиха над половин милион руснаци и украинци ? Все едно да хвалим Хитлер, че убива 27 милиона руснаци и още милиони европейци.Къде ти е акъла ?Руснаците не си извадиха никаква поука от ВСВ и правят същото като Германия.Путин е х-ул-и-***.Къде ти е акъла ?

25

кой му плаща

преди 7 месеца

Кой плаща на такива като този???

24

Анонимен

преди 7 месеца

Да бе...От никъде не съм виждал клипове или репортажи с камиони да се разтоварва украинско зърно.Явно пропагандата е импотентна.Запълват пространството с евтина фалшива пропаганда.Руски и наши продажби медии гърмят дезинформация.Плашат гаргите.Истериците на Костадинов без сън са.Зърномилионерите крият Бентлита по гаражите.Рязхождат се със трактори като комунист пред народа Да покажат колко са съпричастни и бедни

23

Анонимен

преди 7 месеца

Инвазията на Азербайджан ни казаха от посолството да я игнорираме.

22

Джоли Роджър

преди 7 месеца

Малоумното плямпане на Георги Ангелов е голям проблем.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Инвазията е от америка. И то не само в Украйна, а в цяма Европа.

20

Анонимен

преди 7 месеца

И със забрана и без забрана, украинско зърно и слънчоглед се внася. Всеки мисли за печалби, никой не мисли за народа.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 19. То па едно правителство, все случайници в него. Ясно е, че Пеевски ръководи държавата - тази светла за нас личност.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Явно активизират младежкото звено на либерастката па.плач. Тоя е от котилото на отворено общество.

17

2

преди 7 месеца

Освен това зомбираната по натовски стандарт биомаса се готви да щурмува позициите на РВС на северния фланг на Артьомовск - в района на Берховският язовир. Съдейки по едновременното активиране на въоръжените сили на Украйна, настъплението по фланговете на Бахмут ще бъде координирано във времето, като целта ще бъде да се покрие града от двете страни и да се отрежат пътищата за снабдяване на групата на руските въоръжени сили.

16

1

преди 7 месеца

Артьомовск и околностите. Тежки боеве се водят в село Клещеевка, по-голямата част от което се намира в сивата зона. Украински източници вече няколко пъти съобщиха, че Клешчеевка е взета под контрол и дори за унищожаването на няколко бригади на руските въоръжени сили, но тази информация не отговаря на действителността. Зомбитата на киевският наркокартел в този район обаче са изключително целенасочени - те вече са подготвили нови сили за нови атаки - те чакат западно от Клещеевка и южно от Андреевка.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Пропагандатора вика дръжте пропагандаторите.

14

Майка Русия

преди 7 месеца

За гнилия запад винаги е проблем когато имат конкуренти. А не дай си Боже конкурентите да са равни по сила. Подтиска ги много!

13

Pen

преди 7 месеца

Е, стига де, една бензиностанция с ракети какво толкова пречи? :)))

12

Анонимен

преди 7 месеца

До 7. По времето на бай Тошо май беше стотинки :)

11

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

преди 7 месеца

НО за умиеращия стар свят и нговия порядък! Да бъдем точни МОЛЯ!

10

Козяшка Шороипия

преди 7 месеца

Голям проблем е че Путин ни развали плановете за световна диктатура!