37

Истината е

преди 8 месеца

Екоактивистити са като динята: отвън - зелени, отвътре - червени.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Рибите вредят на екологията, замърсяват водата, отнемат и кислорода, вредят на околната среда, добре са направили. Рибите като отнемат кислорода от водата, остава водорода, ако са много рибите какво става.:))

35

Страхил

преди 8 месеца

Човешката глупост няма граници

34

Анонимен

преди 8 месеца

Фашисти.

33

Мда

преди 8 месеца

Сега на всеки активист да му се даде една чаша зелена вода собствено производство да изпие. Та да видят как стоят нещата с рибите в нея.

32

Хейт

преди 8 месеца

Е, не! Отдавна не съм се смял така на простотията :) Важното е, че са изтрепали рибата в името на Доброто!

31

Е, поне отговарят

преди 8 месеца

на името си - "Бунта на унищожението" - унищожават бунтувайки се. За разлика от Демократична България, които нито се борят за демокрация нито се борят за България. Давам ги за пример с илюстративна цел, още много такива примери има, да не си помисли някой, че подкрепям политическите партии във властта... или извън нея.

30

Анонимен

преди 8 месеца

За тези ако Денков каже че са терористи ще се съглася. А това оцветяване на водата си е вид замърсяване и трябва да се наказва. Като е безвредно да си оцветяват вода и да си я пият така оцветена. Това не са само еко терористи а са и убийци. Освен рибата във водата има и други организми които не се виждат и като се замърси екосистемата заминава.

29

до 24

преди 8 месеца

Един път-два в годината яж гъби, за да се съветваш с господ как живееш живота си unbiased. Може и 1-2 пъти да пиеш чай от лияна и сок от кактус. Направи неколко чавета. Предай им мъдростта си. Ако не ти хареса, претупай с прах за пране и все тая.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Когато в лудницата има ден на отворените врати, активистите излизат по улиците и някое ново НПО се учредява.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Утрепи активист, спаси риба

26

Екоактивист

преди 8 месеца

Украинското ГМО ураново зърно е напълно безвредно

25

Уотсън

преди 8 месеца

Активисти сър!

24

Бай ВарвАр

преди 8 месеца

Че те ,екоактивистите ,нямат и една изява с която да не са избили рибата ...

23

Анонимен

преди 8 месеца

Екотерористи гадни, заслужават да изгният в затвора

22

АнонимеН

преди 8 месеца

ИЗОБЩО НЕВЯРВАМ ХИМИКАЛ КОЙТО ПРАВИ ВОДАТА ЗЕЛЕНА ДА Е БЕЗВРЕДЕН ЗА РИБАТА! МОЖЕ ЗА НАС ХОРАТА ДА Е СЛАБО ВРЕДЕН ВСЕ ПАК НИЕ ПИЕВ ВСЯКАКВИ ОЦВЕТИЛЕТИ АМА Я ПУСНЕТЕ ЕДНА РИБА ВЪВ БЕЗАЛКОХОЛНА НАПИТКА ДА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ ИЗКАРА ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е 99% ВОДА НАПИТКАТА ИМА ТАКИВА И БЕЗ ЗАХАР! АБСОЛЮТНО СА ЛИКВИДИРАЛИ РИБАТА! ПЪРВО СЕ ПРАВИ ТЕСТ С МАЛКО КОЛИЧЕСТВО ДАЛИ УБИВА РИБАТА НО ТЕ СА ЗНАЕЛИ , ЧЕ ЩЕ Я ИЗБИЯТ ЦЕЛТА ИМ Е БИЛА ДА ГИ ЧУЯТ СЕГА ДА ОДЯТ В ПАНДИЗА

21

РАЗМИСЪЛ

преди 8 месеца

И така, вече съм на 30 години и от няколко месеца размишлявам за живота. Дали го живея правилно, дали не го пропилявам, защото е само един и трябва да се живее пълноценно, но умната. И като се замисля с какви глупости си запълвам времето с интернет, телевизия и с излишна информация и не усещам как си минават дните и времето, и усещам, че не го изживявам пълноценно тоя живот. А е само един и е скъп... Дайте съвет как мога да живея пълноценен живот, но умната без да правя глупости и щуротии?

20

Анонимен

преди 8 месеца

Ето това са истински терористи, а не нашите фермери! За съжаление такива зелени терористи управляват ЕС и налагат зелени сделки в *** кратки срокове!

19

Аз

преди 8 месеца

Ужас. В Чикаго всяка година боядисват реката в зелено за деня на Св Патрик. Винаги ми се е струвало глупаво, но поне използват хранителни бои и не избиват рибите. Да бяха използвали същите

18

Анонимен

преди 8 месеца

80% от енергетиката на Франция е АЕЦ. Освен това изнасят и за Германия, защото Германия си затвори всички АЕЦ и ТЕЦ. Но вече няма евтин уран от Африка. Цените на енергията в ЕС ще продължават да растат.