31

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна и Русия влияят на световните цени.

30

анонимен

преди 8 месеца

Има един политик при който бяхме добре, всичко друго е сбирток от тук и там и за това сме на никъде.

29

баба мара

преди 8 месеца

изобщо не са в никаква позиция застроиха софия къщите в бояна са вече до средатана витоша при един сериозен дъжд водата къде ще се спре мръсен въздух стариколи прах и шум по всяко време наркомани ни тормозят по цяла нощ междублоковете

28

Пеефффски :

преди 8 месеца

Бухахахахахаха :D :D :D

27

Ралица

преди 8 месеца

Борисов успешен държавник вече 22 год Незнам КОЙ може да го наследи Лидер Политик ЕВРОПЕЕЦ УСПЕХ

26

Жабокрек

преди 8 месеца

Само с крякане на фалшиви опорки по жълтите павета и в блатото на фърчилото няма как да се построи просперираща държава. Един е Баце и срещу него да тичате не можете да го стигнете. *** бил пожарникар бил, а колко доценти, професори,академици и други акълии като премиери не можаха да му стъпят на малкия пръст. Нещастници...

25

Анонимен

преди 8 месеца

Да видим на изорите. За ББ повече никога няма да гласувам след като предаде властта на българомразците! Пожелавам му 0.05% процента вот оттук нататък!

24

Анонимен

преди 8 месеца

ГEPБ ca яcни... Baжнoтo e, чe измaмницитe нa nocoлcтвoтo ca paзkpити и бълrapитe вeчe ce oтъpcвaт oт нaтpaneнoтo им goвepиe kъм Copoc!

23

Хо хо

преди 8 месеца

Срещу ръжен не се рита! Нещата си застават на мястото и чагъртачите лека полека си отиват. За кво ручахте жабетата бре серсеми, за кефа на кокоро- киретата на Лена хиена.

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Чиновник_само че герп не са евроатлантици, все пак баце построи на путин "турски поток" , с което даде алтернатива за рашисткия газ и започна войната в Украйна, да не говорим, че от тоя турски поток 1 копейка даже няма за България

21

Когато

преди 8 месеца

си крадлив дс безродник като боко, на който и да се дупи за пари , все е в изгодна позиция.А защо простия *** гласува за гроб?

20

:)

преди 8 месеца

Естествено. Изборите са по Хелоуин :)

19

ПроСоТо

преди 8 месеца

До Христо ХристовБонбончооо, къде се губиш бе, сладичък. Нямам търпение ПАК ДА СЕ ВИДИМЕ И ДА ТИ ИЗПАПКАМ МАРКИСТКОТО ЧУШЛЕНЦЕ!!!!Ж Ела довечера на МОЯ ТЕРЕН ТАМ В ХРАСТИТЕ ЗАД БУДКИТЕ и да направим един ЗДРАВ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СЕКС.

18

Чиновник

преди 8 месеца

Времето на ГЕРБ, ПП, ДБ и всякаква евроатлантическа смет е към своя край. Наближава времето на България и на хората, които обичат родината си, а не чужди държави и чужди ценности.

17

Христо Христов

преди 8 месеца

Е па Тиквата е най-честния евроатлантик - единствен каза на европеидния матрял истината, че е про'с'т.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ако българите гласуваме за ОПГ Гроб, значи напълно си заслужаваме съдбата!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Това е точно така и очаквам ГЕРБ да спечели местните избори в почти всички областни градове, а най-вероятно и в София! Просто е - навсякъде където балотажа е между ГЕРБ и ПП/ДБ, копейки и комунисти масово ще гласуват за ГЕРБ, тъй като ги дразнят по-малко от ПП/ДБ... Същата работа и ако балотажа е между ГЕРБ, и примерно кандидат на БСП или Възраждане - всички от ПП/ДБ ще гласуват за ГЕРБ

14

Анонимен

преди 8 месеца

Вече и най-умствено закостенелите разбраха че герб работи само за Бойко.

13

Анонимен

преди 8 месеца

ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ, ГЕРБ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ИМАТ САМО ИЗГОДНА ЗА СЕБЕ СИ ПОЗИЦИЯ И НИЩО ДРУГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.

12

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

ГЕРБ Е В ПОЗИЦИЯТА НА ХИТРАТА СВРАКА.