77

Анонимен

преди 7 месеца

това че имаш заведение не те прави автоматично че си в туристическият бранш.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Съсипахте и природа и всичко, гола вода сте. Изгонихте и българите да почиват другаде.

75

Румен Тира

преди 7 месеца

След ковид кризата няма достатъчно тираджии! Няма кадри! Искам държавата да плаща на всеки тираджия по 8000 лева на месец издръжка и аз още 2000, за да можем да направим тираджийската професия привлекателна и да дойдат млади тираджии и тираджийки. Разберете, че няма кой да кара тира.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Е па, бате, направи си академия за сервитьори и готвачи. Ако искаш и реалити може да направиш и ще го дават по телевизията. Обяви начална заплата 3к чисти за обучен специалист без стаж, а сеньор готвачите и сервитьорите им давай поне по 10к чисти и така. Е го Наката, така направи. Сега програмисти бол. Направи и ти така и ще има готвачи и сервитьори бол.

73

кракът е номер

преди 7 месеца

1 , качеството , ако няма тогава кока . такива ала бала, сглобки - треви и кристали с фентанил е некачество , нали . Брата на асан атакува старозагорския склад . Мъжът се е самоубил .

72

ИВАН

преди 7 месеца

АЛИБЕГОВ, ЗАЩО ТВОИ СЛЪЖИТЕЛИ БИЯТ ШАМАРИ НА КЛИЕНТИ БЕЕЕ?!

71

Ричо АлченГЕРБов и

преди 7 месеца

мутрите изгониха платежоспособните туристи. Няма да се върнат. Не са мазохисти !

70

Анонимен

преди 7 месеца

Обективно западняци идват на море в България само и единствено когато цената е най-изгодната предложена. Нямаме абсолютно никакво друго конкурентно предимство. Богатите няма да дойдат тук НИ КО ГА. Когато си под такъв ценови натиск, нормални заплати в бранша няма да има НИ КО ГА. Това е като с тютюнопроизводителите на времето. Ти им казваш не садете тютюн, няма кой да го купи. И те садят тютюн и после реват за субсидии.

69

Mногознайко

преди 7 месеца

Али, най добре да забранят вечерите вкъщи. Смо_таняк.

68

Абе

преди 7 месеца

я се махай бе, нямало да се облагат с данък печалба, а кой да обложим, хората които произвеждат ли. Ти какво произвеждаш а? Купуваш нещо стопляш го и после го продаваш на тройна цена. Бегай, бегай, бегай.

67

отговорче

преди 7 месеца

щото сте измамници # 1 бе алибег

66

Мен

преди 7 месеца

Няма кадри а защо. 1. Ненормално дълги работни смени от по над 12 часа без почивка. 2. Плащане под масата. 3. Ниски заплати. 4. Подигравателно отношение. 5. Редовно пропускане на последната заплата, ако си сезонно нает.Кое от тези неща не са извършвани от собственици на туристически бизнеси? Изгонихте си персонала, изгонихте и туристите. Сега искате с нашите пари да влачите пак печалби.Няма да стане. Фалирайте.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Без Али лявБег не може.

64

Анонимен

преди 7 месеца

марш бре - тоа само предавания за готвачи по телевизията - какво да научат младите - че трябва да кашавари- егати и нацията

63

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя дръжка поредната глупост,не се ли наядахте...дано потоп удари всички заведения и да фалират,цените па скъпи от навън..

62

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя па , Децата трябва да са приоритет и Детската болница , Пенсионерите да са приоритет , Лекарствата ,Болниците , а Не ресторанти и хотели дето ви глезотят с всякакви облаги

61

Аре Недейбегов

преди 7 месеца

Приоритет не означава раздаване на пари.

60

Банкеръ

преди 7 месеца

Алибегов дали знае,че всички канали на ресторантите от Шабла до Резово се вливат директно в морето без тия търгаши да олащат,че замърсяват морето.Вместо държавата да ги изтрещи с глоби по големи от оборота им той риве за ДДС.Пуста и сопа,кога ли ще заиграе по гърба му.

59

карачанаков

преди 7 месеца

А ди бегай ве!!!!И Вие сте същите като зърнарите,га ядохте кИфтетата не рИвахте

58

Хотелиер

преди 7 месеца

Решил калцун, че заслужава море в чужбина. Да, ама не, пак при нас ще дойдете, ние пак ще ви одрусаме, а на вас пак ще ви хареса. Гърците вече пищят от вас. Ще се видим на морето, аре бегайте