129

Българан

преди 7 месеца

В България ако си платиш където и на когото трябва ще ти издадат и документи, че в нефта от Русия няма нефт!

128

Анонимен

преди 7 месеца

Това е нагла лъжа! Прочетете заключенията на UNEP - наблюдаващият орган към ООН, който следи влиянието на войната върху замърсяването в Украйна. Резултатите са ужасяващи! Даже пише, че се сее слънчоглед, за да извлича радиоактивните изотопи от почвата. И къде отива после този със сигурност много евтин слънчоглед сещате ли се?

127

Анонимен

преди 7 месеца

След толкова бомби? Няма тежки метали? Колко украинско жито са влезли Германия, Франция, Белгия, Италия, Испания...

126

Анонимен

преди 7 месеца

Майка ви дееца рептилска.То и Чернобил беше така!Само някой знаеха ,че трябва месото да се написва в вода да се ядат консерви за дълъг период,без зелено за хора и животни до трети откоси.Спрете да ни будалкате.Хора ,чететеетикетите и не купувайте Украйнско!

125

Гост

преди 7 месеца

Тук там някой журналист намекна за този факт, споделен от госпожата шеф на хлебопроизводителите, но им наредиха да млъкнат, настана пълна мъгла. А ние си мислим, че няма кой наш печалбар да не се възползва да не спечели в мътните времена и ще ни продава и брашно от украинско зърно, и ще меси с него.И ще ни заливат с олио, масло и мляко от Украйна. А нашите животновъди ще хранят животните с "обогатен" фураж с обеднен уран. Месото и то ,,обогатено". Толкова ли за *** ни имат.

124

Анонимен

преди 7 месеца

Украинската пшеница всъщност е американска, произведена на украинска земя от американски фирми. Там свободно тези световни измамници правят своите ГМО посеви , ,,богатата" реколта пътува по света и пълни касите на чорбаджиите световни. Само онази натруфена шефка на хлебопекарите се изтърва да признае, че пшеницата била само за фураж, защото има наличие на тежки метали. Тя без да иска, уж да ни успокои , че не се прави брашно от нея , каза истината.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Абе, контрол в България? Тая сама вЕрва ли си като приказва?

122

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно как в Унгария откриха 20 активни вещества забранени в ЕС, които се използват в украинското земеделие? И знае ли се дали няма ГМО?

121

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахахахах!!! БАБХ да се разбере с поляците, които не откриха само червен сняг и интерферон в укрозърното! Хахахахахаххах!!!

120

Анонимен

преди 7 месеца

Значи има само обеднен уран

119

Анонимен

преди 7 месеца

Някой пък им вярва на тея все едно.Срещу подкуп ще изкарат даже,че в леда няма вода.Знаем си ги какви са.

118

Анонимен

преди 7 месеца

На БАБХ разбира се "може да се вярва". Изкараха болни животните в Странджа, една жена им се опъна, не позволи да й изтребят животните. Нито едно не е умряло. Нито едно. Стопанството й процъфтява. И пак БАБХ беше настроило целия жълтопаваж. И разни брюкселски клиентелистки като Ангелина Пискова, не позволяваха човек измежду познатите й да "допусне дори", че животните не са болни. Е, не бяха! Изтребиха ги, заради клиентелизъм. Сега пак заради клиентилизъм ще ни изтровят.

117

Пипи

преди 7 месеца

Тия пак ни взеха за канарчета! Защо Франция, Италия, Германия не внасят от това жито?

116

Анонимен

преди 7 месеца

Нали заради БАБХ избиха стадата на хората, а после съдът постанови, че не е имало чума по дребния рогат ***. Изобщо не им вярвам. Браво на Полша, Унгария, Румъния и Словения!

115

Хаха

преди 7 месеца

Бях дете, ама си спомням, че и за Чернобил така разправяха. А родителите ни не отваряха прозорците и не купуваха салати...Кажат ли здравните институции, че няма опасност, веднага ни светва червената лампа.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Е как във всички Европейски лаборатосии намериха неща за , които отдавна си забравил, а само в Бг лабораторията е чисто. То и ваксините за Ковид, бяха безобидни но колко вече гледат босилека от към корените.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Те казаха, че и морето било безопасно, а после се оказа, че бъка от коки

112

Анонимен

преди 7 месеца

няма метали бе само гмо

111

Анонимен

преди 7 месеца

А леки има ли? В българските медии като ти кажат няма опасност. Туй означава, да внимаваш

110

Ебабххх

преди 7 месеца

Ти лъжливата овчарка