16

Анонимен

преди 7 месеца

забравяте подмяната тоест партията която с пет палтки свали борисов слез две години стъргане забрави за барселона чекмеджета и магнитски. Дори му изми дупето.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Не знаех, че ПП са си вдигнали рейтинга. Виждам друго от социологич. проучвания, че вървят надолу, надолу.

14

Анонимен

преди 7 месеца

един човек ви каза истината - кабинета ще изкара колкото каже американското посолство защото българи няма - има овце за стригане

13

подходящи места

преди 7 месеца

Най-подходящите места за изпълнение на роли от страна на Борисов и Пеевски винаги са били "Strong Prisons", подобни на американските. За съжаление Сглобката ни измами - първият е тотално прикриван и изпиран предимно от функционери на ПП, и по-малко от ДБ, а вторият - обратното: предимно от функционери на ДБ, и по-малко от ПП.

12

Анонимен

преди 7 месеца

3 март трябва да бъде заличен за да се забрави ролята на Османската империя, чийто наследник днес е Турция, в историята на българската нация. Пеевски, чиито грешни пари вероятно са в американски и турски банки, ще направи всичко наредени му от Анкара и Вашингтон.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Г-н Борисов съеши корупцията и властта повсеместно и на всички етажи на власт в България. Г-дата Борисов и Пеевски са силно зависими поради това, че придобитите от тях чрез корупция средства са вложени в офшорни банки, а ние знаем тези банки чии са. Тези двамата ще направят всичко наредено им от собствениците на офшорните банки за да могат да запазят достъпа до авоарите си.

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Ха-ха 9 "Щото зърнарите са негови хора". Много си се омотал в собствената си г...лу...п..о...ст, трольо мамин рУндьовски, зърнарите открай време са си сериозни м...***..р..и, те са хора на твоя ко...му...но-рУ...ндьо, даое си нареждаха и служебното му укривление, по два милиарда годишно от НАШИТЕ пари получаваха от него, затова беше и целият този зор и с преврата, и с ИНФЛАЦИЯТА, и с международния ни позор и липсата на инвестиции.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Горкото Първьо, открай време е първи на щедрата ретроградна манджа, платена от НАС. Какво ли си мислят децата на такива... за баща си?

8

Ха-ха

преди 7 месеца

Баце яко подхлъзна шарлатаните и дабайскста секта. Щото зърнарите са негови хора, той им раздаде милиарди във вид на субсидии, а те му върнаха съществен процент. Сега правителството и коалиционните партньори губят яко доверие, а Баце се явява като Спасителят в житото. Впрочем, забелязахте ли, че проблемът с токсичността на украинската продукция беше старателно заметен!? А той е много по-голям от интересите на стотина души.

7

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 6 "Докато наглият и крадлив ром от село Банкя е жив...." Пак се обърка, трольо, крадливият и нагъл ром е от село Славяново, Арманлийско.

6

Анонимен

преди 7 месеца

До Румен 3 "Б. Борисов е пасивен играч." "рУуумен" свали Боко ЧРЕЗ ПРЕВРАТ, платен от м...у...т..р..и...те, рУндьовите шарлатани се САМОСВАЛИХА с непосилната им ИНФЛАЦИЯ, а рУндьо-трольовците си карате по опорките от 2020 г., пък сега ПАК Боко ви е крив, че нито рУндьо, нито матрьошките му разбират от нещо друго освен КРАЖБИ. Как пък не прогледнахте за корена на ЗЛОТО!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Докато наглият и крадлив ром от село Банкя е жив, затъването на България ще продължава!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Правителството е Криворазбраната цивилизация в съвременен вариант.

3

Пътуване,

преди 7 месеца

Да Борисов е идеален в ролята на шут.А ти си му придворния слуга.

2

Румен

преди 7 месеца

Б. Борисов е пасивен играч. Видяго народа . Може само да " тупа топката" . Резултати никакви . Чакалнята му стана много дълга . И които го слушаха остареха в чакане . А тези които напуснаха чакалнята . Макар и на куц крак се развиват като европейци.

1

ОСТАВКА!

преди 7 месеца

На корумпираното и некомпетентно правителство!