181

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Трябва да си изключително рядък индивид за да лежиш на тонове петрол, злато и т.н. и да докараш държавата до ситуация да се задават такива въпроси.

180

Мисирките пак

преди 7 месеца

Пишат глупости от извадките на пуделите.Русия е 5 икономическа сила!!!Това го съобщават западните медии в Европа!!!Пийте си хапчетата!!!

179

Анонимен

преди 7 месеца

Германската икономика и цъфнала и вече започва да връзва плодовете на мало.умното си управление.

178

Абрамович

преди 7 месеца

Аз мезя с хайвер.Крепостните дъвчат зеле. Руският народ яде зеле с хайвер.

177

РУСИЯ

преди 7 месеца

ЗАПЛАТА 350 ЛЕВА, ПЕНСИЯ 150

176

Анонимен

преди 7 месеца

Има стотици други държави,но само една в момента я управлява фашистки режим и това е Русия

175

Анонимен

преди 7 месеца

Стига писали за русия бе има стотици други държави

174

Левонт харпуна

преди 7 месеца

Бъръ-бъръ два чадъра! Ръст ,спад инфлация,рецесия. Цифрите са цифри реалността е реалност. По реално БВП Русия мина Германия и това е по данни на МВФ и ЦРУ. Германия е 85 милиона а Русия 147. Който може да смята да смята. Приказките по тия форуми тежест нямат. Реалността е следната. В Русия яйцето струва днес 18 Ст., хляба 60ст., Бензина точно лев и т.н. Заплатите по текущия курс са същите като у нас но: работещите са 65,% а не 40 от населението както у нас и работодателя плаща 100% от осигуров

173

Анонимен

преди 7 месеца

Не гледайте руския дълг! него Русия си га плаща сама. Вижте щатския, щото него го плаща цял свят!

172

Чуждото канче..

преди 7 месеца

По добре вижте какво става с икономиката на Европа и по специално Германия ? За България не говорим, ние и без това сме си в колапс...А за петата икономика (вече) не берете грижи. Русия подминава нивата на производство от преди войната ! Да му мислят д.жен. дъри.те в Европа без атомни централи руски газ и още малко и китайски санкции...

171

Анонимен

преди 7 месеца

ЗАЩОТНИК А ЗАПАДА КО ПОЛЗВА ПЪК НА СВОЙ РЕД БЛАГАТА НА РУСИЯ ЧЕ ДАЖЕ И ВОЙНИ ПОДКЛАЖДА ЗА ТЯХ ХАХАХА

170

Инвентор

преди 7 месеца

За незнаещите тук подписници или както там се наричат,ще добавя,че за Русия не е проблем да обяви по националните медии,че държавата е в момент на криза и всеки трябва да се спасява сам.Ей!!!..хора....,руснаците са си яли обувките,коланите,седлада и юздите само и само да оживеят при Голямата Обсада,а това че са се яли един друг,това само доказва думите ми.Не ги мислете изобщо.Те много акъл немат.Мислете за вазе си,дето сте пристанали кой на ЕС,кой на Путин....никой не мисли за вас.Ейййй българи!

169

ЖУРНАЛБЪЛВОЧИ

преди 7 месеца

СВЕТОВНАТА БАНКА - ПЕТА В СВЕТА Е АРЕ ЧАО НАЕМНИЦИ

168

2

преди 7 месеца

Освен това зомбираната по натовски стандарти биомаса се готви да щурмува позициите на РВС на северния фланг на Артьомовск - в района на Берховското язовир. Съдейки по едновременното активиране на въоръжените сили на Украйна, настъплението по фланговете на Бахмут ще бъде координирано във времето, като целта ще бъде да се покрие града от двете страни и да се отрежат пътищата за снабдяване на групата на руските въоръжени сили.

167

1

преди 7 месеца

Артьомовск и околностите. Тежки боеве се водят в село Клещеевка, по-голямата част от което се намира в сивата зона. Украински източници вече няколко пъти съобщиха, че Клешчеевка е взета под контрол и дори за унищожаването на няколко бригади на руските въоръжени сили, но тази информация не отговаря на действителността. Зочбитата на киевският наркокартел в този район обаче са изключително целенасочени - те вече са подготвили нови сили за нови атаки - те чакат западно от Клещеевка и южно от Андреевка. Освен това зомбираната по натовски стандарти биомаса се готви да щурмува позициите на РВС на сев

166

не притеснявайте

преди 7 месеца

В Русия всичко е наред

165

хахахаааааа.......

преди 7 месеца

България процъфтява.....

164

др0гаре плоскоземи

преди 7 месеца

братята украинци изпратиха поздрави в Сочи....там гори рафинерия. Пачему мълчите ребята?

163

Анонимен

преди 7 месеца

Еати и въпроса! Как може да се пита след като статистиката каза, че от 12 място се е изкачила на 5-то?!

162

Анонимен

преди 7 месеца

Премиерът Михаил Мишустин посочи, че за периода януари-юли дефицитът във федералния бюджет е под 1,5 на сто от очаквания БВП на страната. Русия е на 1-во място в Европа и на 5-то място в света /БВП PPP/. Незначително изостава от Япония.