22

Анонимен

преди 11 месеца

китай забогатя заради търговията с така нареченият запад и неговите технологии ако го отрежат нивото им рязко ще спадне а следващата икономика която ще се развие е индия.никоя държава не е просперилара във връзка с ссср сега русия примери много по целият свят.

21

Китай усети

преди 11 месеца

че ако има съюзник като Русия - ще си върне Тайван.

20

6 чувство

преди 11 месеца

До Китай усети: ти усещш ли че Китай си съществува на същото място над 4000 години? И не е била сумарно толкова агресивна както Америка за 200?

19

Анонимен

преди 11 месеца

Адекватните хора искат безполюсен Свят. Хората с петолъчки вместо мозък искат многополюсен Свят. Какъв е проблемът на "еднополюсния" Свят? Че САЩ нарушават международното право. Какво означава многополюсен Свят? Диктатурите Китай и русия също да си нарушават международното право както си искат. Полза за българина от това, че ще има повече беззаконие и хаос - НУЛЕВА. България е част от ЕС и не и трябва разюздани диктатори да си правят войни по целия Свят от Молдова до Тайван.

18

Джан джунбао

преди 11 месеца

Дайте Сибир и ще работим , бездруго там китайското население преобладава.

17

Таня

преди 11 месеца

Да се чете "Китай е готов да експлоатира Русия, за да стане новия полюс в света".

16

Абе

преди 11 месеца

То добре, но сменете заглавието с "Китай е готов да ИЗработи Русия"! Китайците си гледат техните интереси!

15

Dj

преди 11 месеца

Па кой иска мнението на Панъо Баирски, оди си на село и копай градинката и си трай

14

Паню Баирски

преди 11 месеца

На тази жалка комунистическа издънка и недоубит комунист, който твърди, че китайските комунисти градели икономиката ще му кажа, че комунистите по целия свят не сае способни дада градят каквото и да е, а само рушат. Жалък поплювко, от комунистите досега никой не е видял нещо хубаво!

13

Паню Баирски

преди 11 месеца

Украйна няма никога да свърши, а така наречената руска федерация заедно с мазния плъх Путин е към своя край! Руските въшкарници ще бъдат поставени на колене!

12

Анонимен

преди 11 месеца

КИТАЙЦИТЕ СА НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЙ СТОИ НАЧЕЛО- КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ- КОЯТО ГРАДИ ИКОНОМИКА НА БАЗАТА НА МИЗЕРИЯ НА РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ- ДО СКОРО ТАМ Е НЯМАЛО ПЕНСИОННА СИСТЕМА- ВЪВЕДЕНА Е ОТ СКОРО И СЕ ПОЛЗВА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕЙЦИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ РАБОТНИЦИ- 3 ДЛ ПЕНСИЯ- НЕ ИСКАМ ЕВРАЗИЯ НЕ ИСКАМ БРИКС- КИТАЙ, ИНДИЯ, БРАЗИЛИЯ, ЮЖНА АФРИКА, РАША СА В ДЪНОТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ- СЛЕД 80МЯСТО- КУБА Е НА ТРИ МЕСТА СЛЕД КИТАЙ

11

Анонимен

преди 11 месеца

окрайна свърши това е факт!

10

АнонимеН

преди 11 месеца

До Ха-ха/ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА И НЯМА КАКВО ДА ПОГЪЛНЕ КИТАЙ!

9

АнонимеН

преди 11 месеца

ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ СА И КИТАЙЦИТЕ! А ДОСЕГА НЕРАБОТЕХТЕ ЛИ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!!

8

Ха-ха

преди 11 месеца

Да напомним на со*ро*со*и*д*и*те, че съкровеното им желание Китай да погълне Русия е възможно да се сбъдне наистина, но при едно задължително условие-САЩ да са дали фира. Тъй че да внимават какво си пожелават, да не осиротеят и те.

7

Войн

преди 11 месеца

Ако китайците превземат България, комунистически мислещите гноми ще усетят, че режимът на Путин е най-голямата демокрация. ;)

6

Китай усети

преди 11 месеца

далаверата и скочи по свой начин към Русия, която е в цайтнот. Ако това стане, то с Русия е свършено. Китайците са много хитри и коварни люде.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Само който не е сърбал попарата на рашките, може да иска да е с тях, под ботуша на чините още по зле. Край на свободата на хората. А що се отнася за носталгиците на соца, сега няма да е социализъм, а комунизъм, червен ботуш, нищо общо с последните години от тошовото време, по скоро Сталин или Мао. Не бива да се допуска това, по добре с англосаксите.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Бачкайте здраво!Може скоро и ние да се присъединим към този блок.Слава России!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Онзи ден им взеха територии, за да кажат това?